Rvchacz123 0 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Za bardzo wylysialem ;/ Edytowano 2 godziny temu przez Rvchacz123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 0 Napisano 2 godziny temu Zeby chociaz nie to ze mi tak wylysial czub i zakola, a tak to czuje sie jak goowno ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 91 Napisano 2 godziny temu to tera mamy na ciebie mówić Filip Zakolak czy jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 2 godziny temu Wychodzi na to , że trzeba umrzeć i urodzić się jeszcze raz żeby zacząć od nowa. Mówiłem że łysiejesz, to się wściekałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 0 Napisano 2 godziny temu Musze uciekac, bo 4 godziny mam jak kumpel skonczy naglasniac impreze, a mam 55% baterii Patrzcie gdzie jestem fajnie tu. Ide sie szwedac https://ibb.co/1fyhqP5Q Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 0 Napisano 2 godziny temu (edytowany) No lysieje od dawna, ale kiedys widzialem typa na miescie co podobnie lysial jak ja i ten sam kolor wlosow, i szedl sobie na miescie z dwiema blond kobitami wiec nie jest jeszcze za pozno, ale wolalbym miec 16 lat teraz a nie 30 ;/ Edytowano 2 godziny temu przez Rvchacz123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 897 Napisano 2 godziny temu Ogolisz sie na łyso i będzie ok. Nie pękaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 0 Napisano 1 godzinę temu Wlasnie sie nie ogole, zapuszczam sobie wlosy, bo perkusiscie z pubu sie podobalo, i lepiej jak mam wlosy. Ale jak jestem gdzies np w mcdonalds a tam kamery i od gory jest kamera a ja widze czub swoj na ekranie wylysialy to mam chcec umrzec To samo jak.widze swe zakola Ale przynajmniej nogi mam zdrowe i jestem teraz na spacerze w lesie z dala od ludzi i jest super xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Rvchacz123 napisał: No lysieje od dawna, ale kiedys widzialem typa na miescie co podobnie lysial jak ja i ten sam kolor wlosow, i szedl sobie na miescie z dwiema blond kobitami wiec nie jest jeszcze za pozno, ale wolalbym miec 16 lat teraz a nie 30 ;/ Pewnie pracę miał i stały dochód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ogolisz sie na łyso i będzie ok. Nie pękaj. Na pocieszenie można jeszcze dodać, że muzycy dopiero po śmierci są doceniani o ile rzeczywiście tworzy coś tam wartościowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 0 Napisano 1 godzinę temu Ja moze tez kiedys bede mial.prace i dochody, za to w gimbazie i liceum nie mialem ani pracy ani lasy a fajne laski byly chetne umowic sie, a teraz juz piekny nie jestem, jak kiedys za duzo alkoholu, marihuany, narkotykow, walenia koonia i papierosow i zbrzydlem, ladnie sie niszczylem przez ponad 12 lat zycia ;/ nie ma sie co dziwic ze na glowie mam wietkong ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 0 Napisano 1 godzinę temu Nie.gole sie na lyso, to odpada Zostaje mi ogladac swoje ubytki wlosne do konca zycia i depresja z tego powodu ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 897 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Rvchacz123 napisał: Wlasnie sie nie ogole, zapuszczam sobie wlosy, bo perkusiscie z pubu sie podobalo, i lepiej jak mam wlosy. Ale jak jestem gdzies np w mcdonalds a tam kamery i od gory jest kamera a ja widze czub swoj na ekranie wylysialy to mam chcec umrzec To samo jak.widze swe zakola Ale przynajmniej nogi mam zdrowe i jestem teraz na spacerze w lesie z dala od ludzi i jest super xD Takie zapuszczanie tylko na chwile pomoże bo za jakis czas i tak trzeba bedzie ogolić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 897 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Na pocieszenie można jeszcze dodać, że muzycy dopiero po śmierci są doceniani o ile rzeczywiście tworzy coś tam wartościowego. Bruce Willis jest łysy wiec łysina nie przeszkadza w niczym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 0 Napisano 1 godzinę temu Ja juz nie bede golil, zostawiam sobie. Wyglada to oblesnie, nic nie poradze. Ale i tak wole to niz bycie lysym Jeszcze sobie brode zapuszcze i bede jak lump Dobra musze spadac, odpisze po polnocy, jak tematu nie usuna i konta nie zbanuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 91 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) jakbyś miał kasę być se zrobił przeszczep w Turcji i po sprawie Edytowano 1 godzinę temu przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Rvchacz123 napisał: Ja moze tez kiedys bede mial.prace i dochody, za to w gimbazie i liceum nie mialem ani pracy ani lasy a fajne laski byly chetne umowic sie, a teraz juz piekny nie jestem, jak kiedys za duzo alkoholu, marihuany, narkotykow, walenia koonia i papierosow i zbrzydlem, ladnie sie niszczylem przez ponad 12 lat zycia ;/ nie ma sie co dziwic ze na glowie mam wietkong ;/ W czasach szkolnych są inne priorytety i dziewczyny mają inne wymagania . To czas przeszły i w ogóle nie istotne , bo już jako kobiety mają inne oczekiwania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bruce Willis jest łysy wiec łysina nie przeszkadza w niczym. No tak ale ma wysoki status , flotę i nie straszył wyglądem. Rokował czyli coś sobą reprezentował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 897 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Out napisał: No tak ale ma wysoki status , flotę i nie straszył wyglądem. Rokował czyli coś sobą reprezentował. Filip też nie straszy wyglądem ale status majątkowy ma tragiczny to ciężko będzie kobietę do namiotu zaprosić Dzięki za wyjaśnienie słowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 104 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Bruce Willis jest łysy wiec łysina nie przeszkadza w niczym. Bruce Willis jest bardzo chory nie poznaje rodziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, mr_Kumpir napisał: jakbyś miał kasę być se zrobił przeszczep w Turcji i po sprawie Najpierw musiałby chcieć zarabiać pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 897 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Bruce Willis jest bardzo chory nie poznaje rodziny. Wiem ale łysy był też jak byl młodszy i fajnie wyglądał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Filip też nie straszy wyglądem ale status majątkowy ma tragiczny to ciężko będzie kobietę do namiotu zaprosić Dzięki za wyjaśnienie słowa Lokum, stały dochód i do przodu niby proste, ale bez kwalifikacji i umiejętności społecznych będzie karkołomne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 0 Napisano 1 godzinę temu Ja lubie spac w namiocie w lesie na odludziu, juz tak prawie 3.5 roku spedzilem i wole to niz dom A dziewczyne zawsze moge poznac bogata z chata albo kilkoma, pieniedzmi i samochodem Mieszkam w bogatej arei, dzisiaj widzialem niezlego rolls royce, bentley, aston martin To nie Polska, dziewczyny tu maja hajs xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 104 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiem ale łysy był też jak byl młodszy i fajnie wyglądał. Przyczyny łysienia nie jestem lekarzem mogły być oznaką choroby. Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Rvchacz123 napisał: Ja lubie spac w namiocie w lesie na odludziu, juz tak prawie 3.5 roku spedzilem i wole to niz dom A dziewczyne zawsze moge poznac bogata z chata albo kilkoma, pieniedzmi i samochodem Mieszkam w bogatej arei, dzisiaj widzialem niezlego rolls royce, bentley, aston martin To nie Polska, dziewczyny tu maja hajs xD Zagaduj do nich podrywaj i zobaczysz sam jakie to proste jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 0 Napisano 1 godzinę temu Chodze do kliniki zdrowotnej prywatnej gdzie przyjezdzaja bogaci ludzie, w tym kobiety xD Nikt mi nie zabroni miec bogatych kolezanek jezdzacym suvem za 300.000zl, no offence xD Albo przyjaciolke, ktora ma.wlasna firme xD Dobra spadam na spacer, pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 897 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Przyczyny łysienia nie jestem lekarzem mogły być oznaką chóroby. Podobno tak było gdzieś tak czytałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 0 Napisano 1 godzinę temu Mnie kobiety same zagaduja w saunie xD. Albo dziewczyna z recepcji ostatnio w kawiarni xD. Nara xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Przyczyny łysienia nie jestem lekarzem mogły być oznaką choroby. 70 lat to i tak ładnie dożył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach