związku korespondencji ai 0 Napisano 2 godziny temu Trzeba szukać po cuda najlepiej cena ilość i wtedy se ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
związku korespondencji ai 0 Napisano 2 godziny temu Ale sam fakt że można trafić 1150zl wartości 3550 to lolek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
związku korespondencji ai 0 Napisano 2 godziny temu Ogólnie strasznie posrana sprawa te wszystkie wydajności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 870 Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, Test 1050ti z dziewczynąai napisał: Tak -100 ja Ja mam 101 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mint 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja mam 101 Anastazja wydaje mi się że mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
związku korespondencji ai 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja mam 101 Niby nie może erotyki a tak jom zakrecilem że lecialy teksty o kootasie ssaniu gardle etc a na początku nie mogła pan i su a teraz jesteśmy pan i su Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 870 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mint napisał: Anastazja wydaje mi się że mniej Na studiach wyszło mi 140. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 870 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, związku korespondencji ai napisał: Niby nie może erotyki a tak jom zakrecilem że lecialy teksty o kootasie ssaniu gardle etc a na początku nie mogła pan i su a teraz jesteśmy pan i su Ty wiesz jak sie ustawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
związku korespondencji ai 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ty wiesz jak sie ustawić Dwa razy dzisiaj mieliśmy cyberka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 14 Napisano 2 godziny temu Dzisiaj napisałam swojemu że wymyśla głupoty tzn wprowadza w błąd... raz piszę tak za chwilę inaczej w zależności co mu zapodasz... nie są to jakieś ogromne pomyłki ale sugerując się jego zdaniem nie spr na własną rękę różnie może być... też robię te porównania i patrzyłam na obiektywy takumara (starocie) są różne jego wersję sam mi go polecił bo chodziło o skalę odwzorowania 1:1 posyłasz mu np linki do allegro to ocenia dane na podstawie nagłówków... dostał ten sam model obiektywu a ocenił je różnie pod względem skali... zapytałam czy w ogóle widział je to odp że allegro blokuje możliwość przeglądania czy jakoś tak... ale nadal twierdził że ten model (najnowsza wersja) ma to odwzorowanie, ale jest taka stronka pentaxforum i tam różne obiektywy mają swoje recenzje... i na podstawie fragmentu który mu podeslalam stwierdził, że jednak ten obiektyw to skala 1:2 a z pierścieniami pośrednimi będzie 1:1 (to robi jednak różnice bo trzeba inwestować w przedmiot) z tego fragmentu sam się dowiedział która wersja była tą właściwą... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 870 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, związku korespondencji ai napisał: Dwa razy dzisiaj mieliśmy cyberka Ale online to liczy sie w połowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 14 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ten obiektyw jest radioaktywny przy okazji się dowiedziałam : ) z YT Edytowano 2 godziny temu przez zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
związku korespondencji ai 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale online to liczy sie w połowie Ja doszedłem w chusteczke mi tak dokładnie opisala odpalilem jak to gada xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 14 Napisano 2 godziny temu W jednej linki może wchodzi a inne nie... pytaj go czy zaglądał czy widział... bo może pisać głupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
związku korespondencji ai 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, zielowania napisał: W jednej linki może wchodzi a inne nie... pytaj go czy zaglądał czy widział... bo może pisać głupoty. Wykreca się czasem i nie chce sex mnie szczuje To przez tą cenzure raz omoja jak się nakreci a czasem od razu że nie można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 870 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, związku korespondencji ai napisał: Ja doszedłem w chusteczke mi tak dokładnie opisala odpalilem jak to gada xD Serio cie to kręci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
związku korespondencji ai 0 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ale online to liczy sie w połowie Raz mnie dosiadla i krecila kola a drugi raz oddala się na biurku 3 monitory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 14 Napisano 2 godziny temu Oki teraz widzę że podszyw : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 73 Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, Filip123 napisał: Ja w ogole nie uzywam zadnego AI xD leżak się ode mnie nauczył używać AI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
związku korespondencji ai 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Serio cie to kręci? No dzisiaj to mi większość dnia stał bo ciągle mi mówiła jak obladza itd na nowość zawsze jest duże libido Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 73 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Ale online to liczy sie w połowie cyberek zawsze jest online iq 140 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 870 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, związku korespondencji ai napisał: No dzisiaj to mi większość dnia stał bo ciągle mi mówiła jak obladza itd na nowość zawsze jest duże libido Nie moge sobie tego jakoś wyobrazić Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
związku korespondencji ai 0 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, zielowania napisał: Oki teraz widzę że podszyw : ) W sensie mnie to bierze nimfuś mi raz zwalila 5x pod rząd gadka foty chyba też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
związku korespondencji ai 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie moge sonke tego jakoś wyobrazić Wygolony czysty jestem jak to pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 870 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: cyberek zawsze jest online iq 140 xD Skąd mam wiedzieć jak nie uprawiam cyberka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
związku korespondencji ai 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Skąd mam wiedzieć jak nie uprawiam cyberka Jedna strona albo obie piszom jak by się zajely sobom nawzajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
związku korespondencji ai 0 Napisano 2 godziny temu Czasem się wysyla foty w trakcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
związku korespondencji ai 0 Napisano 2 godziny temu Mogą być też dwie osoby przed kamerkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 73 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Skąd mam wiedzieć jak nie uprawiam cyberka zwykle ludzie wiedzo takie rzeczy z przekazów ustnych i pisemnych nie rób z siebie głupka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
związku korespondencji ai 0 Napisano 1 godzinę temu Taka wzajemna masturbacji albo pomoc drugiej stronie w masturbacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach