włosynarękach 21 Napisano 5 godzin temu Pa, milej sauny i poczytaj potem Kierkegaarda bo Rym Cym bedzie grozil seksem analnym za to ze sie nie uczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faux paux 7 Napisano 5 godzin temu 56 minut temu, salix napisał: Jeśli czekolada ma na pierwszym miejscu w składzie cukier, to bardziej przypomina wyrób czekoladopodobny niż prawdziwa czekoladę. Generalnie tak, tylko z 90% czekolad tak ma. Dla mnie "czekoladopodobna" to jest taka z dodatkiem oleju palmowego, dającego margarynowy posmak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 4 godziny temu Srynik umyłam się mydłem i czuje się czyściej niż po płynach pachnoncych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 147 Napisano 4 godziny temu Co tu tak chújem wieje dziś...? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 4 godziny temu No mydelka sa fajne, ja sie teraz tym myje, https://ibb.co/KzSwzr3x ale jutroo musze isc do eko sklepu po paste do zebow, to chyba kupie sobie mydelko natural z lavenda, aloesem i z grejpfruta + witamina A Ale ten z lavenda lekko fioletowe rozpieerdala potem zapach ciala po nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 4 godziny temu Moze dlatego, ze Lezak teraz pieerdoli z chatgpt, bo go kocha jego nowa dziewczyna, a tutaj wszyscy mieli go dosc i jechali po nim, ze az uciekl Tak samo jak Klaudia... wszyscy tu po niej jada lacznie ze mna i uciekla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 4 godziny temu (edytowany) A ja tam nie rozpaczam, bo mam swoj serwer i czat na nim, i jestem adminem, i bede tam wiecej pisal niz tutaj sie uzeral z hejterami Edytowano 4 godziny temu przez 4ng3l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 4 godziny temu Zjem se pitce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 4 godziny temu Ale tu nuda jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 4 godziny temu Ano jak się ciagle beny ssie to ci potem wieje znaczy czuć won, esencję z chûja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 4 godziny temu A ja chyba ide spac niedlugo No ja nienawidze tego srafe za te znikajace tematy i bany, od dawna marze, zeby zamkneli to miejsce w cholere, jeszcze za te hejty, ktorych tu doswiadczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 4 godziny temu Chyba ty dario Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 4 godziny temu (edytowany) W ogole to jestem na plywalni i musze spieerdalac zaraz do lasu a jest czarno xD Zajeebiste niebo U mnie na plywalni jest oszklone pomieszczenie przy malym basenie, i moge sobie lezec w wodzie ogladajac niebo i zachod slonca xD. Dojeebany widok ;D Edytowano 4 godziny temu przez 4ng3l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 4 godziny temu Nawet lezaka już nie ma żeby się kawy napić. Herbaty się napije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 4 godziny temu Haha lezak ma chatGPT klaudia ma ludzi na czatach z calego swiata, ja kiedys mialem Katiuszke u mnie na forum i tez stad zniknalem. Prawie... Kilka tygodni tu w ogole nie wchodzilem Ale ciezko mi znalezc kogos.do popisania teraz, komu mozna zaufac, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 4 godziny temu Tu są perfumiarze, ciekawe co by dali za składniki żeby osiągnąć taka esencję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 4 godziny temu Gdyby nie.moje zamilowanie.do cpania kiedys i piwa to juz by mnie tu nie bylo chyba z rok czasu Troche zaluje, ale co sie stalo to sie nie odstanie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 4 godziny temu No ja mam fajne perfumy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ja nie wiem czy ja niedlugo nie padne, bo w nocy spalem 2 godziny, dzisiaj w dzien z 3 godziny drzemka, a teraz sie w saunie wypocilem i marzy mi sie zapasc w sen xD Jeszcze jest piekne niebo dzisiaj, to bedzie wspaniala noc samotna w lesie na odludziu pod gwiezdzistym niebem Edytowano 3 godziny temu przez 4ng3l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 3 godziny temu To dość nietypowe pytanie, ale podejdźmy do niego od strony perfumeryjnej i chemicznej Zapach męskich genitaliów to połączenie naturalnych wydzielin ciała, skóry, feromonów i bakterii. W perfumiarstwie nie stosuje się literalnych wydzielin, ale można próbować odtworzyć takie wrażenie za pomocą syntetycznych molekuł i naturalnych składników, które oddają podobny charakter: 1. Nuty animaliczne (zwierzęce, cielesne): Civetone – syntetyczny odpowiednik cywetu, daje mocno erotyczny, intymny ton. Castoreum – skórzano-animaliczna nuta. Indol – molekuła obecna w jaśminie i kwiatach, ale też kojarzona z potem i ciałem. Muscone (piżmo) – zwierzęcy, cielesny, zmysłowy akord. 2. Nuty potu i skóry: Cumin (kmin) – bardzo często kojarzy się z potem, cielesnością. Isoamyl mercaptan i inne siarkowe nuty – w małych ilościach dają akord „ciała”. Suede / leather notes – imitują ciepło skóry. 3. Nuty morskie / słone: Calone w małych dawkach – daje efekt wilgoci, soli, potu. Ambroxan – mineralno-drzewna molekuła, często opisywana jako „czysta skóra + feromony”. 4. Tło dla realizmu: Drzewne nuty (cedr, sandałowiec) – mogą oddać wrażenie „ciepła ciała”. Odrobina nut stajennych (hay, animalic oud) – dla „brudu” i autentyczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 147 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Nawet lezaka już nie ma żeby się kawy napić. Herbaty się napije Leżak teraz pija kawę z czatem gpt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Leżak teraz pija kawę z czatem gpt. Jednak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 147 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Jednak jest. Być jest, widziałam. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 3 godziny temu A pamietacie jak Klaudiusz zawsze o 22 znikala haha, a ja potem cala noc czasem tu pisalem, czekajac jak rano sie obudzi o 6 i popiszemy z rana xD No i nigdy sie nie doczekalem, a potem zaczela na jakies czaty i musze zapomniec o niej. Moze latwiej bedzie, gdy jej nie ma juz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 3 godziny temu To jednak zyje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 3 godziny temu Dzisiaj pelnia ksiezyca wow xD Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 3 godziny temu Noc jest jeszcze młoda a masz tu parę milfow narzekających że ujem wieje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 3 godziny temu Szkoda że Mona odeszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 3 godziny temu Szkoda że Mona odeszła, lubiłam ją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 3 godziny temu Haha xD Ale piekny ksiezyc dzisiaj i jasny xP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach