Zapent 2 Napisano 2 godziny temu Cynicowi to teraz mieliby ładne dzieci i dom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 2 godziny temu Ale mnie olala, bo wolala innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Polak123 napisał: Ale mnie olala, bo wolala innego Ciekawe czy ładna była na zywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 2 godziny temu Chyba deska ale pewnie niezle robi loda i fajnie sie ja ruucha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Polak123 napisał: Chyba deska ale pewnie niezle robi loda i fajnie sie ja ruucha Xdddd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 1 godzinę temu Footjoba tez z pewnoscia umie robic Na pewno polyka nasienie meza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 1 godzinę temu Na niektorych foto miala morde jak koń Pisala mi, ze dla mnie to modelka na zone, ale wtedy jeszcze nie bylem taki przecpany i zniszczony i mialem wszystkie wlosy na glowie Teraz to nie wiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Polak123 napisał: Na niektorych foto miala morde jak koń Pisala mi, ze dla mnie to modelka na zone, ale wtedy jeszcze nie bylem taki przecpany i zniszczony i mialem wszystkie wlosy na glowie Teraz to nie wiem xD Jak koń? Ja to już nie pamiętam jak wyglądala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 1 godzinę temu No jedna foto jak przerobka z twarza konia tu latalo Pisala mi, ze mnje porwie do Norwegii i wyjdziemy razem z przegrywu xD Klaudia Katiuszka tez chciala mnje tam porwac na wycieczke. Ale ona byla troche wymagajaca. Ciagle.cos chciala, zrob to zrobisz tamto dla mnie. Na dluzsza mete to meczarnia, baba jak szefowa, bo jak nie zrobisz tego co chce to nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Polak123 napisał: No jedna foto jak przerobka z twarza konia tu latalo Pisala mi, ze mnje porwie do Norwegii i wyjdziemy razem z przegrywu xD Klaudia Katiuszka tez chciala mnje tam porwac na wycieczke. Ale ona byla troche wymagajaca. Ciagle.cos chciala, zrob to zrobisz tamto dla mnie. Na dluzsza mete to meczarnia, baba jak szefowa, bo jak nie zrobisz tego co chce to nara A ta Klaudia ładna była? Ile miała lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 1 godzinę temu 3 lata mlodsza ode mnie. No fajna laska wysylala mi swoje foty, i zgrabna szczupla i jezdzila na moto... ale nie wiem czy bym tam sobie poradzil, bo ja lubie samotnosc. Mielismy zostac przyjaciolmi Tutaj jej konto na kafe. https://f.kafeteria.pl/profile/194117380-lubie-zapier_dalac/ Byla u mnje moderatorka i 600 postow nabila u mnie na forum xD. Pisalismy codziennie przez 3 miesiace, ze ja juz tu na kafe przestalem wchodzic. Bylismy umowieni na kawe, ale w dniu spotkania zemdlala i wyladowala w szpitalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 19 Napisano 1 godzinę temu Z pewnością. A Filipek uwierzył w bulszit xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 1 godzinę temu Ale ja za duzo cpalem i pilem alkohol i co do niej pisalem nietrzezwy, to byla wkoorwiona na mnie i sie poklocilismy i rozstalismy. Jak bylem trzezwy to bylo spoko, dogadywalismy sie ze soba. Mielismy jechac razem do Polski w podroz po Europie xD. Specjalnie przyleciala do UK sie ze mna spotkac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 1 godzinę temu No ona raka kosci miala, pisala ze w UK duzo lepsze szpitale niz w Polsce, bo wyladowala w szpitalu njedaleko mnje i tam lezala chyba z 10 dni i jedzenie tez dobre podobno. A w Polsce pisala ze do duupy szpitale, bo tam tez sie leczyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 19 Napisano 1 godzinę temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 1 godzinę temu Katiuszka jest z Londynu, bo sie tam urodzila... Mielismy tez odwiedzic jej rodzine, jednak los chcial inaczej i sie nawet nie spotkalismy... a ona juz takie plany miala. Xd Bedzie mnie zabierac na wycieczki moto, ja z tylu za nia XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 1 godzinę temu Co się z nią stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 1 godzinę temu Nic, zyje nadal w Polsce tam gdzie umarl jej chlopak, dla ktorego opuscila anglie Xd Zapraszala mnie, zeby wpadl znowu z rodzina w gory do niej, ale ja sie predko do Polski nie wybieram. No ale na moim forum jej juz nie ma, sam ja skasowalem, jak wypilem 6 piw w pubie ;/. Szkoda, bo fajnie sie pisalo. Sama mnie tam porwala, jak jej napisalem, ze mam swoje forum i sobie tam pisalismy i nikt sie nie mieszal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 13 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Zapent napisał: Cynicowi to teraz mieliby ładne dzieci i dom Tja, musiałaby robić jak ta nieszczęśnica na te dzieci i na chłopa jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach