Smarkacz 3 Napisano 5 Wrzesień UWAGA! TO NIE MÓJ WYMYSŁ, TYLKO PROCES OPISYWANY PRZEZ PSYCHOLOGÓW I SOCJOLOGÓW Wydawałoby się, że mężczyźni powinni się coraz bardziej starać i tego zdaje się oczekują kobiety Jednak mężczyźni zniechęcają się i starają coraz mniej, PONIEWAŻ, pomimo ich starań i tak dla kobiet to jest za mało i za mało Więc po co tracić energię na bezsensowne starania? Dlatego mężczyźni odpuszczają i olewają Nawet jeśli chodzą na randki, to inwestują minimum energii - czyli dokładnie odwrotnie niż oczekują kobiety BO MIMO WSZYSTKO BARDZIEJ OPŁACA SIĘ ZOSTAĆ 100 RAZY ODRZUCONYM NIE STARAJĄC SIĘ, NIŻ ZOSTAĆ 100 RAZY ODRZUCONYM STARAJĄC SIĘ WCZEŚNIEJ JAK DZIKI OSIOŁ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smarkacz 3 Napisano 5 Wrzesień no niestety ja gёjach nie gustuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smarkacz 3 Napisano 5 Wrzesień Może i tak, jeszcze kobiety patrzą na wygląd baaaardzo, tak naprawdę wymagają dosłownie wszystkiego na 100% Ale mi na ho.jności nie zależy też niestety 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smarkacz 3 Napisano 5 Wrzesień W sumie to mnie zupełnie nie interesuje na co patrzą gёje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smarkacz 3 Napisano 5 Wrzesień Mimo wszystko nie Jestem pod tym względem chyba równie wybredny jak kobiety wobec mężczyzn XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smarkacz 3 Napisano 5 Wrzesień To już w najgorszym wypadku wolę już brzydką kobietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smarkacz 3 Napisano 5 Wrzesień ale mają aż po 3 dziurki :DDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomkowa 4 Napisano 5 Wrzesień 4 minuty temu, Smarkacz napisał: To już w najgorszym wypadku wolę już brzydką kobietę Za wysoko celujesz pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smarkacz 3 Napisano 5 Wrzesień 2 minuty temu, Poziomkowa napisał: Za wysoko celujesz pewnie Być może Bo całe życie ja podobałem się kobietom, które nie podobały się mi, a mi podobały się kobiety, którym ja się nie podobałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomkowa 4 Napisano 5 Wrzesień 16 minut temu, Smarkacz napisał: Być może Bo całe życie ja podobałem się kobietom, które nie podobały się mi, a mi podobały się kobiety, którym ja się nie podobałem To jakim kobietom się podobasz a jakie podobają się tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 63 Napisano 5 Wrzesień 1 godzinę temu, Smarkacz napisał: BO MIMO WSZYSTKO BARDZIEJ OPŁACA SIĘ ZOSTAĆ 100 RAZY ODRZUCONYM NIE STARAJĄC SIĘ, NIŻ ZOSTAĆ 100 RAZY ODRZUCONYM STARAJĄC SIĘ WCZEŚNIEJ JAK DZIKI OSIOŁ Słuszne spotrzeżenie. Ja bym nawet miał przypuszczenie, że brak starań zmniejsza ból odrzucenia. Uwaga techniczna: pisanie wielkimi literami utrudnia czytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 5 Wrzesień Jupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 5 Wrzesień Cieszę się że dwudzionek i jesień, to najlepsza pora roku jest dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faux paux 7 Napisano 5 Wrzesień 1 godzinę temu, Smarkacz napisał: Może i tak, jeszcze kobiety patrzą na wygląd baaaardzo, tak naprawdę wymagają dosłownie wszystkiego na 100% Ale mi na ho.jności nie zależy też niestety No, zwłaszcza przy starszych i/lub bogatych widać jak na ten "wygląd" patrzą. Faceci patrzą znacznie bardziej na wygląd (i młodość). Nawet na tych Waszych redpilowych stronkach, wprost Wam wykładają że dla faceta atrakcyjność seksualna jest na pierwszym miejscu. Kolejny odklejony piwniczak, pewnie też prawik. Skąd Wy się bierzecie, to nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 161 Napisano 5 Wrzesień 3 minuty temu, 0dbytBezbożny napisał: Robak Czy on jest brokatowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 5 Wrzesień (edytowany) 4 minuty temu, libbi_sztisel napisał: z jesieni na razie nie bo mnie pokonała i trochę umarłam. A co się stao Mie wyszedł tylko niski poziom żelaza, brałam suplementy 3 miesiące i wszystko jest wporzo w morfologii poza chorym łbem którego nie wykaże huh Edytowano 5 Wrzesień przez włosynarękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faux paux 7 Napisano 5 Wrzesień To chyba gąsiennica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 5 Wrzesień Ja widziałam kotka w aptece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 5 Wrzesień Hhttps://ibb.co/XfWdqvV0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 161 Napisano 5 Wrzesień 1 minutę temu, 0dbytBezbożny napisał: Czarny stylowy Tak wyszło na zdjęciu, jakby się błyszczał. xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smarkacz 3 Napisano 5 Wrzesień 47 minut temu, Poziomkowa napisał: To jakim kobietom się podobasz a jakie podobają się tobie Jak by to określić opisowo, bez zdjęć... Podobam się takim, które generalnie nie mają powodzenia wśród mężczyzn - to chyba będzie najbardziej adekwatne określenie A podobają mi się takie, które mają cholerne powodzenie wśród mężczyzn - ale wcale nie dlatego mi się podobają - gdyby się nie podobały innym i nie miałbym konkurencji, to wolałbym 10000000 razy bardziej, no ale niestety wygląda na to, że większość mężczyzn ma bardzo zbliżony gust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 5 Wrzesień Jak długi czarny kondom z wypustkami sekssownymi do kopulacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 315 Napisano 5 Wrzesień 19 minut temu, Faux paux napisał: No, zwłaszcza przy starszych i/lub bogatych widać jak na ten "wygląd" patrzą. Faceci patrzą znacznie bardziej na wygląd (i młodość). Generalizowanie nie ma sensu. Jedne zwracają uwage na wygląd inne mniej. Faceci tak samo serio uważasz że w każdym związku kobieta wygląda jak młoda modelka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 5 Wrzesień Nom niektóre mają grube dûpy i sflaczale a inne nie mają dŭpy wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 423 Napisano 5 Wrzesień 28 minut temu, libbi_sztisel napisał: Ja z dwudzionka sie ciesze ale z jesieni na razie nie bo mnie pokonała i trochę umarłam. Ale generalnie lubie, jak jest ciepło i złoto wiec może sie jeszcze przeprosimy. Musiałam wygooglować co to dwudzionek, w życiu takiego słowa nie słyszałam. Dzięki za rozwinięcie mojego zasobu leksykalnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 72 Napisano 5 Wrzesień 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Musiałam wygooglować co to dwudzionek, w życiu takiego słowa nie słyszałam. Dzięki za rozwinięcie mojego zasobu leksykalnego tez nie znam to pewnie jakas podkarpacka nalecialosc albo podwarszawski slang Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 415 Napisano 5 Wrzesień Absolutnie nikt cię tu nie lubi, wszyscy mają ciebie serdecznie dość, nikogo nie interesuje twoje zdanie na żaden temat, więc nasuwa się pytanie: po co tu gnijesz? Idź z tego forum, zajmij się graniem w gierki w tym namiocie, czy lataniem 10 razy dziennie na saunę i daj ludziom święty spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 423 Napisano 5 Wrzesień (edytowany) 10 minut temu, RC + napisał: Absolutnie nikt cię tu nie lubi, wszyscy mają ciebie serdecznie dość, nikogo nie interesuje twoje zdanie na żaden temat, więc nasuwa się pytanie: po co tu gnijesz? Idź z tego forum, zajmij się graniem w gierki w tym namiocie, czy lataniem 10 razy dziennie na saunę i daj ludziom święty spokój. Zabawne jak ten wyliniały szczurek z obłędem w oczach od rana zaczepia, żeby tylko ktoś mu odpisał. I w większości przypadków cisza Edytowano 5 Wrzesień przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach