Zapent 2 Napisano 2 godziny temu Dają ci kasę czasami koledzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 2 godziny temu Tak, koledzy anglicy Karmia mnie, daja hajs, kupuja suplementy. Daja mi mieszkac u siebie za darmo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 2 godziny temu Narkotyki tez mi dawali za free xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 2 godziny temu Wrzucilem pare fotek z wczoraj na moje forum zapent https://bsdforall.org/forum/showthread.php?tid=983 Jak chcesz to dawaj do mnie, ja tam siedze i jestem adminem xD. Zadnej wkoorwiajacej moderaacji i zjeebanych regulaminow 'korzystania z forum'. Mozna pisac bez rejestracji z goscia ;] Polecam wchodzic przez tor jesli boisz sie o swoje IP xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 13 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Polak123 napisał: za free xD Tu bym polemizował, czy tak do końca "za free". Nie ma nic za darmo... jak nie w pieniądzach to w innej formie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach