Zapent 2 Napisano 12 godzin temu 15 minut temu, Polak123 napisał: Na moim forum moge napisac, bo tutaj sie boje xD Dlaczego się boisz???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 5 Napisano 12 godzin temu nikt mnie znikad nie wywalil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Polak123 napisał: nikt mnie znikad nie wywalil To dlaczego śpisz w namiocie z pająkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 5 Napisano 12 godzin temu ja mam wolna chate teraz dwa tygodnie, ale i tak wole sypiac w namiocie niz w domu jedyne co lubie robic w domu jak jestem sam to siedziec przy komputerze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 5 Napisano 12 godzin temu a dlaczego mam ci sie tlumaczyc, lubie spac w lesie w namiocie, 3 lata tak spedzilem, i to wcale nie jest takie zle pisalem juz w innym temacie, ze lubie spac oddychajac lesnym swiezym powietrzem i budzic sie sluchajac cwierkania ptaszkow, ale wy nie zrozumiecie tego ja spadam, moze wroce pozniej, elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, Polak123 napisał: a dlaczego mam ci sie tlumaczyc, lubie spac w lesie w namiocie, 3 lata tak spedzilem, i to wcale nie jest takie zle pisalem juz w innym temacie, ze lubie spac oddychajac lesnym swiezym powietrzem i budzic sie sluchajac cwierkania ptaszkow, ale wy nie zrozumiecie tego ja spadam, moze wroce pozniej, elo Twoja matka co na to mówi? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 5 Napisano 9 godzin temu nie jest to dla mnie wazne co mama mowi na ten temat albo inni ludzie mi tam pasuje, bo moge sobie grac w spokoju gry na mojej konsoli a pod nosem mam prywatna klinike zdrowotna, do ktorej mam karnet i sobie tam moge ladowac sprzety, grac w gierki obok fajnych dziewczyn, i w ogole sauny baseny silownia i fajne laski B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 8 godzin temu 25 minut temu, Polak123 napisał: nie jest to dla mnie wazne co mama mowi na ten temat albo inni ludzie mi tam pasuje, bo moge sobie grac w spokoju gry na mojej konsoli a pod nosem mam prywatna klinike zdrowotna, do ktorej mam karnet i sobie tam moge ladowac sprzety, grac w gierki obok fajnych dziewczyn, i w ogole sauny baseny silownia i fajne laski B) Co to za konsolą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 5 Napisano 8 godzin temu Retroid Pocket 5. Dostalem w zeszlym roku od dziadkow i mamy £300 na urodziny to sobie kupilem razem ze stacja dokujaca, futeralem i szybka ochronna. Na ps2 powstalo tyle wspanialych gierek, mam co robic gdy czilluje w lesie razem z pajakakami xD Do tego 3 powerbanki, moge grac.przez kilka dni non stop xD Super prezent xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 8 godzin temu Też bym se pograła ale nie mam pomysłu. Strzelać chce i zabijac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 5 Napisano 8 godzin temu No wlasnie ja gralem w call of duty 3, i zabijalem niemcow na niezlych mapach we francji, teraz mam call of duty 2: big red one i walcze w Afryce xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 5 Napisano 8 godzin temu Strzelam duzo z karabinow maszynowych i ze snajperskich lubie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 5 Napisano 8 godzin temu Czolgiem tez jezdzilem albo strzelalem do samolotow xD lub czolgow z bazooki XD Albo z mozdzierza Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 8 godzin temu A w co można na laptopa dajcie coś nie wiem gdzie mam ps nie chce mi się bawić w to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: A w co można na laptopa dajcie coś nie wiem gdzie mam ps nie chce mi się bawić w to Podoba ci się Filip? Może się zapoznacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zapent napisał: Podoba ci się Filip? Może się zapoznacie? A po czym wnosisz? Ludzie ogólnie rozmawiający ze sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 5 Napisano 8 godzin temu Nie wiem co mozna na laptopa, call of duty 2 jak sie sciagnie z pirackiej zatoki Moze na miniclip.com sa jakies strzelanki albo w przegladarce ze mozna pograc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Polak123 napisał: Nie wiem co mozna na laptopa, call of duty 2 jak sie sciagnie z pirackiej zatoki Moze na miniclip.com sa jakies strzelanki albo w przegladarce ze mozna pograc Haha grałam tam dawno temu. Nie będę nic ściągać bo mi syfi nasciaga i przestanie działać laptok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 5 Napisano 8 godzin temu No ja sobie sciagam gry na emulator do playstaion 2 neta i sobie gram i dobrze sie bawie Potem bede gral w skradanke i eliminowal wrogow pistoletem z tlumikiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: A po czym wnosisz? Ludzie ogólnie rozmawiający ze sobą Pytam a nie stwierdzam xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Zapent napisał: Pytam a nie stwierdzam xd Na jakiejś podstawie w swoim łbie wymyśliłeś taka możliwość skoro pytasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 7 godzin temu 29 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: Na jakiejś podstawie w swoim łbie wymyśliłeś taka możliwość skoro pytasz. Jest przystojny i zna a ang to pytam wredny malpiszonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach