mr_Kumpir 76 Napisano niedziela o 09:33 to jedno z najbrzydszych miast jakie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano niedziela o 09:39 park chrobrego mają fajny i ścianke wspinaczkową i park trampolin w Europie centralnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 68 Napisano niedziela o 09:40 Anastazja tam mieszka, to nie może być brzydkim miastem. Rynek mają ładny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 17 Napisano niedziela o 09:41 Kazde miasto polskie i tak lepsze od Nowego Jorku teraz a kolezanka była w Tokio i mieszka we Włoszech huh:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 68 Napisano niedziela o 09:44 Wrócław, Gdańsk, Cieszyn, Kazimierza Dolny i Barcelona. W jednych z tych miast mogłabym zamieszkać na stałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 17 Napisano niedziela o 09:47 Wrocław bardzo fajne miasto, ja tez, Wrocław albo Gdańsk własnie to musi byc miejscowa zeby osiasc a nie sie czuc jak kot z pecherzem i w ogole zegnaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 272 Napisano niedziela o 09:52 7 minut temu, tymczasowablokada napisał: Wrócław, Gdańsk, Cieszyn, Kazimierza Dolny i Barcelona. W jednych z tych miast mogłabym zamieszkać na stałe Moja córka mieszka we Wrocławiu ale po urlopie spędzonym w Gdańsku chce się tam wiosną przeprowadzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 68 Napisano niedziela o 09:53 Przed chwilą, Miaina napisał: Moja córka mieszka we Wrocławiu ale po urlopie spędzonym w Gdańsku chce się tam wiosną przeprowadzić. Czyli Wrocław wygrywa magią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 388 Napisano niedziela o 09:54 20 minut temu, mr_Kumpir napisał: to jedno z najbrzydszych miast jakie widziałem To tak jak większość miasteczek na Mazowszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 272 Napisano niedziela o 09:58 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Czyli Wrocław wygrywa magią Bardziej chodzi o ruszenie z miejsca, z Wrocławiem wiążą się trudne historie, zmiana klimatu dobrze jej zrobi. Oby się udało ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 76 Napisano niedziela o 10:05 20 minut temu, tymczasowablokada napisał: Wrócław, Gdańsk, Cieszyn, Kazimierza Dolny i Barcelona. W jednych z tych miast mogłabym zamieszkać na stałe ja mieszkam więc tęsknię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 76 Napisano niedziela o 10:07 13 minut temu, tymczasowablokada napisał: Czyli Wrocław wygrywa magią Gdańsk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach