Malowany 567 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, P0123 napisał: Wole snieg jak jest niz kaluze Moze raz spadl... dwa lata temu czy 3 bylo duzo sniegu, ze w nocy wracalem najeebany o 1 i snieg swiezy spadl, to ja wychlany sie polozylem na sniegu i odplynalem, ale mi dobrze bylo Tak lezalem z 20 minut xD Od zimna wszytko się kurczy? Z 11 ile by zostało? 8? Lepiej nie ryzykować. Jakby było na minusie, to byś sobie iglo wystrugał i żył jak pingwin pik pok, albo ten drugi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 567 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, P0123 napisał: Widmo chyba jest rybakiem xD On nie ma karty wędkarskiej. To zwykły kłusownik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 9 godzin temu Nie wiem, mialem ciepla kurtke, ale polozylem sie pod mostem za miastem na wsi, akurat byl swiezy snieg a ja faza po alko i tak mi dobrze bylo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 9 godzin temu Aha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 567 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, włosynarękach napisał: W obronie swojego synka lezaczka i ojca byś walczył a nie o mnie co ty se opowiadasz geju Masz rację. Od razu zapytałbym gdzie idziecie, a oni że podbić Konin.To ja im na to, a to proszę bardzo droga wolna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 53 Napisano 9 godzin temu (edytowany) A ten kolega wyszedł z psychiatryka już może ja znam osobę co planuje mnie też by przyjęli spokojnie pewnie ale nudziłoby mi się i mogłaby mnie tulpa opetac tam Edytowano 9 godzin temu przez włosynarękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 9 godzin temu Lubie jak jest suche zimne powietrze zima bez opadow, i te wypady za miasto, gdy jest ciemno, ahh xD. Poznym wieczorem albo w nocy xP I ta cisza i spokoj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 53 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Masz rację. Od razu zapytałbym gdzie idziecie, a oni że podbić Konin.To ja im na to, a to proszę bardzo droga wolna? No a chûj mnie to obchodzi człowieku walcz se nawet o serek wiejski albo o Zenona jakiegoś co masz za problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 567 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, włosynarękach napisał: A ten kolega wyszedł z psychiatryka już może ja znam osobę co planuje mnie też by przyjęli spokojnie pewnie ale nudziłoby mi się i mogłaby mnie tulpa opetac tam Gdzie? Edytowano 9 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 9 godzin temu Nie wiem, nie mam kontaktu za bardzo z nikim juz. ale pytal sie mnie kiedy mam urodziny, bo chce impreze zrobic xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 53 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Gdzie? W dûpie, spjerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 9 godzin temu No w psychiatryku jest nudno, lezalem 6 tygodni, to po 3 juz mialem dosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 9 godzin temu No i on pali fajki, a ja od pol roku nie pale i mi przeszkadza smrod fajek troche ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 9 godzin temu Przestalem cpac, chlac, palic jeszcze niech Klaudia Katiuszka Leo wroci i bedzie tak jak zanim zjeebalem, to wroci mi radosc do zycia... i jakas nadzieja na lepsze jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 9 godzin temu Boje sie juz imprez, bo wszyscy pala fajki, a ja rzucilem ten syf i ta trucizne. Wiec cienko to widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 567 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, włosynarękach napisał: No a chûj mnie to obchodzi człowieku walcz se nawet o serek wiejski albo o Zenona jakiegoś co masz za problem Już ci tłumacze, bo widzę tobie trzeba dwa razy. No chyba ty masz problem. Walczysz za cały swój kraj i ludzi którzy tu mieszkają, a ty gadasz, że walczyłbym tylko za swoją rodzinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 9 godzin temu Boje sie juz nawet zapalic papierosa, masakra. Nie wyobrazam sobie, ze kiedykolwiek zapale znowu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 567 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, włosynarękach napisał: W dûpie, spjerdalaj Ale ci matka psyche zniszczyła. Współczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 53 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Już ci tłumacze, bo widzę tobie trzeba dwa razy. No chyba ty masz problem. Walczysz za cały swój kraj i ludzi którzy tu mieszkają, a ty gadasz, że walczyłbym tylko za swoją rodzinę. Za lezaczka i za męża to możesz se powiedzieć jako homosexualista w armii albo za wszystkich oprócz mnie i salowej albo żeby se zrobić bumbum i gwaucic ruskie szony, nvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 53 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ale ci matka psyche zniszczyła. Współczuję. Gdzie indziej ci loda zrobią i obsłużą pèdauku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 53 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ale ci matka psyche zniszczyła. Współczuję. Gdzie indziej ci loda zrobią i obsłużą pèdauku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 567 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, włosynarękach napisał: Za lezaczka i za męża to możesz se powiedzieć jako homosexualista w armii albo za wszystkich oprócz mnie i salowej albo żeby se zrobić bumbum i gwaucic ruskie szony, nvm Chcąc nie chcąc, za ciebie i salową też, ale widzę nie rozumiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 53 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Chcąc nie chcąc, za ciebie i salową też, ale widzę nie rozumiesz. Spjerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 53 Napisano 9 godzin temu Się uwziales bo masz szyszkę w doopie niewyssrana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 567 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, włosynarękach napisał: Gdzie indziej ci loda zrobią i obsłużą pèdauku Dobra wystarczy. Wymiana z tobą zdań nie daje mi i frajdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 567 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: Się uwziales bo masz szyszkę w doopie niewyssrana Gdzie ja się uwzialem? Nikt nie rozumie mojego poczucia humoru. Muszę z tym żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 9 godzin temu To odbij bo nudzisz i nikt cię tu nie zapraszał. Stosuj się sam do własnych zasad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 915 Napisano 9 godzin temu 18 minut temu, P0123 napisał: No w psychiatryku jest nudno, lezalem 6 tygodni, to po 3 juz mialem dosc Pewnie zgłupieć tam można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 915 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Malowany napisał: Gdzie ja się uwzialem? Nikt nie rozumie mojego poczucia humoru. Muszę z tym żyć. Jesteś na innym poziomie niż twój rozmówca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 426 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 43 minuty temu, P0123 napisał: No ale to fakt, ze podobno tony jedzenia sie marnuja codziennie w supermarketach itp i ida na smieci, a ludzie gloduja Ale lepiej wyrzucic niz dac glodnym. Zainstaluj sobie too good to go i zaplać chociaż jakieś grosze, za darmo to i po ryju ciężko dostać. Edytowano 9 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach