Onaaaa 907 Napisano 3 godziny temu To może jacka: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 907 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Żalił się tylko pod publikę by odzyskać wałdzę finasnową Boni Taki z niego idol. Fajne ma niektóre piosenki. A ten masimo to nudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 99 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Fajne ma niektóre piosenki. A ten masimo to nudy Owszem, ale Ty też, więc kozacz dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Żalił się tylko pod publikę by odzyskać wałdzę finasnową Boni Taki z niego idol. Nad własnymi jajami? O czym ty bredzisz znowu plejboju. On wyciągnął matke z meliny a nie musiał a ty co zrobiłeś prócz wklejania jakiego plejboja wydziaranego jak stara ławka w szkole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 99 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Nad własnymi jajami? O czym ty bredzisz znowu plejboju. On wyciągnął matke z meliny a nie musiał a ty co zrobiłeś prócz wklejania jakiego plejboja wydziaranego jak stara ławka w szkole Ty bredzisz jak zwykle widąc tylko idola nie fakty. Uja wiesz Boni i jeszcze skaczesz do mnie Wypad spać raz... Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 907 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Owszem, ale Ty też, więc kozacz dalej Że ja nudna? No wiesz ktoś musi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 907 Napisano 3 godziny temu Może i przewalił kasę ale co to ma do rzeczy? Najważniejsze jak śpiewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 99 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Że ja nudna? No wiesz ktoś musi Ty też już skończ, bo ... wiesz Ja wieśzkość z tego forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 99 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może i przewalił kasę ale co to ma do rzeczy? Najważniejsze jak śpiewa. To, że robicie z niego idola nei widząc wad ja pierdziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Ty bredzisz jak zwykle widąc tylko idola nie fakty. Uja wiesz Boni i jeszcze skaczesz do mnie Wypad spać raz... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 99 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Może i przewalił kasę ale co to ma do rzeczy? Najważniejsze jak śpiewa. To, że robicie z niego idola nie widząc wad ja pierdziele Kobietki co z wami ? no dramat kużwa ... Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 3 godziny temu Porozmawiajmy o twoich wadach idolu żeńskiej części gawiedzi. Plejboju z remizy. Opowiedz o swoim dzieciństwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 907 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Ty też już skończ, bo ... wiesz Ja wieśzkość z tego forum. Bo co wiem? Mów dalej no słucham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 907 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: To, że robicie z niego idola nie widząc wad ja pierdziele Kobietki co z wami ? no dramat kużwa ... Widzę jego wady a najwieksza że zdradzał. To noe jest mój idol. Poprostu lubię niektóre jego piosenki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 907 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Porozmawiajmy o twoich wadach idolu żeńskiej części gawiedzi. Plejboju z remizy. Opowiedz o swoim dzieciństwie. Może o twoim dzieciństwie pogadamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może o twoim dzieciństwie pogadamy? Pod fjuta to nje mnie cwaniaro. Tu chodzi o sukces terapeutyczny makarona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 99 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Bo co wiem? Mów dalej no słucham To mnie posłuchaj i idż lepiej spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 3 godziny temu Możemy milczeć makaronie dwujajeczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 99 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Widzę jego wady a najwieksza że zdradzał. To noe jest mój idol. Poprostu lubię niektóre jego piosenki. Piosenki ok głos ma, ale najwększym zaskoczeniem jest to, że pomimo rozwalenia życia swojego i rodziny ma yaya i podniósł się dzięki publice prawda ? Niech zacznie sam od zera wtedy pogadamy ... Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 99 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Możemy milczeć makaronie dwujajeczny Chyba Ty cwaniaro głupia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 907 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: To mnie posłuchaj i idż lepiej spać Wiesz jak ja ciebie słucham 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 99 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wiesz jak ja ciebie słucham Wiem i to mnie wkurza jeszcze mocniej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 907 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Piosenki ok głos ma, ale najwększym zaskoczeniem jest to, że pomimo rozwalenia życia rodziny ma yaya i podniósł się dzięki publice prawda ? Niech zacznie sam od zera wtedy pogadam znim ... Każdemu trzeba dać szanse. Zresztą ja go nie oceniam tylko słucham jego piosenek. Bo ty zaczynałeś sam od zera to nie znaczy że on też musi. Niektórzy mają szczęście w życiu i fajnie że tak jest niech mają lepiej od nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Chyba Ty cwaniaro głupia Twoja stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 99 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Każdemu trzeba dać szanse. Zresztą ja go nie oceniam tylko słucham jego piosenek. Bo ty zaczynałeś sam od zera to nie znaczy że on też musi. Niektórzy mają szczęście w życiu i fajnie że tak jest niech mają lepiej od nas. Nie sortuje ludzi pod swoim kontem, ale stwierdzam fakty i mylisz się co do mnie, bo nie zacząłem od począku od zera. Mają szczeście owszem nie ma to dla mnie problemu, ale nie kwitkuj go tylko za zalety skoro ma też wady prawda ? Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 99 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: Twoja stara Koniec Boni. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 3 godziny temu prawdziwa choroszcz odbywa się tutaj jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Koniec Boni. Mój koniec to twój początek makarone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 99 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: prawdziwa choroszcz odbywa się tutaj jednak Jedziesz rynsztkiem po ludziach, a sama pochodzisz wiesz skąd dlatego jesteś w...ająca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 99 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Mój koniec to twój początek makarone Nie Boni, nie będę taki jak Ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach