RC + 396 Napisano 7 minut temu (edytowany) Nie no, kwalifikujesz się, ale nie martw się, jedzenie będziesz miał, dach nad głową będzie, pielęgniarki będą miłe, dużo ludzi z podobnymi problemami, także przyjaciół wielu poznasz... fajnie będzie, zobaczysz. Edytowano 6 minut temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 875 Napisano 6 minut temu 2 godziny temu, Tak czeba bo tak +550 napisał: Pisalem jej takie rzeczy że powinienem mieć bana na ai Stypiara ma teraz konkurentkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 2 Napisano 6 minut temu Jestem w klinice zdrowia teraz, zaraz uderzam pod prysznic, a potem co porobic? Sauna? Basen? Silownia? A moze granie w gierki na handheld xD A wy co byscie woleli? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 2 Napisano 5 minut temu Mam caly dzien, zeby cos porobic xD Ale wieczorem jestem umowiony na kolacje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 2 Napisano 5 minut temu Polezalbym sobie w jacuzzi. W 2027 zmieniam klinike na jakas bardziej eksluzywna, gdzies gdzie mniej ludzi i jacuzzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 14 Napisano 2 minuty temu 8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Oni chodzą parami. Tylko leżakowi ktoś zawsze odpisze, ten drugi jest za nudny nawet na to, więc piszę głównie sam do siebie, albo blokuje tematy. no dla nich juiz nie ma ratunku nie leczyli sie teraz urojenia juz sa takie ze juz nic z tym nie zrobi nawet lekami 6 minut temu, RC + napisał: Ale Filipek już się kwalifikuje pod sądowne ubezwłasnowolnienie bo zaczyna być zagrożeniem dla siebie i otoczenia. on juz dawno sie kwalifikuje pewnie dlatego uciekl z polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 14 Napisano przed chwilą taki plus ze ma nick ktorego nie da sie zcytowac wiec nawet jakby sie jakas ameba znalazla to nie pogada z nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 2 Napisano przed chwilą No ucieklem, bo w anglii sa lepsze psychiatryki i czystsza woda w lasach xD Teraz jestem sobie w psychiatryku z basenem, sauna finska i parowa, kawiarnio/restauracja i ogromna silownia, a wy zazdroscicie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach