BabkaBaranekBoży 17 Napisano 4 godziny temu Swoje nienarodzone dziecko. Te zdjęcia są oblesne. Nie znam palacza którego by to obrzydzalo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 17 Napisano 2 godziny temu Najlepsze doznanie to se pogłaskać kota po glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 17 Napisano 2 godziny temu Terapja sensoryczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 68 Napisano 2 godziny temu o co chodzi z tym paleniem w ciazy dej linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 17 Napisano 2 godziny temu Zdjęcia są paskudne na paczkach od lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 68 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Zdjęcia są paskudne na paczkach od lat. sadzilem ze jakies badania ze jak sie w ciazy pali itd. tych zdjeci na paczkach pewnie juz nikt nie oglada sa kraje gdzie sa duzo gorsze i na calej paczce te zdjecia widzialem na lotnisku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 17 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: sadzilem ze jakies badania ze jak sie w ciazy pali itd. tych zdjeci na paczkach pewnie juz nikt nie oglada sa kraje gdzie sa duzo gorsze i na calej paczce te zdjecia widzialem na lotnisku No palacze na pewno ale mnie to jakoś brzydzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 6 Napisano 2 godziny temu Ciesze sie, ze ja juz nie pale i zerwalem z tym okropnym nalogiem. Chyba juz z 4 miesiace papierosa nie mialem w ustach, a palenie mnie brzydzi od pol roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 17 Napisano 2 godziny temu Kochajmy koty tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach