Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu (edytowany) H Edytowano 3 godziny temu przez Pytanie czy warto tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Coś jak u kolegi kiedyś 45fps hi 1024x768p vista tylko za grosze w sypialni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Szkoda że budżet nie pozwolil na 60fps stałe no ale to mogę z ps5 strima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Gier ps5 generacji ps4 nie muszę odpalac w innych powinienem mieć stałe 60 z 4xaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puppy 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pytanie czy warto tak napisał: Szkoda że budżet nie pozwolil na 60fps stałe no ale to mogę z ps5 strima Szybko otwieraj jape sraaac mi się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Puppy napisał: Szybko otwieraj jape sraaac mi się chce Takom kartę kupiłem do sypialni H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Wgl śmieszna sprawa bo 970 gtx chodzą 459zl a ta 110-200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Obawiam się tylko hałasu ale to nie będzie komputer do pulpicie tylko odpalic gre i wyłączyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Przegląd od AI +1 Głośność PlayStation 4 Slim może wahać się od około 40 Eee to 36-38db cicha jak ps4 slim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puppy 1 Napisano 3 godziny temu Sraaaammmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Puppy napisał: Szybko otwieraj jape sraaac mi się chce W sypialni wszystko będzie fruwac na tym nie mam tutaj nic więcej niż fullhd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Ja dzisiaj tyle sřalem że mi się papier skonczyl i teraz chusteczki idom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Mgs remake 4k60 H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Wreszcie nadrobie tom gre koorwa z 800zl płytą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Dziwne że tak tania karta tyle mocy ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 377 Napisano 3 godziny temu Nie wymaga konektora, wersja dual fan msi = cicha kultura pracy, karty MSI to jedne z najlepszych na rynku lekki fabryczny OC. ... Wszystko spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 377 Napisano 2 godziny temu karta będzie wspierała skalowanie rozdzielczości AMD FidelityFX Super Resolution. Wersje dual fan lepiej się kręcą niż jedno wiatrakowe, więc może w MSI Afterburn uda się podkręcić zegary. Ja w swojej dałem radę +5FPS uzyskać, a to była single fan. Czas spać, bo rano robota. Gute Nacht. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu No dobrze że doplacilem do 1050ti w doom 2x więcej fps https://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/geforce-gtx-1050-i-1050ti-test/strona/26980.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 377 Napisano 2 godziny temu Ile kosztowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, RC + napisał: karta będzie wspierała skalowanie rozdzielczości AMD FidelityFX Super Resolution. Wersje dual fan lepiej się kręcą niż jedno wiatrakowe, więc może w MSI Afterburn uda się podkręcić zegary. Ja w swojej dałem radę +5FPS uzyskać, a to była single fan. Czas spać, bo rano robota. Gute Nacht. Tak szkoda że budżetu nie było na więcej 1650 pewnie x2 znowu ale kasa tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu Widzę że emulatory chodzą 60fps fullhd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu No w sypialni mały telewizor szkoda kasy na coś lepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu Mario kart 8 jestem ciekaw mnie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu Też 60fps to nieźle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu Rozmawiam se z ai fajny jest xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu Ai mówi że do salonu 3050 będzie jeszcze 3x lepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, RC + napisał: Widziałam wieczorem w niedzielę temat odnośnie Filipa, byłam w trakcie pisania jak poleciał. Spokojne zwracanie mu uwagi na złe zachowanie i rady jest z zasady dobre, jak każdemu, natomiast w zależności od człowieka, nie zawsze ma to większy sens, a też tym bardziej gdy robi się to po raz enty. Przy tym wiesz jaka prawdopodobnie będzie reakcja, a będzie właśnie tym, czego chcesz go oduczyć. On nie chce się zmienić, a nie naprawi się nikogo, ani nie pomoże na siłę. Co piszesz brzmi sensownie, lecz dla kogoś, na kogo racjonalne argumenty mają jakikolwiek wpływ. W jego stanie psych nie mają, on mu na to nie pozwala, to zamknięte koło z którego trudno się wyrwać. Być może też nie widzi żadnych perspektyw, prawdopodobnie nie ufa już nikomu, czuje że świat go zawiódł, a wtedy człowiek dobre intencje odbiera, że ktoś znów go atakuje, próbuje zmusić do czegoś na złość, tu do życia, którego on już dawno nie czuje, że jest dla niego możliwe. Każdy kolejny raz gdy przypomina mu się, że tak się nie da żyć, tylko pogłębia się jego poczucie winy i izolacji. To nie mobilizuje, a nakręca, prowokuje, zamyka w swoim świecie. Pominę oczywisty fakt, że w przypadku zmiany na lepsze, ludzie mają na siebie przez same tylko słowa, zazwyczaj niewielki wpływ, tym bardziej przez ekran, a zwłaszcza gdy na przeszkodzie stoi coś poważnego co tkwi w tym drugim od dawna. A złe zachowanie wobec kafeterian to sposób obrony przed niezrozumieniem i odrzuceniem. Nie ma usprawiedliwienia dla tego, ale może być zrozumienie przyczyny, co pomaga w wyrozumiałym nie reagowaniu na to z nerwem. Jaki ma to sens, gdy to go tylko dalej nakręca? I na koniec, nie wiemy czy on daje komuś doopy. Nie wiem co rano w niedzielę pisał, ale znając go, pewnie ironizował. Możliwe że kiedyś wspomniał o tym na poważnie bo miało to wtedy miejsce, ale nie znaczy że nadal ma. Nie dajmy się zatruć wspołczesnym światem, gdzie podejrzane jest gdy facet facetowi chce pomóc bezinteresownie, wspólne mieszkanie, czy choćby czuły gest przywodzi na myśl tylko jedno. Dojdzie do tego, że będziemy bać się nieswoje dziecko pogłaskać, żeby ktoś nie dopatrzył się w tym czegoś zdrożnego. Do pewnego momentu można próbować coś zdziałać, tu już wystarczająco ludzie próbowali, teraz to już mija się z celem, sam musi do tego dojść. Takie jest moje zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, Pył na wietrze napisał: Takie jest moje zdanie. Fajnie ciebie widzieć w nocy na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach