Zapent 2 Napisano 4 godziny temu Jeszcze wszyscy nie poszli na forumwanda.pl xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 5 Napisano 4 godziny temu No bo tutaj zostali sami chorzy ludzie, ktorzy uwielbiaja byc zniewazani przez moderacje i adminow np. kasacjami postow, kont... lubia reklamy xD A i tak im jeszcze liza doopy za to ze ich banuja xD. Zalosni osobnicy xD A co to forumwanda, mozna pisac bez rejestracji jak kiedys na kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 5 Napisano 4 godziny temu Tam tez reklamy sa, a ja nie lubie reklam. Tutaj akurat mam zablokowane. Reklamy spowalniaja strone i sa brzydkie xD. Na nastroik tez nasrane reklam, masakra. To tylko dowod na chciwosc administracji, ze wrzucaja reklamy gdzie sie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Polak123 napisał: Tam tez reklamy sa, a ja nie lubie reklam. Tutaj akurat mam zablokowane. Reklamy spowalniaja strone i sa brzydkie xD. Na nastroik tez nasrane reklam, masakra. To tylko dowod na chciwosc administracji, ze wrzucaja reklamy gdzie sie da Jest hydepark ale trzeba się rejestrować. Ja mam zawsze i wszędzie poblokowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ja tam juz nie ide na zadne fora, po kafe juz nic nie bedzie Ja mam swoj serwer dedykowany 2 terabajty pojemnosci, i sam moge sobie robic fora internetowe i strony xD. Mam kontakt do profesjonalnych sysadminow, ktorzy mi pomoga za darmo z domenami itp. Bazy danych tworzyc i wgrywac silnik na serwer to akurat sam potrafie xD Edytowano 4 godziny temu przez Polak123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach