murb 237 Napisano wczoraj o 10:51 smaczna i zdrowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 216 Napisano 18 godzin temu Nie lubię bezkofeinową, ale pewnie temat ma drugie dno jak to w przypadku homo sapiens bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 5 godzin temu A czemu nie pijesz kofeiny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 237 Napisano 4 godziny temu 34 minuty temu, Filip123 napisał: A czemu nie pijesz kofeiny Piję kawę z kofeiną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 4 godziny temu I jak smakuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 17 Napisano 4 godziny temu Jak stoopki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 237 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, Filip123 napisał: I jak smakuje? Jak andyjska przygoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 864 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Jak andyjska przygoda. a ja właśnie piję bezkofeinową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 4 godziny temu Mniam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 237 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: a ja właśnie piję bezkofeinową Ja chyba nie dostrzega różnicy w działaniu bezkofeinowej i tej z kofeiną. Kawę piję z powodów smakowych i rytualnych. Przyzwyczaiłam się do rozpoczynania dnia kubkiem albo filiżanką kawy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 864 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Ja chyba nie dostrzega różnicy w działaniu bezkofeinowej i tej z kofeiną. Kawę piję z powodów smakowych i rytualnych. Przyzwyczaiłam się do rozpoczynania dnia kubkiem albo filiżanką kawy. witam w klubie ale 3 kawy to max - a jak chciałem 4 czy 5 to lipa -> i tak wjechała bezkofeinowa Lavazza DEK - > smakuje jak normalna kawa ale inaczej niż Lavazza Qualita Rossa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1566 Napisano 3 godziny temu 47 minut temu, murb napisał: Ja chyba nie dostrzega różnicy w działaniu bezkofeinowej i tej z kofeiną. Kawę piję z powodów smakowych i rytualnych. Przyzwyczaiłam się do rozpoczynania dnia kubkiem albo filiżanką kawy. Też, pije zwykłą, jeśli mi ciśnienie zacznie skakać to może zacznę pić jakieś substytuty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 237 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Pokraka napisał: Też, pije zwykłą, jeśli mi ciśnienie zacznie skakać to może zacznę pić jakieś substytuty. Piłam ostatnio eksperymentalny substytut. Kupiłam z ciekawości kawę z topinamburu, korzenia mniszka i przypraw korzennych. Nie było to smaczne. Pieniądze wyrzucone w błoto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 237 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, WychodzeNaChwile napisał: witam w klubie ale 3 kawy to max - a jak chciałem 4 czy 5 to lipa -> i tak wjechała bezkofeinowa Lavazza DEK - > smakuje jak normalna kawa ale inaczej niż Lavazza Qualita Rossa Lubię kawy, które nie są kwaśne i niezbyt mocno wypalone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1566 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Piłam ostatnio eksperymentalny substytut. Kupiłam z ciekawości kawę z topinamburu, korzenia mniszka i przypraw korzennych. Nie było to smaczne. Pieniądze wyrzucone w błoto. Może chociaż zdrowa była? Zabrałabym to do pracy. W pracy człowiek w przypływie desperacji zje i wypije rzeczy, których w domu nie tknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 237 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Może chociaż zdrowa była? Zabrałabym to do pracy. W pracy człowiek w przypływie desperacji zje i wypije rzeczy, których w domu nie tknie Jest z topinamburu, korzenia mniszka lekarskiego i różnych przypraw korzennych. Sugerują, żeby pić z mlekiem migdałowym albo owsianym. Kupiłam migdałowo-owsiane. Ewidentnie to nie mój klimat. Myślę, że drugie podejście mogłoby is skończyć źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1566 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, murb napisał: Jest z topinamburu, korzenia mniszka lekarskiego i różnych przypraw korzennych. Sugerują, żeby pić z mlekiem migdałowym albo owsianym. Kupiłam migdałowo-owsiane. Ewidentnie to nie mój klimat. Myślę, że drugie podejście mogłoby is skończyć źle. W pracy bym wypiła jak by pogoniło na 7 zagon, to by była chociaż odmiana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach