Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rvchacz123

Kumpel mi powiedzial, ze podobno jak facet wali konia to geej ;/

Polecane posty

Czyli walenje konia zrobilo ze mnie chorego psychicznie geeja ;/

Moze saunowanie z laseczkami w bikini codziennie mnie wyleczy z tej choroby masturbacji 

W ogole jestem teraz w jakims sredniowiecznym dworku i moj kumpel naglasnia czyjes 40 urodziny XD

Edytowano przez Rvchacz123

22 minuty temu, Rvchacz123 napisał:

Czyli walenje konia zrobilo ze mnie chorego psychicznie geeja ;/

Nie, to ta przygoda w parku nocą z panami śniadej karnacji prędzej...

• Haha 2

Takiej przygody nigdy nie mialem, ale fakt ze walenie konia to podobno geej, tak mi kumpel mowi

Wiec dopoki nie przestane walic koonia to nie mam szans na dziewczyne zadna. 

Ale dobrze ze saunuje duzo z dziewczynami i kobietami wiec moze mi sie odechce, i w wieku szczerbatego juz bede mial ukochana. 

Znamy sie od 10 lat i duzo razem przezylismy, nawet zespole gralismy, wiec mnie zna xD

No i to faktycznie gej walic konia ;/. Na szczescie w saunie tyle fajnych dziewczyn, ze juz nie nadazam z pamieciowkami, moze przestane, a potem fajne kolezanki poznam, zobaczymy 

Musze spadac, odpisze po polnocy jak nie zamkna tematu i nie usuna konta pa

Edytowano przez Rvchacz123

Jesteś gejem jak cię podniecają faceci. Jak cię nie podniecają i masz stosunki z facetami to jesteś pasywnym gejem. 

Jeśli podniecają cię kobiety i nie masz żadnych stosunków z facetami to nie jesteś gejem. 

To nie ma znaczenia, dotykam siusiaka niewazne czy swojego czy cudzego = peedal

Ale moze zaczne poznawac fajne kolezanki, to mi sie odechce. Zobaczymy. 

1 godzinę temu, Wielki buu napisał:

Jesteś gejem jak cię podniecają faceci. Jak cię nie podniecają i masz stosunki z facetami to jesteś pasywnym gejem. 

Jeśli podniecają cię kobiety i nie masz żadnych stosunków z facetami to nie jesteś gejem. 

nvm moze wg tego kolegi jest geyem bo jak mu szczegolowo opisywal swoje walenie konia to poczul sie zazenowany bo nie jest gejem wlasnie i nie chcial o tym sluchac po prostu

Moj kumpel jest 3 lata mlodszy ode mnie, a niedlugo bierze slub i niedawno zostal ojcem, a ja 30 latek wylysialy co wali koonia to dla niego to geejoza, ale i tak jestesmy kumplami xD

Masakra chcialbym miec znowu 16 lat i byc w tej pozycji co teraz 

Wtedy mialem pelno wlosow, a teraz to mi sie plakac chce co widze 😭😭😭😭

Jemu nie, ale sobie tak. Pamieciowki do kobiet albo dziewczyn z sauny albo kawiarni, ale ostatnio co ide z rana to codziennie inna dziewczyna w bikini przychodzi i powoli juz nie nadazam z waleniem, moze zaczne poznawac fajne dziewczyny, jak sobie super cialo zrobie. 

Tam w samych gatkach paraduje xD

No niestety, choroby psychiczne nie wybieraja

Wiekszosc zycia przesiedzialem w domu w samotnosci przed kompem walac konia i grajac w gry.

Teraz dopiero zaczalem do ludzi wychodzic, i fajnie, ze z rana nie ide do szkoly czy pracy, tylko wlasnie sauny, baseny, kawiarnia, na gorze silownia i mi pasuje

Zero stresu tylko relaks. Wlasciwie to uzaleznilem sie od saunowania. Jak kilka dni sie nie wypoce i nie wygrzeje to sie zle czuje Xd

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się