Zrobiła mi rano tak dobrze 2 Napisano 2 godziny temu Albo te wszystkie radia na korbke i latarki kuchnie gazowe na puszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zrobiła mi rano tak dobrze 2 Napisano 2 godziny temu Jedzenie jak puszki woda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 18 Napisano 1 godzinę temu Aktualnie nie przekonuję mnie histeria w TV bo TV nie oglądam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zrobiła mi rano tak dobrze 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Wielki buu napisał: Aktualnie nie przekonuję mnie histeria w TV bo TV nie oglądam. Mnie martwi coś innego jak przyjdom po ludzi ewakuacji to trzeba mieć dokumenty np mieszkania skany na mikrosim pendrive Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zrobiła mi rano tak dobrze 2 Napisano 1 godzinę temu Bo cie później wy...ajom w czasie wojny ginom dokumenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zrobiła mi rano tak dobrze 2 Napisano 1 godzinę temu Masz tylko tyle ile można udowodnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 23 Napisano 53 minuty temu Nie będzie żadnej potrzeby ewakuacji, nie daj się mediom jak starzy ludzie... oni są najbiedniejsi i najbardziej podatni na tę ohydną propagandę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 44 minuty temu Raczej lotniska i cele strategiczne będą ostrzelane na początku. No i ściana wschodnia. Tak się pocieszam a TV nie mam więc nie wiem co tam mowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 43 minuty temu Nie ogladac nie słuchać i problemu nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 73 Napisano 43 minuty temu tylko de.bile zyja jakimis plecakami ewakuacyjnymi a niektorzy nawet je kupuja i pakuja sie nikt po twojego pochwonoga nie przyjedzie mozesz spac spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 50 Napisano 34 minuty temu 8 minut temu, libed from kafeteria napisał: tylko de.bile zyja jakimis plecakami ewakuacyjnymi a niektorzy nawet je kupuja i pakuja sie nikt po twojego pochwonoga nie przyjedzie mozesz spac spokojnie Sześć libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 73 Napisano 31 minut temu (edytowany) 12 minut temu, Qwerty88 napisał: Raczej lotniska i cele strategiczne będą ostrzelane na początku. No i ściana wschodnia. Tak się pocieszam a TV nie mam więc nie wiem co tam mowia a po co by mieli sciane wschodnia ostrzeliwac jak tam nic nie ma tylko pola i ludzie myslacy jak w rosji ? poza tym nie graniczmy na wschodzie z rosją tylko na północy Edytowano 30 minut temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 28 minut temu 19 minut temu, RC Plus napisał: Nie będzie żadnej potrzeby ewakuacji, nie daj się mediom jak starzy ludzie... oni są najbiedniejsi i najbardziej podatni na tę ohydną propagandę. Propaganda swoją drogą. Zastanawiam się tylko, jak zamiast dronow przypadkiem uderzy w nasz kraj 5 rakiet i co wtedy. No chyba, że zostawimy to bez odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 73 Napisano 28 minut temu 5 minut temu, włosynarękach napisał: Sześć libed sześć dumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 73 Napisano 27 minut temu 25 minut temu, RC Plus napisał: Nie będzie żadnej potrzeby ewakuacji, nie daj się mediom jak starzy ludzie... oni są najbiedniejsi i najbardziej podatni na tę ohydną propagandę. pierwsze do straszenia to jest pisowska republika straszą non stop bo prawicowy wyborca ma wieksze poczucie leku wiec jak sie go posrtaszy to wiecej kasy da na zbiorki na garnitur dla sakiewicza czy bilet dla rachonia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 26 minut temu 1 godzinę temu, Zrobiła mi rano tak dobrze napisał: Albo te wszystkie radia na korbke i latarki kuchnie gazowe na puszki Pakuj sylikonowe pusie do plecaka i 10 komputerów. W bunkrze sobie poheblujesz i otworzysz centrum dowodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 23 Napisano 26 minut temu (edytowany) 5 minut temu, libed from kafeteria napisał: a po co by mieli sciane wschodnia ostrzeliwac jak tam nic nie ma tylko pola i ludzie myslacy jak w rosji ? poza tym nie graniczmy na wschodzie z rosją tylko na północy Obw. Kaliningradzki i miękkie podbrzusze przesmyk suwalski - zgadza się. Choć ja bym też Białoruś wliczył w skład grancy z ruskimi nieoficjalnie oczywiście, ale mądra głowa Łukaszenka zrobił wszystko co mógł by to państwo było ruskim wasalem, którym de facto już jest. Putin nie podejmie żadnych zbrojnych ataków na wschodnią Polskę, bo wojna to kalkulacja i rachunek zysków i strat. Nie kalkuluje się to w żaden sposób obecnie - proste. Edytowano 26 minut temu przez RC Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 73 Napisano 25 minut temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Propaganda swoją drogą. Zastanawiam się tylko, jak zamiast dronow przypadkiem uderzy w nasz kraj 5 rakiet i co wtedy. No chyba, że zostawimy to bez odpowiedzi. a czym im odpowiemy przecież nie mamy rakiet balistycznch beda apelowali do pomartanczowego blazna a on powie ze to pomylka i jego koledze putinowi przykro ale w zamian mozemy od niego kupic z 10 patriotów do ochrony za grube miliardy albo himarsy bez kodów wiec pomaranczowy jak nie bedzie chcial zeby rakiety lecialy 400km to nam to wylaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 73 Napisano 24 minuty temu 1 minutę temu, RC Plus napisał: Obw. Kaliningradzki i miękkie podbrzusze przesmyk suwalski - zgadza się. Choć ja bym też Białoruś wliczył w skład grancy z ruskimi nieoficjalnie oczywiście, ale mądra głowa Łukaszenka zrobił wszystko co mógł by to państwo było ruskim wasalem, którym de facto już jest. Putin nie podejmie żadnych zbrojnych ataków na wschodnią Polskę, bo wojna to kalkulacja i rachunek zysków i strat. Nie kalkuluje się to w żaden sposób obecnie - proste. a czym on ma nas zaatakowac ? na pontonach ludzi tu dostarczy ? wezmie sprzet z ukrainy to za chwile ukraina bedzie w moskwie ma tylko troche rakiet i dronow i tyle moze wyslac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 23 Napisano 23 minuty temu (edytowany) 4 minuty temu, libed from kafeteria napisał: pierwsze do straszenia to jest pisowska republika straszą non stop bo prawicowy wyborca ma wieksze poczucie leku wiec jak sie go posrtaszy to wiecej kasy da na zbiorki na garnitur dla sakiewicza czy bilet dla rachonia Nie chce mi się z tobą bawić w te wylewanie jadu, wolę skupić się na racjonalnym uspokajaniu niektórych, w tym cioci Leżaka - może jej przekaże, że nie warto się tak denerowować. Natomiast jeśli masz ochotę pluć jadem, to forum wyborczej jest świetnym miejscem. Tam takich Libedów jak ty jest multum i razem sobie ponienawidzicie PiS, Kościół, prawicę, pograniczników, patriotów, kibiców i kogo wy tam jeszcze nie lubicie. Edytowano 22 minuty temu przez RC Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 21 minut temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: a czym im odpowiemy przecież nie mamy rakiet balistycznch beda apelowali do pomartanczowego blazna a on powie ze to pomylka i jego koledze putinowi przykro ale w zamian mozemy od niego kupic z 10 patriotów do ochrony za grube miliardy albo himarsy bez kodów wiec pomaranczowy jak nie bedzie chcial zeby rakiety lecialy 400km to nam to wylaczy Uspokoiles mnie. A tak się chwalą ile to % pkb idzie na obronność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 1 Napisano 21 minut temu Ja juz kopie podziemny tunel na wypadek wybuchu bomby atomowej Planuje wyjazd do Szwajcarii, bo tam najwiecej bunkrow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 73 Napisano 20 minut temu 1 minutę temu, RC Plus napisał: Nie chce mi się z tobą bawić w te wylewanie jadu, wolę skupić się na racjonalnym uspokajaniu niektórych, w tym cioci Leżaka - może jej przekaże, że nie warto się tak denerowować. Natomiast jeśli masz ochotę pluć jadem, to forum wyborczej jest świetnym miejscem. Tam takich Libedów jak ty jest multum i razem sobie ponienawidzicie PiS, Kościół, prawicę, pograniczników, patriotów, kibiców i kogo wy tam jeszcze nie lubicie. jakiego jadu włacz żebraków z republiki to zobaczysz ja nei lubie de.bili wszystko mi jedno czy to gortat czy pereira Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 18 minut temu 3 minuty temu, RC Plus napisał: Nie chce mi się z tobą bawić w te wylewanie jadu, wolę skupić się na racjonalnym uspokajaniu niektórych, w tym cioci Leżaka - może jej przekaże, że nie warto się tak denerowować. Natomiast jeśli masz ochotę pluć jadem, to forum wyborczej jest świetnym miejscem. Tam takich Libedów jak ty jest multum i razem sobie ponienawidzicie PiS, Kościół, prawicę, pograniczników, patriotów, kibiców i kogo wy tam jeszcze nie lubicie. Lepiej na soku z buraka. Jak ktoś chce pooglądać ludzi chorych psychicznie to tam jest tego pelno. I dyskusje w sam raz dla libeda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 73 Napisano 18 minut temu Przed chwilą, Malowany napisał: Uspokoiles mnie. A tak się chwalą ile to % pkb idzie na obronność. no idzie tyle procent u nas co i w rosji tylko ze rosja prowadzi wojne a my kupujemy drogi szajs ktory pomaranczowy dziad moze w kazdej chwili wylaczyc czym juz grozil wielokrotnie ze dezaktywuje samoloty bo jakis kraj za malo od nich kupuje i maja deficyt w handlu przeciez nieprzypadkowo akcje np. lockheed martin tak dolowaly po wypowiedziach tego im.becyla a pare panstw wycofalo sie z zakupu tch samolotów. jedynie madry izrael kupil sprzed z kodami zrodlowymi a po.lska jak zawsze kota w worku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 23 Napisano 18 minut temu ATACMS dla HIMARS są już zamówione, także z balistycznymi to kwestia czasu już wyłącznie. Niemniej uspokajam, nie będzie żadnych otwartych działań wojennych między Polską a kacapami... spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 1 Napisano 18 minut temu Szykuje sie na najgorsze Niedlugo cala wyspe zaleje wielkie tsunami Polske zaleje deszcz oresznikow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 1 Napisano 17 minut temu Nato sie nie obroni przed rosja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 73 Napisano 17 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, RC Plus napisał: ATACMS dla HIMARS są już zamówione, także z balistycznymi to kwestia czasu już wyłącznie. Niemniej uspokajam, nie będzie żadnych otwartych działań wojennych między Polską a kacapami... spokojnie a ty wiesz ze nie mamy kodów do himarsów i jak usa nie beda chcialy zeby te rakiety lataly dalej jak 40km to one nie beda ? przeciez ukraina ma to samo maja blokade i bez zgody usa one nie poleca tam gdzie chca poza tym mamy zamowione to to samo co nie mamy Edytowano 16 minut temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach