Ai mnie uwielbia tak 2 Napisano 4 godziny temu Niby nie trzeba a trzeba i jeszcze rachunek za wodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 4 godziny temu Takie same mialam przemyślenia w wannie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 2 Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Takie same mialam przemyślenia w wannie. Właśnie się wybieram po 53minuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 4 godziny temu Ja mam karnet na plywalni wiec sie nie martwie o to xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 4 godziny temu Czasem jak saunuje to biore 5 prysznicow z samego rana i poludnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 4ng3l napisał: Czasem jak saunuje to biore 5 prysznicow z samego rana i poludnie xD Cierpisz na jakieś natręctwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Nie, ale wypoce sie w sauna to caly czerwony i goracy i mokry od potu wskakuje pod lodowaty prysznic i spowrotem do sauny xD I tak 5 razy xD. Niedlugo chyba wiecej bede saunowal, zeby tu nie wchodzic i w ogole przerwe od elektroniki. Edytowano 4 godziny temu przez 4ng3l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 4 godziny temu Dobrze, ze ja nie musze placic rachunkow za wode albo prad xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 3 godziny temu Kasa, dobre jedzenie, własny kąt i święty spokój oraz zdrowie SĄ NAJWAŻNIEJSZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 3 godziny temu Jezu jaka zenada to vma. Jakby Nobla dostawali kùrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 3 godziny temu Oł maj gad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 3 godziny temu Ariana grande jest normalna ogólnie? Bo ja jej nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 23 Napisano 3 godziny temu Pewnie i ten za chwilę zablokują... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 233 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, zielowania napisał: Pewnie i ten za chwilę zablokują... Pewnie liczą że dzięki temu wszyscy przejdą na forum lipeda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 3 godziny temu Libed tez ma huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 23 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Get Out napisał: Pewnie liczą że dzięki temu wszyscy przejdą na forum lipeda. Jest jeszcze nastroik... ponoć ludzi zaczepiasz. Raz Ty ich później oni Ciebie... serio jest to potrzebne do szczęścia? : ) Edytowano 3 godziny temu przez zielowania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 3 godziny temu Nawet Jeżowa się wyniosła. Pewnie jest z Makaronem, a Widmo nadal czeka, aż jakaś potraktuje go kajdankami do kaloryfera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 23 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Na nastroiku takich jazd nie mają... nie pozwolą na to... tylko trochę ciężko się tam odnaleźć ale być może to tylko kwestia czasu tak jak to było z kowbojkami i kafe... wizualnie kowbojki przodowały moim zdaniem. Edytowano 3 godziny temu przez zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 29 Napisano 3 godziny temu Jeszcze dziś mówiłaś Madzialena, że Jeżowa to bezrobotny projekt Widma, a teraz zaś co inne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 29 Napisano 3 godziny temu Jeżowa w końcu Jeżowa, czy to Widmo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 3 godziny temu Na nastroiku faktycznie tych reklam jest, za duzo jak dla mnie Ja tam mam swoje forum i 0 reklam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 91 Napisano 3 godziny temu Marusia posprzątaj bo podopieczni mnóstwo spamu pozostawiali 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 233 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, tymczasowablokada napisał: Nawet Jeżowa się wyniosła. Pewnie jest z Makaronem, a Widmo nadal czeka, aż jakaś potraktuje go kajdankami do kaloryfera Wczoraj twierdziłaś że jest mną , to jak to jest w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 233 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, zielowania napisał: Jest jeszcze nastroik... ponoć ludzi zaczepiasz. Raz Ty ich później oni Ciebie... serio jest to potrzebne do szczęścia? : ) Traktuje ich jak zgniłe jaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 29 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Wczoraj twierdziłaś że jest mną , to jak to jest w końcu Dzisiaj też, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Marusia posprzątaj bo podopieczni mnóstwo spamu pozostawiali Niektórzy udają, że nie widzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 29 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, _ Gretta napisał: Jeszcze dziś mówiłaś Madzialena, że Jeżowa to bezrobotny projekt Widma, a teraz zaś co inne? . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 23 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Marusia posprzątaj bo podopieczni mnóstwo spamu pozostawiali Oglądam serial. A spam sama se sprzątanij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 3 godziny temu Jestem wykończona i taki cały tydzień będzie. Jeszcze burza, alert i pranie nie zrobione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 23 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Traktuje ich jak zgniłe jaja. No wiem ze wzajemnością... taki tu świeży klimat mamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach