Pył na wietrze 87 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Pytanie czy warto tak napisał: Fajnie ciebie widzieć w nocy na forum Nockę jadę pod koniec msca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nockę jadę pod koniec msca. Czemu tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pytanie czy warto tak napisał: Czemu tak? A bo tak;) Ale nie mogę pisać tu do rana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: A bo tak;) Ale nie mogę pisać tu do rana. A kiedy będziemy razem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ja zaraz idę spać ciągle latasz i pitu pitu zamiast rzeczywistości Edytowano 2 godziny temu przez Pytanie czy warto tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Pytanie czy warto tak napisał: ciągle latasz i pitu pitu zamiast rzeczywistości Trzeba spróbować zrobić wpierw możliwie najlepszą (w obecnym czasie) wersję siebie. 13 minut temu, Pytanie czy warto tak napisał: Ja zaraz idę spać Dbrnc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puppy 1 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Pytanie czy warto tak napisał: Ja zaraz idę spać ciągle latasz i pitu pitu zamiast rzeczywistości TY UPOŚLEDZONY NIEDOJEEEBANY PRZEGRYWIE PRZECIEŻ NIE DALEJ NIŻ KILKA DNI TEMU CHCIAŁA SIĘ Z TOBĄ SPOTKAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Trzeba spróbować zrobić wpierw możliwie najlepszą (w obecnym czasie) wersję siebie. Dbrnc Dobra to będzie jak przyjedziesz 1 minutę temu, Puppy napisał: TY UPOŚLEDZONY NIEDOJEEEBANY PRZEGRYWIE PRZECIEŻ NIE DALEJ NIŻ KILKA DNI TEMU CHCIAŁA SIĘ Z TOBĄ SPOTKAĆ Chooj pilnuj swojej kuwety gdzie sřasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu Jeszcze brakuje bym się grzebioncemu w koszach za jedzeniem tlumaczyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puppy 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Dobra to będzie jak przyjedziesz Chooj pilnuj swojej kuwety gdzie sřasz TOBIE DO RYJA MOGE NASRAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puppy 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Jeszcze brakuje bym się grzebioncemu w koszach za jedzeniem tlumaczyl JA SAM MAM FOBIE SPOŁECZNĄ ALE TY JESTEŚ 100 RAZY BARDZIEJ NIEDOJEEBANY ODE MNIE, BO NAWET KONTAKTU PRZEZ TELEFON CZY KOMUNIKATOR SIĘ BOISZ XD BEKA Z PEEEDOFILA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Puppy napisał: TOBIE DO RYJA MOGE NASRAĆ Jak byłem w urzędzie i poprosiła o mój dowód osobisty to pomyślałem o tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Puppy napisał: JA SAM MAM FOBIE SPOŁECZNĄ ALE TY JESTEŚ 100 RAZY BARDZIEJ NIEDOJEEBANY ODE MNIE, BO NAWET KONTAKTU PRZEZ TELEFON CZY KOMUNIKATOR SIĘ BOISZ XD BEKA Z PEEEDOFILA Anonimowość to podstawa w sieci czat gpt podałem imię nazwisko jako imię nazwisko beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu Po prostu nie chce żeby taki plebs odklejony jak ty mi się pojawil pod drzwiami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puppy 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Pytanie czy warto tak napisał: Anonimowość to podstawa w sieci czat gpt podałem imię nazwisko jako imię nazwisko beka DLATEGO UMRZESZ JAKO PRAWCZEK A CZAT GPT CIE ZNA OD DAWNA MARIUSZKU TRYNKIEWICZ Edytowano 2 godziny temu przez Puppy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu Wam się myli rzeczywistości z forum dyskusyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puppy 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pytanie czy warto tak napisał: Po prostu nie chce żeby taki plebs odklejony jak ty mi się pojawil pod drzwiami JA TAM NA PODLASIE SIE NIE WYBIERAM. POZA TYM SMRÓD Z TWOJEJ MELINY JEST BARIERĄ NIE DO POKONANIA DLA MNIE I DLA INNYCH LUDZI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu Niektórym to się nawet wydaje że coś o mnie wiedzą albo mnie znajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puppy 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pytanie czy warto tak napisał: Wam się myli rzeczywistości z forum dyskusyjne chyba tobie przecież ty w rzeczywistość nie masz znajomych i tylko tu masz kontakt z innymi ludzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puppy 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pytanie czy warto tak napisał: Niektórym to się nawet wydaje że coś o mnie wiedzą albo mnie znajom MARIUSZ JESTEŚ TAKIM DZIWAKIEM ŻE PEWNIE CAŁE PODLASIE CIE ZNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Puppy napisał: chyba tobie przecież ty w rzeczywistość nie masz znajomych i tylko tu masz kontakt z innymi ludzmi A ty akurat wiesz co ja mam, tylko tyle co sobie wymyślę na publik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puppy 1 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Pytanie czy warto tak napisał: A ty akurat wiesz co ja mam, tylko tyle co sobie wymyślę na publik na publik to ty jedynie mitomanisz. A jesteś znany od czasów działalności na kowbo gdzie na początku przynaj,mniej pisałeś prawde np o swoim 13 cm fiuucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Pył na wietrze napisał: Trzeba spróbować zrobić wpierw możliwie najlepszą (w obecnym czasie) wersję siebie Naprawdę myślisz że bym tak powierzchownie spojrzał? Idę spać dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Puppy napisał: na publik to ty jedynie mitomanisz. A jesteś znany od czasów działalności na kowbo gdzie na początku przynaj,mniej pisałeś prawde np o swoim 13 cm fiuucie Z kimś mnie pomyliłeś ja mam 17,2cm dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puppy 1 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Z kimś mnie pomyliłeś ja mam 17,2cm dobranoc Jesteś 13 centymetrowy Mitoman jak to Nimfa cię nazwała Edytowano 1 godzinę temu przez Puppy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach