Dionizy 0 Napisano 10 godzin temu (edytowany) a ty bicu czego chcesz ode mnie co ci zrobiłem? Edytowano 10 godzin temu przez Dionizy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu A jakie to ma znaczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 10 godzin temu blokowales pol dnia tym nickiem zalozonym w nocy bylo nie blokowac to nikt by cie nie podejrzewal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 0 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: blokowales pol dnia tym nickiem zalozonym w nocy bylo nie blokowac to nikt by cie nie podejrzewal TO NIE JA I TO NIE MÓJ NICK CHŁOPIE OD 3 LAT ŻADNEGO TEMATU NIE ZABLOKOWAŁEM NA TYM FORUM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 10 godzin temu bylo tez blokowac same tematy o sobei a odczepic sie od tych w ktorych ludzie gadaja ale pewnie sadziles ze jak zablokujesz tylko te z twoimi zdjeciami to bedzie na ciebie wiec blokujesz zawsze najpierw swoje a pozniej reszte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu Ale przeżywacie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 0 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: bylo tez blokowac same tematy o sobei a odczepic sie od tych w ktorych ludzie gadaja ale pewnie sadziles ze jak zablokujesz tylko te z twoimi zdjeciami to bedzie na ciebie wiec blokujesz zawsze najpierw swoje a pozniej reszte A JA WIEM O CO CI CHODZI TAK WIDZIAŁEM TEN ZE ZDJĘCIAMI ALE ZROZUM ŻE JA MAM TO GDZIEŚ I BO I TAK JE KAZDY WIDZIAŁ TO PO CO MIAŁBYM BLOKOWAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 0 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: bylo tez blokowac same tematy o sobei a odczepic sie od tych w ktorych ludzie gadaja ale pewnie sadziles ze jak zablokujesz tylko te z twoimi zdjeciami to bedzie na ciebie wiec blokujesz zawsze najpierw swoje a pozniej reszte TO KONTO NIE JEST MOJE https://f.kafeteria.pl/profile/194121640-sigma-npc/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 0 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Ale przeżywacie xD bo już ten jeebany czub bicu mnie oskarża jak ja nie ma z tym nic wspolnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach