Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Leśne_Ruchadło

Wpadajcie na moje forum popisac nie ma blokowania i moderacji xD mozna pisac bez rejestracji, anonimowo xD bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110

Polecane posty

nikt tam do takiej kuuurwy nie przyjdzie, myslisz ze jestes stalinem ze zmusisz ludzi terrorem, ty plugawy bydlaku? idz zdechnij w koncu. 

duzo ludzi juz pewnie zyczy ci tu smierci ale nie chca sie przyznac bo im to ktos wypomni pozniej. twoja wlasna matke pewnie tylko czeka az przestaniesz jej wstyd przynosci, a juz moon ma jej fb i moze ci niezle nassrac w zyciorysie

Nikt nie przyjdzie na forum, na którym adminem jest niestabilna emocjonalnie menda. Nikt ci przede wszystkim nie da wglądu do żadnych swoich danych jako adminowi. Ponadto zwyczajnie nie zasługujesz na ludzi na forum i na rozmowy, bo jesteś podły. Dlatego blokuj, aż się zesr...sz :) 

Przed chwilą, krelzol napisał:

duzo ludzi juz pewnie zyczy ci tu smierci ale nie chca sie przyznac bo im to ktos wypomni pozniej. twoja wlasna matke pewnie tylko czeka az przestaniesz jej wstyd przynosci, a juz moon ma jej fb i moze ci niezle nassrac w zyciorysie

Nie przeginaj

Wolimy sobie nie popisać, niż pisać z tobą, czy u ciebie 🙂 

I to wyklucza, że ktokolwiek tam pójdzie 🙂 

Masz swoje forum, a jesteś non stop tutaj i przeszkadzasz innym, bo jesteś tak żenująco nudny, że cię olewają 🙂 

sam sie chwaliles kuuurwo ze privki czytales ich i banowales dla beki albo dla testu . jestes niespelnionym hitlerkiem ty wszo, gnido, mendo, podla kreaturo xD to tak na szybko obelgi najbardziej pasujace do ciebie, a pewnie gorzej mozna by cie bylo scharakteryzowac gdybym byl bardziej elokwentny xD 

5 minut temu, libbi_sztisel napisał:

Nie przeginaj

z czym ?

mialem juz stad odejsc kilka razy to mi sraudiush nasral do lba zebym tu wrocil, a ja tu trace czas i zycie, jej nie ma i wszystkich wkoorwiam

odchodze na zawsze, zegnajcie

Tez mnie to bawi, zyczenia smierci, wyzwiska, sprawy w sadzie, ubezwlasnowolnienie, izolatka, psychiatryk bo zablokowany temat i sobie nie moga popisac 🤣🤣🤣

wrocisz i tak bo twoje kompiele w bagnach nic nie daja na psyche, a laski w saunach sie krzywia na twoj menelski zdegenerowany ryyj menela xD hinduskie scierwo co wpieerdalasz w swiatyniach to zygac ci sie chce od tego ale wolisz mieso z psa zmieszane z piachem ubijane przez hindusa co przed chwila podcieral brudne brozowe lapska lisciem po goownie niz ze smietnika jesc xD taka prawda wrocisz tu koorwo i bedziesz dalej trul zycie bo jestes zlosliwa, parszywa wsza, jak komar czy kleszcz xDD i tylko wkuurwianie innych sprawia ci satysfakcje bo wiesz ze kazdy, lacznie z laseczkami z sauny toba gardzo bo jestes mlodym meneliskiem , czekaj az sie zestarzejesz to beda cie dzieciaki 15 lat podpalac jak spisz na lawce xD albo strzelac do ciebie z wiatrowek albo rozpieerdalac ci namioty, jeeebany nierobie, pasozycie, ty gorzej niz kuuurwo xDD hahaha

mnie nie wkoorwia, no moze troche ze mi nie dal popisac z moja kolezanka co nie pisalem z nia z 5 lat juz jak nie lepiej, a ciezko zebysmy sie zetkneli bo roznie tu wchodzimy. byla okazja to kuuurwa to zniszczyla.. 

a tak to mi rekompensuje ze taki smiec cierpi i zdechnie strasznie i trafi do piekla jak bedzie zdychal.

"Napisano 2 minuty temu

Tez mnie to bawi, zyczenia smierci, wyzwiska, sprawy w sadzie, ubezwlasnowolnienie, izolatka, psychiatryk bo zablokowany temat i sobie nie moga popisac "

good job, fifi.

Ty naprawdę jesteś az tak niewiarygodnie głupi ze sądzisz ze po tym wszystkim co tu odwalasz ludzie pojda pisac na twoje forum bo tu zablokujesz? Jedyny efekt jaki osiągnąłeś, to to że cie każdy nie znosi i nikt nie pójdzie na twoje forum.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się