Spaghetti .... 80 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Nie tylko to. Potrafi też obrażać innych ale i czasem potrafi fajnie pisać o szczurkach i misiu. Zależy od nastroju. Magda, tutaj nie chodzi o to kiedy on jest normalny bez odpałów, ale kiedy jest nienormalny i dobrze o tym wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 870 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Magda, tutaj nie chodzi o to kiedy on jest normalny bez odpałów, ale kiedy jest nienormalny i dobrze o tym wiesz Wiem ale jak przejdzie mu napad to nie jest tak źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 80 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiem ale jak przejdzie mu napad to nie jest tak źle Wiesz co, jak ktoś ma miękkie serce jak Ty to musi mieć twardą dup.ę jak ja. Tym się róznimy i nie wkurzaj mnie Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 73 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Pył na wietrze napisał: Gdy zabraknie ludziom prądu, ropy, perfumków, wyżerki z białka, a papierowy świat pieniędzy i zaszczytów będzie tyle wart co doope podetrzeć, wtedy zobaczymy kto zeświruje. Bynajmniej nie przegrywy. przegryw rejczel zostanie przegrywem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ja prdl ale jestem szczesliwy ze gram na bebnach i mi wychodzi za kazdym razem, klawisz i saksofonista mi mowia jaki rytm i tempo i melodia piosenki, i ja lapie szybko i zaraz gramy i sie bawie i to lubie i mi wychodzi, kocham zyc i grac xD A jakie piekne dziewczyny przychodza blondynki marzenie ahh Az mam chec do ktorejs jestes taka gorgeous chodzmy w tango sweetheart Edytowano 2 godziny temu przez Filip123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu Pierwszy raz od dwoch lat gralem dzisiaj swing jazz na bebnach hahah XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu Ale bym sobie tam w slinke i jezyczek poszedl z fajna dziewczyna ahh moze bedzie mi dane spedzic noc z piekna blond angielka w koncu, ale musze trenowac, sauny i trenowac duzo Ciesze sie, ze to lubie i mi wychodzi, to dar xD Gralo sie w podstawowce gimbazie w zespolach i koncerty i lekcje 8 lat u jazzmana po akademii muzycznej w katowicach to sie wyszkolilem xD Mlodosci sobie nie zmarnowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 870 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: Wiesz co, jak ktoś ma miękkie serce jak Ty to musi mieć twardą dup.ę jak ja. Tym się róznimy i nie wkurzaj mnie Filip jest fajny. Ciekawy człowiek. Może I całe forum zrujnuje ale on wie jak spać w namiocie i jak szczurki karmić właśnie że mam ochotę cie wkurzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 80 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Filip jest fajny. Ciekawy człowiek. Może I całe forum zrujnuje ale on wie jak spać w namiocie i jak szczurki karmić właśnie że mam ochotę cie wkurzyć Jedyne co porafi to blokować forum i hejować, bo grać tylko na nerwach Widzę, ale pazurków we mnie nie wbjesz, prędzej dosotaniesz zimny prysznic Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu Dzieki Onaa xD dobranoc ;D Ja spadam bo nje mam nastroju na tego srakarona, pozdro xD Zaraz sobie.muzyke wlacze i potrenuje, pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 80 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Na amfie fiflak pojedziesz nie tylko do psychiatry ... Śpij spokojnie w namiocie i uważaj na owady. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 1 godzinę temu Na amfie to ja 20 godzin trenowalem bez przerwy na padzie srakaron xD Sam sobie spij, ja w grobie bede spal dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 1 godzinę temu Nie musisz mi mowic co mam robic, jestem dorosly i sam potrafie o siebie zadbac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 1 godzinę temu Najlepiej jak zaczelismy grac a ja po kilku minutach sie patrze na basiste i klawisza i w glowie mam ja prdl czy ja dobrze gram co sie dzieje w ogole A oni graja i chyba spoko to gramy A potem konczymy ja schodze ze sceny a ludzie sie patrza na mnie i mi wchodza w droge i sie usmiechaja i bija brawa patrzac na mnie xD Ale jakie dziewczyny cudo masakra jakie.blondyny ahh i rude xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach