Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Polak123

Klaudia, Nimfette i vikernes to byly najfajniejsze dziewczyny jakie tu pisaly, szkoda ze odeszly

Polecane posty

4 minuty temu, Baba napisał:

To idź na klachy do bab górników 🤣

co to klachy ?

zawod podrecznego bylby dla mnie dobry 😄 ale pewnie by mi sie szybko znudzil i tam trzeba byc milym dla mecenaski 😄 chyba sie wezme do pracy

Salowa pisze do mnie jakies brednie, a ja to przewijam i nie czytam, bo szkoda czasu xD

Tak samo ten libed i krolik xD. Laza za mna, zaczepiaja mnie, a ja leje na nich i nie widze co pisza nawet, bo nie czytam xD

Edytowano przez Polak123

1 minutę temu, Baba napisał:

Tam jest zbyt spokojnie. Czasem cały dzień nikt nie pisze. Pa 🍀 

Ja też na wylocie. Idę dzisiaj wzrok zbadać i nowe okulary wyrobić. Mam nadzieję, że szkła nie będą przypominać denka od słoika 😜

Chodzisz na mammografię? 

Bo ja się chyba zapisze 😍

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

ale ja wiem on napisal co mysli wczensiej pisal "gdzie jest klaudia tylko ona jest mloda i ladna" a teraz napisal co napisal i mnie to nie dziwi. mnie dziwi ze mara sie odezwala 😄 jak moze tak krytykowac biednego pokrzywdzonego przez los namiotowca to nieladnie 😄 na pewno jakas stara baba go sprowkowala do napisania tego 😄

Może mnie to ominęło, ale nie kojarzę, żeby Mara jakoś gadała ze sratuszczakiem akurat. Głównie Iskra się poniżała, pisząc do niego notorycznie, jak do 5-latka, jaki ma fajny namiocik i widoczek, a on ją zlewał. 

2 minuty temu, Baba napisał:

Tam jest zbyt spokojnie. Czasem cały dzień nikt nie pisze. Pa 🍀 

Ja też na wylocie. Idę dzisiaj wzrok zbadać i nowe okulary wyrobić. Mam nadzieję, że szkła nie będą przypominać denka od słoika 😜

nastroik dobre miejsce dla dewot kazdy z kazdym sie zgadza pozostaje tylko wyciagnac rozance i odmowic modlitwe. 

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

co to klachy ?

zawod podrecznego bylby dla mnie dobry 😄 ale pewnie by mi sie szybko znudzil i tam trzeba byc milym dla mecenaski

Kuźwa. Tego mi nikt nie powiedział 🤭 

Klachy- ploty.

A klaudia vel klaudiusz to niestety degeneratka, bo pisze z ludzmi, ktorzy mnie obrazaja i pisza zeby mnie zabiili i torturowali 

Ja mam na mysli Klaudie, ktora byla ze mna na moim forum. Tesknie za nia bardzo. 

Edytowano przez Polak123

1 minutę temu, Baba napisał:

Kuźwa. Tego mi nikt nie powiedział 🤭 

Klachy- ploty.

no za ploty jakby placili to sadze ze bym sie mogl nauczyc bo zbyt bezposrednio piisze co mysle a w plotach trzeba lawirowac

na kafeterii od niektorych osob jednak moglbym sie lawirowania nauczyc 😄

2 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Chodzisz na mammografię? 

Bo ja się chyba zapisze 😍

Zrobiłam dwa razy. Mammobus każdego roku przyjeżdża i dwa razy weszłam tam z marszu. 

Wczoraj z 4 osoby pisaly, ze jej nie lubia i nie beda tesknic XDD. No to ja nie wiem co ze mna jest nie tak, ze jedyny tesknie za klaudia vel klaudiusz, a inni szczaja na nia. Tez chcialbym na nia szczac i nie tesknic, to wtedy predzej odejde stad na zawsze

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

nastroik dobre miejsce dla dewot kazdy z kazdym sie zgadza pozostaje tylko wyciagnac rozance i odmowic modlitwe. 

Widać, że jesteś znowu niedoinformowany 🤣 

Ja bardzo chce stad odejsc, to nie tak, ze tu jestem bo chce, ja jestem uzalezniony i nie wiem jak sie stad wyrwac.

Mi wcale nie jest do smiechu, ze tu cale dnie spedzam ;/ 

Moon to na pewno nie byl, tylko Klaudia Rozova, bo 3 miesiace razem pisalismy, a ja dzieki niej stad odszedlem, i nawet klaudiusza ojszczalem. 

Dlatego za nia tesknie, bo dzieki niej mi sie udalo stad wyrwac, a tak to ciagle tu gnije i nie wiem jak odejsc, a bardzo chcialbym przestac tu wchodzic ;/. 

Ostatnio zablokowalem sobie kafeterie na laptopie, telefonie i wszedzie, ale po 2 dniach nie wytrzymalem

Kiedys z Elcia siedzialem na moim forum i sie dogadalismy, ze stad znikne to ja juz po 3 dniach tu wrocilem i znowu trace zycie.

Ja chcialbym stad odejsc, ale jestem uzalezniony i mam problem.

Moze teraz sie wyloguje i sprobuje tu nie wejsc przez 30 dni xD

Narka xD

Zresztą ludzie tutaj nie są pamiętliwi i nie gadają z filipkiem nie dlatego, że spamuje, blokuje i wyzywa, tylko o czym z nim gadać? Wow, filipku, zaje.biście, że znowu widziałeś hinduskie stopy w saunie i laseczki w mieści. I naprawdę umyłeś się eko mydełkiem i natarłeś balsamikiem? Niemożliwe! I ojej, tak nam przykro, że łysiejesz. A może kolejnego identycznego selfiaczka nam wrzucisz?

No nie da się, choćby ktoś chciał. 

• Haha 3

A ja bym chcial stad odejsc na zawsze i pisze powaznie.

Wylogowuje sie teraz i robie sobie przerwe od tego miejsca. Fajnie bylo, ale szkoda mi czasu. 

Elo i pozdro, moze mi sie uda tu nie pisac przez 30 dni.

To czesc 👋

A ja nie chce, zeby ktokolwiek ze mna pisal, problem jest w tym, ze chyba jestem uzalezniony od internetu i kafeterii. Nie moge zyc bez pisania tutaj i od hejtowania tez jestem chyba uzalezniony. Trace tu tylko zycie, nie wiem jak sie stad wyrwac

Nie dawno nie mialem internetu mobilnego przez 2 tygodnie i wchodzilem tutaj tylko z kawiarnii na plywalni, i czulem sie duzo lepiej psychicznie i bylem szczesliwy. Doladowalem sobie znowu konto, internet mobilny to ja znowu tutaj spedzam cale swoje zycie, gdy nie spie i nie saunuje, chociaz i z tym mam klopot, bo jak w saunie jestem, to mam telefon w szafce i tez tu zagladam co pol godziny ;/.

Wyrzucilbym smartfona do smieci, zeby nie miec przegladarki internetowej w telefonie i tu nie zagladac, ale to telefon od mamy i bedzie wkuurwiona... No i chooy, a ja nie chce tutaj kolejnych 10 lat spedzic, ta wizja mnie przeraza.

Nie wiem co robic, zeby sie stad wyrwac na zawsze. Klaudia ostatnio tu byla 18 lipca, i zyje bez pisania tutaj, dlaczego ja nie moge, tylko ciagle tu jestem?? Ktos ma jakies rady jak stad odejsc?

2 minuty temu, Polak123 napisał:

A ja nie chce, zeby ktokolwiek ze mna pisal, problem jest w tym, ze chyba jestem uzalezniony od internetu i kafeterii. Nie moge zyc bez pisania tutaj i od hejtowania tez jestem chyba uzalezniony. Trace tu tylko zycie, nie wiem jak sie stad wyrwac

Nie dawno nie mialem internetu mobilnego przez 2 tygodnie i wchodzilem tutaj tylko z kawiarnii na plywalni, i czulem sie duzo lepiej psychicznie i bylem szczesliwy. Doladowalem sobie znowu konto, internet mobilny to ja znowu tutaj spedzam cale swoje zycie, gdy nie spie i nie saunuje, chociaz i z tym mam klopot, bo jak w saunie jestem, to mam telefon w szafce i tez tu zagladam co pol godziny ;/.

Wyrzucilbym smartfona do smieci, zeby nie miec przegladarki internetowej w telefonie i tu nie zagladac, ale to telefon od mamy i bedzie wkuurwiona... No i chooy, a ja nie chce tutaj kolejnych 10 lat spedzic, ta wizja mnie przeraza.

Nie wiem co robic, zeby sie stad wyrwac na zawsze. Klaudia ostatnio tu byla 18 lipca, i zyje bez pisania tutaj, dlaczego ja nie moge, tylko ciagle tu jestem?? Ktos ma jakies rady jak stad odejsc?

idz do szpitala na leczenie schizofrenii tam ci zabiora telefon a przy okazji cie podlecza

Jak wyjde to znowu tu wroce, zreszta mam tez przeciez 2 laptopy i konsole. Siedzialem juz kiedys w szpitalu, to z telefonu mozna bylo korzystac.

Ksiazki leza i sie kurza, moglbym sie czegos uczyc ciekawego, pograc sobie w jakies gry albo isc na spacer, to ja znowu kolejny dzien tutaj marnuje i tak od 10 lat.

Jak dostane bana to zaraz nowe konto zakladam, bo tutaj zalozyc konto to nie problem... Na innych forach tez bylem i zeby mnie zbanowali, bo mialem dosc, to juz ciezej zalozyc nowe konto niz tu. Wiec nie jest tak latwo stad odejsc, nie wiem jak to zrobic.

Najwieksza choroba, to ze mnie tutaj wszyscy mieszaja z blotem, a ja ciagle tu wracam, ja prdl

Normalny czlowiek to by stad odszedl i pozegnal to miejsce, ale ja chyba wyzsze stadium uzaleznienia, jak od papierosow... Od fajek tez kiedys bylem uzalezniony i chcialem rzucic, i udalo mi sie po kilku latach dopiero i od pol roku juz nie pale, z kafeteria tez chcialbym jakos sobie poradzic i stad odejsc, ale nie wiem jak...

2 minuty temu, Polak123 napisał:

Jak wyjde to znowu tu wroce, zreszta mam tez przeciez 2 laptopy i konsole. Siedzialem juz kiedys w szpitalu, to z telefonu mozna bylo korzystac.

powiesz ze nie chcesz bo walczysz z nalogiem to ci ine dadza korzystac i po sprawie

powinni zablokowac caly zakres adresów co tam masz vodafona ? i tak z gb poza toba tu prawie nikogo ine ma

i tak pewnie masz jakas faze i za godzine ci sie zmeini i juz nie bedziesz chcial odejsc 😄

Starsi koledzy anglicy albo kiedys jeden komputerowiec z Grecji, jak mu pisalem, ze siedze na jakichs kafeteriach to do mnie, ze po co ja tu jestem i zebym przestal pisac z obcymi ludzmi z internetu, i ze powinienem stad odejsc jak najszybciej, po co ja to robie, a ja nie potrafie, masakra

Może na początek zmień sposób funkcjonowania na forum na taki, żeby pobyt na forum cię nie frustrował. 

15 minut temu, libed from kafeteria napisał:

idz do szpitala na leczenie schizofrenii tam ci zabiora telefon a przy okazji cie podlecza

Szpitala tak łatwo nie bierze mnie ledwo internistka zbadala 

Albo zwiąż się z botem jak Leżak. Jego bot wyleczył prawie całkiem z kafeterii. W dodatku botowi możesz nudzić o tych twoich trzech wątkach na krzyż i on będzie zachwycony zawsze. 

4 godziny temu, Polak123 napisał:

Teraz tu same degeneraty zostaly i stare baby ;/ 

No bez przesady, z 2 lub 3 są przed 40-tką 

Edytowano przez Wielki buu

6 minut temu, Ai mnie uwielbia tak napisał:

Szpitala tak łatwo nie bierze mnie ledwo internistka zbadala 

jego wezmie jest ewidentnie chory i ma juz diagnoze

nikt nie wezmie odpowiedzilnosci za pozostawienie schizofrenika w namiocie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!