P0123 12 Napisano 14 godzin temu Ja juz myslalem, ze Klaudia Katiuszka to moja nagroda za to, ze mam wlasny serwer i forum, i wszystko zjeebalem przez nietrzezwosc ;/ Drugiej szansy i takiej dziewczyny juz nie bedzie ;/ I co mi po tym, ze pochlalem i pocpalem, jak teraz jestem samotny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 14 godzin temu Skasowac taka fajna dziewczyne z forum to trzeba byc ostro wychlanym ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 14 godzin temu Dzieki niej moglem wyjsc na ludzi, a tak to jestem skazany juz na przegryw, smutek i lzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 14 godzin temu Do konca zycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 14 godzin temu Że zwiendlakiem se pogadaj. Macie podobny wajb męczennika Bożego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 14 godzin temu Spoko, ale ta Klaudia u mnie.to byl cud jakis. Pisalismy sobie u mnie na forum, wszystko jej pisalem co chcialem. Zero hejtow, komementowala mnie. Szkoda, ze ten cud dlugo nie trwal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 14 godzin temu Juz myslalem, ze zaraz bede mial przyjaciolke i bedziemy sobie razem lezec przytuleni i bedzie nam dobrze To ja musialem popic przycpac i wszystko zjeebac ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 13 godzin temu No i puenta tego jest taka, ze miala rosyjskie obywatelstwo, wiec do rosji moglaby mnie porwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 23 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Ale zdajesz sobie sprawę, że w samej Rosji jest taki trend, że kto tylko może to stamtąd wieje zagranicę? Edytowano 13 godzin temu przez RC Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 13 godzin temu Mysle, ze jest tam bezpiecznie, mnie i Klaudie przygarnie Putin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 13 godzin temu Mozliwe, ze spieerdalaja, a mozliwe, ze to propaganda Ja na dobra mete nie wierze ani ruskim mediom ani zachodnim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 13 godzin temu Putin jest wysłannikiem światła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 13 godzin temu Jak tam kafeteryanie? Dalej dajecie sie ładować w pupę pisząc w miejscu gdzie wasze wysrywy trwają cala godzine? W tym momencie moja praca stała bardziej interesująca niz to forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 13 godzin temu W tym momencie. Dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 13 godzin temu Tak, bo nie mam gdzie z kim pisac Na moim forum wszystkich i wszystko pokasowalem ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 13 godzin temu Dobrej zabawy tylko dostarczcie sobie kofeiny bo trochę tu chuyem wieje aktualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 13 godzin temu Właśnie pijemy. Dziękujemy namaste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 13 godzin temu Ja juz dostarczylem, mam na dole pol opakowania przedtreningowki dla pakerow jedna dawka 250mg i niezly ekspres do kawy, ktory mi mieli ziarna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 13 godzin temu Zaraz sobie kolejna pieerdolne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 13 godzin temu Pamiętajcie żeby koniecznie spakować kafeterie do plecaka ewakuacyjnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 13 godzin temu Może w bunkrze bd zasięg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 13 godzin temu Też bym zjadla. Ale ja jem samo mienso z sosem i frytkami a nie każdy ciapaty rozumie i potem som pomylki niekoszerne haram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 13 godzin temu A co ja mam robic Gralem w runescape kiedys, to raz na jednej imprezie cpunskiej nacpany dalem hasla angolowi i teraz nie mam konta, 4500 godzin zmarnowane, a numer do niego stracilem, a najgorsze ze on nawet nie gra, bo staty w miejscu stoja Z drugiej strony zaczela mnie nudzic gierka, dlatego mu oddalem konto Tyle czasu stracic dla jakiejs glupiej gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 13 godzin temu Spoko, ja wczoraj tak jadlem shoarme z cebula i frytki z ejr frajera i w sumie to mi bardzo smakowalo W sumie to lepiej jak pojde po dobre piersi z kurczaka, tak z 3 i opakowanie cienkich frytek. Wyjdzie smaczniej wiecej i taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 13 godzin temu Wczoraj shoarme zajeebista usmazylem z cebula, ale pol dnia zamarynowane lezalo w lodowce 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 12 Napisano 13 godzin temu Teraz cebule tez zamarynuje razem z kurczakiem, i nie jedna cebule tylko ze 3 Frytki moglbym tez swoje pokroic z ziemniakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 6 godzin temu 6 godzin temu, BabkaBaranekBoży napisał: Putin jest wysłannikiem światła. XD oglądałem tego tiktoka plejadiańskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: XD oglądałem tego tiktoka plejadiańskiego Niemożliwego bo to było przed tiktokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 6 godzin temu I tu nie ma co się cieszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 6 godzin temu 6 godzin temu, BabkaBaranekBoży napisał: Też bym zjadla. Ale ja jem samo mienso z sosem i frytkami a nie każdy ciapaty rozumie i potem som pomylki niekoszerne haram a ja z warzywkami mniam mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach