Obiezyswiat:P 5 Napisano 7 godzin temu ja mam weekend sroda czwartek piatek sobota niedziela xD poniedzialek i wtorek bo co to za praca isc sobie lezec w sauna albo grac w gierki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Baba napisał: Ona ma 20 lat? 20+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Baba napisał: Obstawiam, że za sobotę i niedzielę zgarnie drugie tyle dniówki. i za 2 zmianę i nocki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 7 godzin temu Nie wiem co rude ono do mnie pisze bo mam je w ignorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: i za 2 zmianę i nocki xD A co to za robota zajac uciekająca w porę nocna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 125 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: 20+ Pffff. I przez ten plus to już nie dziewczyna, a baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, włosynarękach napisał: A co to za robota zajac uciekająca w porę nocna ta firma pracuje na 3 zmiany 7 dni w tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Pffff. I przez ten plus to już nie dziewczyna, a baba baba śląska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 7 godzin temu baba i juz rodzila komus xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 7 godzin temu a czemu ojciec bejbika zostawil babe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: ta firma pracuje na 3 zmiany 7 dni w tygodniu Masakra te kołchozy niebożę robota nie ma końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Obiezyswiat:P napisał: a czemu ojciec bejbika zostawil babe? on jej nie zostawił xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 125 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Super Pewno, że super. W weekendy zazwyczaj nikt nie chce pracować, woli balować, ale ile można? Na ile kasy starczy? A za soboty i niedzielę masz tyle co za 4 dniówki i premia uznaniowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 7 godzin temu no tak, ale nawet slubu nie mieli to czemu zostawila jego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 15 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: on jej nie zostawił xD A czemu nie została dziewica konsekrowana tylko matka jakaś w ogóle, cos strasznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 7 godzin temu a skąd wiesz że nie mieli ? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 125 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: i za 2 zmianę i nocki xD Wiem. Mój przez te nocki biznesmenelem został Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Obiezyswiat:P napisał: no tak, ale nawet slubu nie mieli to czemu zostawila jego? Może był poyebany i ariwederczi ojciec nie wchodzi się dzieciom do wanny uju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Pisdojewna 1 Napisano 7 godzin temu Pokłóciłam się z ukochanym xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Pisdojewna 1 Napisano 7 godzin temu Ile miałyście lat jak straciłyście cnotę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 15 Napisano 7 godzin temu 100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 125 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Klaudia Pisdojewna napisał: Ile miałyście lat jak straciłyście cnotę? A kto powiedział, że straciłyśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Pisdojewna 1 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: A kto powiedział, że straciłyśmy. Jesteś stara, masz ponad pięćdziesiąt lat. Jak będę w twoim wieku chcę umrzeć. Chociaż moja mama wygląda młodo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Pisdojewna 1 Napisano 6 godzin temu Dlaczego bierzesz mnie za taksówkarza? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Klaudia Pisdojewna napisał: Ile miałyście lat jak straciłyście cnotę? Mun czemu szkalujesz naszą zakonnice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 6 godzin temu Albo fifi się bawi chooj wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 15 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Klaudia Pisdojewna napisał: Jesteś stara, masz ponad pięćdziesiąt lat. Jak będę w twoim wieku chcę umrzeć. Chociaż moja mama wygląda młodo. eetam wydaje ci się, stare ludzie żyją żeby jeść płody a młode żeby płakać, ogarniesz dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 125 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Klaudia Pisdojewna napisał: Jesteś stara, masz ponad pięćdziesiąt lat. Jak będę w twoim wieku chcę umrzeć. Chociaż moja mama wygląda młodo. Tak. Zgadza się. Wszyscy w waszych rodzinach i znajomi wyglądają młodo ino ja na 70 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 15 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Klaudia Pisdojewna napisał: Dlaczego bierzesz mnie za taksówkarza? xD A czemu masz taki nick ordynarny i foto Katie Melua Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 6 godzin temu Moje top 3 kto jest tą pisdojewą 1 mun 2 fifi 3 sam Klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach