Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Ta marka jak ją słyszę to od razu mi się przypominają leżakowe torby. 😄

I jego gadka że facet nie możesz chodzić z plecakiem. 😂

Tak, Leżak ma talent. Potrafi obrzydzić wszystko 😁

2 minuty temu, Pokraka napisał:

Tak, Leżak ma talent. Potrafi obrzydzić wszystko 😁

Wszyściutko. 😄

• Like 1

3 minuty temu, włosynarękach napisał:

A co na to tesciowa

Nie podał ograniczen wiekowych więc może też się łapie. 😉

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Miłego wieczoru, spadam 😉

👐

Nic z tego nie będzie , bo baby przejęły inicjatywa, a autor tematu zachowuje się jakby wino się skończyło na randce i nie wie co co zrobić dalej chociaż pełno bab się kręci. 😁

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Miłego wieczoru, spadam 😉

Wzajemnie. 👋🏻

5 minut temu, Get Out napisał:

Nic z tego nie będzie , bo baby przejęły inicjatywa, a autor tematu zachowuje się jakby wino się skończyło na randce i nie wie co co zrobić dalej chociaż pełno bab się kręci. 😁

Odezwał się ostateczny najwyższy autorytet tego miejsca. 😁

1 minutę temu, murb napisał:

Odezwał się ostateczny najwyższy autorytet tego miejsca. 😁

No typowe dla młokosa który popełnił każdy z możliwych błędów strategicznych  i z czasem się nauczy jak to się robi żeby kobiety za nim latały, a nie na odwrót. Albo wcale się nie nauczy . 😁

Brum jaka drapieżna do mnie i widać tą witalność. 😊😁

1 minutę temu, Get Out napisał:

No typowe dla młokosa który popełnił każdy z możliwych błędów strategicznych  i z czasem się nauczy jak to się robi żeby kobiety za nim latały, a nie na odwrót. Albo wcale się nie nauczy . 😁

A to jego podstawowy błąd strategiczny nie polega na tym, że będzie zdradzał żonę?

3 minuty temu, Get Out napisał:

Brum jaka drapieżna do mnie i widać tą witalność. 😊😁

Drapieżna? O tej godzinie? 😁 To nie ten model. 😁

Przed chwilą, murb napisał:

A to jego podstawowy błąd strategiczny nie polega na tym, że będzie zdradzał żonę?

A to on ma żonę to nie doczytałem tylko skupiłem się na istotnym czy wzbudza emocje u kobiet 😁 W takim razie żona niech przemaluje włosy na inny kolor i niech zmieni wygląd zewnętrzny to będzie miał wrażenie jakby był z inną i nie będzie musiał zdradzać. Proste. 😁

Drapieżna? O tej godzinie? 😁 To nie ten model. 😁

Ciemno jest to można założyć w ciemno , że może być inna bo w nocy to samo jest inne nawet krajobrazy. 😁Naprawdę mam kilka odpowiedzi na jakieś pytanie więc jak na wstępie. 😁

4 minuty temu, Get Out napisał:

A to on ma żonę to nie doczytałem tylko skupiłem się na istotnym czy wzbudza emocje u kobiet 😁 W takim razie żona niech przemaluje włosy na inny kolor i niech zmieni wygląd zewnętrzny to będzie miał wrażenie jakby był z inną i nie będzie musiał zdradzać. Proste. 😁

Pewnie nie wie, że powinna się zmienić. Zakładam, że kolega nie oznajmia w domu, że właśnie dokonał zdrady. 

Nic nie jest tak proste, jak się wydaje że jest.

2 minuty temu, Get Out napisał:

Ciemno jest to można założyć w ciemno , że może być inna bo w nocy to samo jest inne nawet krajobrazy. 😁Naprawdę mam kilka odpowiedzi na jakieś pytanie więc jak na wstępie. 😁

W nocy to akurat  każdy kot jest czarny. 

5 minut temu, murb napisał:

Pewnie nie wie, że powinna się zmienić. Zakładam, że kolega nie oznajmia w domu, że właśnie dokonał zdrady. 

Nic nie jest tak proste, jak się wydaje że jest.

W nocy to akurat  każdy kot jest czarny. 

Ona może też chcieć zmian w nim co do wizerunku zewnętrznego. Widzisz co się dzieje jak homo sapiens nie rozmawiają ze sobą tylko szukają najprostszych rozwiązań.😁

Przed chwilą, Get Out napisał:

Ona może też chcieć zmian w nim co do wizerunku zewnętrznego. Widzisz co się dzieje jak homo sapiens nie rozmawiają ze sobą tylko szukają najprostszych rozwiązań.😁

Może też akceptować go takim jaki jest. Wiadomo o niej tyle, że ma męża szukającego kogoś w internecie. 

Muszę to nie w niej leży problem ale w nim. 

Zdrada to nie jest najprostsze rozwiązanie. 

Może i nawet kochać żonę ale dziffek niepłatnych jest deficyt a zawsze inna dziura i inny baleron bo szukając głównie na zeksy tak to widzo nie oszukujmy się 

4 minuty temu, murb napisał:

Może też akceptować go takim jaki jest. Wiadomo o niej tyle, że ma męża szukającego kogoś w internecie. 

Muszę to nie w niej leży problem ale w nim. 

Zdrada to nie jest najprostsze rozwiązanie. 

Ale lepiej jeździć wozem zadbanym metaforycznie , bo wygląd ma znaczenie nie oszukujmy się . 

Wiesz jeżeli ktoś szuka nieczystych rozwiązań, to tam nie ma miejsca na rozmowę która rozwiązuje problem. W ogóle żeby rozmową coś załatwić , to musi być kompromis, bo bez kompromisu tylko wojna albo izolacja wysokim murem. 😁

1 minutę temu, włosynarękach napisał:

Może i nawet kochać żonę ale dziffek niepłatnych jest deficyt a zawsze inna dziura i inny baleron bo szukając głównie na zeksy tak to widzo nie oszukujmy się 

Brak jakiejkolwiek szacunku do drugiej strony i brak lojalności popycha do korzystania z czegoś na boku.😁

4 godziny temu, MMMarek89 napisał:

A gdzie tam! Przecież wymiana fotek na początek, czy jakakolwiek inna forma weryfikacji. Potem zapoznawcza kawa. Żadnego kota w worku 🙂 a ile to kosztuje, żeby napisać wiadomość i chwilę porozmawiać prywatnie? No tyle co nic 😉

to kosztuje utratę godności

dla Ciebie to tyle co nic

4 godziny temu, murb napisał:

A jak Ci się nie spodoba na kawie? Ja bym nie ryzykowała z jedną. 

jak Ci mówi, że będziesz tą jedyną to możesz mu wierzyć

żonę szanuje to i Ciebie by nie okłamał 😉 

8 minut temu, Get Out napisał:

Ale lepiej jeździć wozem zadbanym metaforycznie , bo wygląd ma znaczenie nie oszukujmy się . 

Wiesz jeżeli ktoś szuka nieczystych rozwiązań, to tam nie ma miejsca na rozmowę która rozwiązuje problem. W ogóle żeby rozmową coś załatwić , to musi być kompromis, bo bez kompromisu tylko wojna albo izolacja wysokim murem. 😁

Tak, wygląd ma znaczenie bo mu nadajemy taka range. I zastępuje wszystko inne. Żyjemy w czasach obrazków bez treści. 

Pełno ludzi pustych jak wydmuszki ale za to kolorowych na wierzchu. Coś za coś. 

Tak, wygląd ma znaczenie bo mu nadajemy taka range. I zastępuje wszystko inne. Żyjemy w czasach obrazków bez treści. 

Pełno ludzi pustych jak wydmuszki ale za to kolorowych na wierzchu. Coś za coś. 

Choćby dla własnego zdrowia dbanie ma sens jakaś dieta , trochę sportu i samopoczucie też inne wtedy. 

A skąd pełno ludzi pustych , bo przykład biorą z góry i coś ich tak ukształtowało przecież. 😁

2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

jak Ci mówi, że będziesz tą jedyną to możesz mu wierzyć

żonę szanuje to i Ciebie by nie okłamał 😉 

Jest takie zdanie, które słyszałam w wykonaniu Frasyniuka. Powiedział tak o jednym z polityków SLD - "Raz kur/wa, zawsze kur/wa". Mocna ale  prawdy życiowej w tym jest dużo. Zostało w pamięci. 

Coś zrobione raz, łatwiej jest zrobić drugi i trzeci. 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Choćby dla własnego zdrowia dbanie ma sens jakaś dieta , trochę sportu i samopoczucie też inne wtedy. 

A skąd pełno ludzi pustych , bo przykład biorą z góry i coś ich tak ukształtowało przecież. 😁

Twoim zdaniem kosmos ludzi ukształtował. Ten kosmos to wielkie, puste przestrzenie więc ludzie nie mogą być inni. 😁 Muszą być puści. 

Internet mi się skończył. 😁

Cześć. 👋

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się