Gina_ 4 Napisano 9 godzin temu Podpita. Ale piąteczek rządzi się swoimi prawami. 3 lampki prosecco oraz brudne martini zrobiły swoje. Lecę się kąpać, szykować i na zakupy… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlickipicki 1 Napisano 9 godzin temu A lubisz sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 7 Napisano 9 godzin temu Picie alkoholu to grzech Pojdziesz do piekla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 4 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Kotlickipicki napisał: A lubisz sex Nie uprawiam go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 7 Napisano 9 godzin temu Dlaczego nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 7 Napisano 9 godzin temu Lubisz miec obrosnieta farfelune pajeczyna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 540 Napisano 9 godzin temu A ze mnie żula robili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 7 Napisano 9 godzin temu Ja gdy pilem jeszcze kiedys alkohol, to lubilem w poniedzialki z rana, bo wiedzialem, ze ludzie do pracy wlasnie, a ja nie, to sobie pilem z tej okazji xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 7 Napisano 9 godzin temu Najeebana bedzie chodzila na zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 540 Napisano 9 godzin temu Dramat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 17 Napisano 9 godzin temu Jak pijak się nie rzuca do ludzi to jeszcze ujdzie czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 4 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Dramat Z ciebie? Ok. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 7 Napisano 9 godzin temu Ja jestem wlasnie przy bajorku za miastem lodowata woda masakra boje sie wejsc, ale musze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 7 Napisano 9 godzin temu Rozprostuje mnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 876 Napisano 9 godzin temu Alkoholu zabrakło że na zakupy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 540 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Gina_ napisał: Z ciebie? Ok. Niech będzie, że ze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 4 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Alkoholu zabrakło że na zakupy? Może dla ciebie. Wielkie mecyje, że raz na 3 tygodnie sięgnęłam po kieliszek, i to nie byle czego. A że ty spożywasz rompery czy inny szlag by trafił sikacze to nie moja interesowność w tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 540 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Alkoholu zabrakło że na zakupy? Po czteropaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 7 Napisano 8 godzin temu Zrob live streama jak najeebana idziesz na zakupy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 876 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Gina_ napisał: Może dla ciebie. Wielkie mecyje, że raz na 3 tygodnie sięgnęłam po kieliszek, i to nie byle czego. A że ty spożywasz rompery czy inny szlag by trafił sikacze to nie moja interesowność w tym. Spokojnie pij sobie ile wlezie ja tylko lubie tekile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 876 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Malowany napisał: Po czteropaka Ale strong Edytowano 8 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 7 Napisano 8 godzin temu Picie alkoholu to grzech Bog jest wkuurwiony na ciebie za to ze sie trujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlickipicki 1 Napisano 8 godzin temu 39 minut temu, Gina_ napisał: Nie uprawiam go To że nie uprawiasz nie znaczy że nie lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 70 Napisano 8 godzin temu 57 minut temu, Gina_ napisał: Podpita. Ale piąteczek rządzi się swoimi prawami. 3 lampki prosecco oraz brudne martini zrobiły swoje. Lecę się kąpać, szykować i na zakupy… W takim stanie na zakupy? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 4 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: W takim stanie na zakupy? 🫢 Ot mi stan. Chodzę prosto, zresztą rausz już mi minął z lekka, wypiłam herbatkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 7 Napisano 8 godzin temu A pokaz stopki Gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 540 Napisano 8 godzin temu To czemu najpierw nie poszłaś za zakupy? Dziwna kolejność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 17 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, tymczasowablokada napisał: W takim stanie na zakupy? 🫢 a tutaj każdy ma zgona po 1 piwku czy kieliszku że już nie da rady chodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 17 Napisano 8 godzin temu Znam osobę co obali czteropak a następny dzień do pracy z full ogarem fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 540 Napisano 8 godzin temu Czteropak to nie jest dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach