caryca rzeczywistości tak 55 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Starzy was podrzucili przeczkolowi jak wór kartofli Dobrze zrobili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 33 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Jak to patola. Nawet go drażni że dzieci się bawio nie bawia tylko chca miec to co zobacza a to wina rodzicow ze im pokazuaj patologie juz wole te dzieci od wesela w dubaju widac ze sie sweitnie bawia rytm 2na 1 jak zenkek tylko jeden pisior zrobil afere czekolada dobra a juz jakis utwor disco polo zly :d to taka sama moda dla lezakow , tylko lezaki sie tak tym dubajem ekscytuja jakby nie wiadomo co to bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faux paux 7 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: jak widac ludzie masowo sie nabiweraja na czekolade wiec jednak jest to samo tylko zamiast teleiwzji obserwuja patologie na instagramie Oho, teraz już nawet ludzie (głównie młodzi) podążający za trendami, pretendują do miana "patologii". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Dobrze zrobili. Dzieci się wychowuje a nie podrzuca na caly dzień gdy w pieluchy srå Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 55 Napisano 9 godzin temu Ten co kpi z instagrama wie o wszystkim co tam się dzieje, nowe, nie znałam. Zupełnie jak z siedzeniem w krzakach w ero. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 33 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Faux paux napisał: Oho, teraz już nawet ludzie (głównie młodzi) podążający za trendami, pretendują do miana "patologii". no dokladnie wiekszosc mlodych ludzi to patola nie wiem co cie dziwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 33 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Ten co kpi z instagrama wie o wszystkim co tam się dzieje, nowe, nie znałam. Zupełnie jak z siedzeniem w krzakach w ero. o sie obycie nazywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: nie bawia tylko chca miec to co zobacza a to wina rodzicow ze im pokazuaj patologie juz wole te dzieci od wesela w dubaju widac ze sie sweitnie bawia rytm 2na 1 jak zenkek tylko jeden pisior zrobil afere czekolada dobra a juz jakis utwor disco polo zly :d to taka sama moda dla lezakow , tylko lezaki sie tak tym dubajem ekscytuja jakby nie wiadomo co to bylo Twoi ci tez niczego nie pokazali i widać co wyrosło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: no dokladnei jest jak napisalas podrecznym tez sie nudzi i tez sledza te glupoty instagramowe tylko w dubaju nie znaja dubnajskiej czekolady Jak się jest dobrym dla podręcznych to resztki insta czekolady dla dziedzi trochę skapna i nie czeba zazdrościć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 33 Napisano 9 godzin temu ide juz od was bo sie ze mnie smiejecie zatrzasne sie w sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 55 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Dzieci się wychowuje a nie podrzuca na caly dzień gdy w pieluchy srå Srałaś w wieku 4 lat w pieluchy? Żłobek to patola, przedszkole od czterolatków to rozwój. I nie cały dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 9 godzin temu Temat jest o serduszku czyli o milosci xD Prosze sie nie hejtowac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 55 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: o sie obycie nazywa Obycie w 0dbycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Srałaś w wieku 4 lat w pieluchy? Żłobek to patola, przedszkole od czterolatków to rozwój. I nie cały dzień. No tak bo w domu z matkom się nie rozwinom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 33 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, włosynarękach napisał: Jak się jest dobrym dla podręcznych to resztki insta czekolady dla dziedzi trochę skapna i nie czeba zazdrościć... uwazam pistacjowa czekolade za wyjatkow niedobra juz napisalem ritter sport to jest czekolada ta nese... cos tam taka z okienkiem orzechowa tez ok te podroby dubajskie syf straszny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 9 godzin temu Ja tez ide na silownie, przydaloby sie zrobic miesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 4ng3l napisał: Temat jest o serduszku czyli o milosci xD Prosze sie nie hejtowac xD To libed niszczy atmosferę miłości swoim prostactwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 91 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: To jest taki serniczek w czekoladzie, szukaj w lodówkach. No gdzie tej za młoda. Za dzieciaka to nawet kinder takie robił z dżemem w środku. Kinder delice znajdz mi loda bajka w Wielkopolsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 33 Napisano 9 godzin temu a najlepsza czekolada jaka jadlem to czekolada z modica robiona na zimno sklada sie tylko z kaka, cukru i przypraw jesli jest smakowa nie ma innych skladnikow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 91 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: uwazam pistacjowa czekolade za wyjatkow niedobra juz napisalem ritter sport to jest czekolada ta nese... cos tam taka z okienkiem orzechowa tez ok te podroby dubajskie syf straszny Nussbeiser ? Dobra ale trochę sie skiepscila i kiepski skład nie wiem czy zawsze twki był. ale iedys moja ulubiona czekolada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 33 Napisano 9 godzin temu jak jakas sycylijska baba zaplaci patoli z instagrama za reklame to uslyszycie o czekoladzie z modica i wspomnice libeda ktory wybral sznur bo byliscie niemili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 9 godzin temu Ja wroce poznym wieczorem jak nie bede spal xD Ide sobie na wycieczke w pare miejsc xD. Musze zaliczyc dzisiaj silownie. Pa xP milego wieczoru xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 91 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: a najlepsza czekolada jaka jadlem to czekolada z modica robiona na zimno sklada sie tylko z kaka, cukru i przypraw jesli jest smakowa nie ma innych skladnikow Z kaki? Kaka po francusku to kupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 33 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: No tak bo w domu z matkom się nie rozwinom. nie dziecko sie rozwija z rowiesnikami a nie stara dewota Edytowano 9 godzin temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 55 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: No tak bo w domu z matkom się nie rozwinom. No niestety nie tak jak te z placówek. Już widzę jak matka animuje dzieciaka przez 5 godzin wycinankami, piosenkami i odgrywa teatr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 55 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Kinder delice znajdz mi loda bajka w Wielkopolsce W dino jest sporo lodów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 33 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Nussbeiser ? Dobra ale trochę sie skiepscila i kiepski skład nie wiem czy zawsze twki był. ale iedys moja ulubiona czekolada taka byla tylko kiedys ludzie nie wybrzydzali w biedrze promoka po 6zl dlatego kupielm 4 ale lepsza ritter rumowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 33 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Z kaki? Kaka po francusku to kupa kakao marudo. kaki to taki owoc tez dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 9 godzin temu Własna czoko raz zrobiłam z kakao i oleju kokosowego tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: No niestety nie tak jak te z placówek. Już widzę jak matka animuje dzieciaka przez 5 godzin wycinankami, piosenkami i odgrywa teatr. Myślisz że nadmierna symulacja animacjami z dùpy jest niezbędna do rozwoju prawidłowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach