Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jimmy Savile

TY JAK SIĘ KUPUJE GRY NA STEAM

Polecane posty

Zakładasz konto,  wybierasz grę i płacisz poprzez przelewy24, blik, karta i inne opcje.

Jeżeli gra ci się nie spodoba masz 14 dni na jej zwrot, ale pod warunkiem, że nie przekroczyłeś 2 godzin grania, Steam liczy czas w grze i wyświetla go w zakładce biblioteka na page'u gry. 

Są też stronki, które sprzedają kody do gier n steam, często taniej. Wtedy kupujesz na przykład przez serwis G2A.com klucz produktu i aktywujesz go na swoim koncie steam i masz przypisaną grę do konta. Tylko trzeba patrzeć co kupujesz, bo tam możesz kupić całe konto, gift, lub właśnie klucz produktu... klucz najlepiej. 

Aha, no i po założeniu konta ściągasz aplikację Steam na Windowsa/Linuxa/macOS i z poziomu tej aplikacji wszystkim sobie zarządzasz, od kupowania, po uruchamianie gier, decydowanie na jakim dysku instalować itp

No i polecam założyć konto na naszym polskim GOG od CD Projekt. Teraz jest masa promocji:

-50% na Cyberpunka ze wszystkimi dodatkami 130 zeta i twoja.

Batman Arkham Asylum - 14 złoty

Batman Arkham City - 14 złoty

Wiedźmin 3 ze wszystkimi dodatkami - 30 zł !!!

Kolekcja gier Metro 40 zł

4 godziny temu, Malowany napisał:

Najpierw musisz mieć konto na steam

Bo 3 monitory ultra 60fps to inne doświadczenie niż 1x32 co przeszedłem 30fps fullhd a Xbox Series X mad max chodzi 4k120

Jest to bajer warty uwagi tu jest przewaga pcetow według mnie 

- Obraz ultra z aax4-8 zamiast hi 2xaa np

- Obraz 32/48:9 3 monitory lub 1 długi zamiast 16:9 tv

- 3d stereoskopowe 😎 

- Piractwo łatwe 

- 8k jak kogoś stać na 8k tv

Przed chwilą, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Jak dla mnie granie na monitorze 22-27" traci sens bycia pcet chyba że piracic albo te jeszcze fpsy RymCym zapomniałem że lubi 144hz mi wystarczy 30 a 60 to już wypas

Ostatnio gram w salonie na TV...  bo odkryłem, ze mój telewizor wspiera tryb 50Hz, czyli mogę sobie włączyć w panelu nvidia 50Hz i grać w gry 4k/Ultra natywnie bez DLSS w 50fps bez żadnego screen tearingu 😆 fajny bajer...  

35 minut temu, RC + napisał:

No i polecam założyć konto na naszym polskim GOG od CD Projekt. Teraz jest masa promocji:

-50% na Cyberpunka ze wszystkimi dodatkami 130 zeta i twoja.

Batman Arkham Asylum - 14 złoty

Batman Arkham City - 14 złoty

Wiedźmin 3 ze wszystkimi dodatkami - 30 zł !!!

Kolekcja gier Metro 40 zł

Strasznie drogo metro przeszedłem cyfrowo za 20zl trylogie 

Miałem abonament ps now uk i za 240zl rok co miesiąc przechodzilem 2-3 gry 

Ale kiedy to było 

130 zl jezu za jpg na płycie 159 wersja ps5

A kiedyś były 80 wersje ps4 

4 minuty temu, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Jak dla mnie granie na monitorze 22-27" traci sens bycia pcet chyba że piracic albo te jeszcze fpsy RymCym zapomniałem że lubi 144hz mi wystarczy 30 a 60 to już wypas

A jak grasz w strzelanki pierwszoosobowe, no to na konsoli robisz to źle, bo na nieprecyzyjnym padzie i na odległym telewizorze...

wiesz czemu my pececiarze gramy na monitorze i na myszy? Bo precyzja się liczy... monitor masz blisko twarzy więc celujesz precyzyjne, do tego mysz pozwala ci każde mikro przesunięcie celownika w mig dostosować, a wysokie odświeżanie np 120 hz bardzo pomaga w płynności gdy celujesz jako np sniper w grze...

Granie na konsoli w FPS to jest aberacja, zupełnie to się z celem mija, no ale podziwiam, że chce się wam tak męczyć by mieć namiastkę tego co mamy my 😉

2 minuty temu, Malowany napisał:

A masz tę kartę i procesor już pod te  60 fps?

Zależy do jakich gier 1050ti z 7500 i5 sobie poradzi nawet do 180fps max payne 3 fullhd i karte odbieram dzisiaj 

3050 rtx kupie jak przyjdzie rozliczenie c.o. Wtedy będzie 60fps 3 monitory 

Bo ogólnie upraszczajac 3050 jest 3x mocniejsza od 1050ti

1050ti wystarcza do 1x fullhd 3050rtx powinna do trzech 

Oczywiście mówimy o grach pokroju mad maxa i starszych 

Ale 3050rtx da też radę na 1 monitor odpalić nowe gry

2 minuty temu, RC + napisał:

A jak grasz w strzelanki pierwszoosobowe, no to na konsoli robisz to źle, bo na nieprecyzyjnym padzie i na odległym telewizorze...

wiesz czemu my pececiarze gramy na monitorze i na myszy? Bo precyzja się liczy... monitor masz blisko twarzy więc celujesz precyzyjne, do tego mysz pozwala ci każde mikro przesunięcie celownika w mig dostosować, a wysokie odświeżanie np 120 hz bardzo pomaga w płynności gdy celujesz jako np sniper w grze...

Granie na konsoli w FPS to jest aberacja, zupełnie to się z celem mija, no ale podziwiam, że chce się wam tak męczyć by mieć namiastkę tego co mamy my 😉

Swego czasu bylem tak dobry w celowniu padem że to było zupełnie komfortowe doświadczenie 

Jak grasz galkami od 96roku to jednak nabierasz wprawy jak myszom 

Teraz mam duże luki czasowe w graniu galkami i pewnie bym polegl z pcet

Ale rdzę sobie takie gry jak uncharted 1234 przeszedłem na każdym poziomie trudności nawet ultra hardzie i zawsze wylanczalem wszystkie wspomagania celowania

50 minut temu, RC + napisał:

50% na Cyberpunka ze wszystkimi dodatkami 130 zeta i twoja. - GTX 1050Ti uciągnie na miksie medium/high AMD FSR2 1080p

Batman Arkham Asylum - 14 złoty - GTX 1050Ti uciągnie na ultra 1080p/1440p

Batman Arkham City - 14 złoty - GTX 1050TI uciągnie na ultra 1080p/1440p

Wiedźmin 3 ze wszystkimi dodatkami - 30 zł !!! - GTX 1050Ti uciągnie na High 1080p, (podejżewam że z FSR2 da się w 1440p bawić)

Kolekcja gier Metro 40 zł GTX 1050Ti zje na śniadanie te gry, wciągnie nosem bez popity.

Edytowano przez RC +

Co dwóch ruskich wymiatalo na eslu w Crysis to bania mała

Jak? To proste....

Musisz zrobic loda gabenowi z polykiem... Jak lezak albo rymcym. Naucz sie od nich, oni wiedza jak sie obladza po mistrzowsku 😂

O homoś czub przylazł 😆 

Edytowano przez RC +

13 minut temu, RC + napisał:

Ostatnio gram w salonie na TV...  bo odkryłem, ze mój telewizor wspiera tryb 50Hz, czyli mogę sobie włączyć w panelu nvidia 50Hz i grać w gry 4k/Ultra natywnie bez DLSS w 50fps bez żadnego screen tearingu 😆 fajny bajer...  

To jest ciekawe mój wspiera 24Hz bluray mode i nie migocze w tym ale to trochę hardcore 

2 minuty temu, Malowany napisał:

Co dwóch ruskich wymiatalo na eslu w Crysis to bania mała

1 przeszedłem na 1024x768p hi 45fps u kolegi pcetiwca 

A on przychodził do mnie pograć za to w tekkna 4

2 przeszedłem na ps3 a 3 mnie ominela

Chętnie nadrobie na ultra w 3 monitory 

Gdybym chciał na 1 to plyta na ps5 72zł 

3 minuty temu, Obiezyswiat:P napisał:

Jak? To proste....

Musisz zrobic loda gabenowi z polykiem... Jak lezak albo rymcym. Naucz sie od nich, oni wiedza jak sie obladza po mistrzowsku 😂

Aż mi się przypomniało, jak leżak wyzywał ryma od gejów i skur.. now😅

1 minutę temu, Malowany napisał:

Aż mi się przypomniało, jak leżak wyzywał ryma od gejów i skur.. now😅

O coś wtedy nam poszło dość ostro... nie pamiętam już o co... chyba jakiś mocny kryzys był na linii Leżak, Elcia i ją ostro cisnął, a ja po jej stronie stanąłem... ale mogło o coś innego biegać, już nie pamiętam.

17 minut temu, RC + napisał:

Na pewno 144fps jest bardzo plynnutkio ja ostatnio 110fps grałem myszko na crt w 800x600 

Także lepiej nie przyzwyczaić oczu bo później będzie problem i wszystko rtv obrzydliwe 

Pamiętam tyle, że powiedziałeś że jest z Podlasia i się odpalił 😄 a co tam dalej było to już nie pamietam, ale od gejów to niedawno gadał. A teraz rym doradz

1 minutę temu, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Na pewno 144fps jest bardzo plynnutkio ja ostatnio 110fps grałem myszko na crt w 800x600 

Także lepiej nie przyzwyczaić oczu bo później będzie problem i wszystko rtv obrzydliwe 

To jest narkotyk... jak pojedziesz 120Hz... już 144 nie mówię, to potem to 60 FPS które wcześniej wydawało się płynne już zaczyna drapać w oczy i myszę/pada... no i chcesz powrotu do tego luksusu... dlatego jak ktoś chce grać budżetowo to moja rada:  ogranicz się do 60 😆 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się