Gina_ 11 Napisano 3 godziny temu „Dopij, to co masz, „…”,” Ale ja wtedy mówię, nie, Babciu, przecież ja za mloda…niczym 12 letnia Alicja w krainie czarów się czuje, to zakazane, a ona „nikt nie patrzy”.. ale nie, ona patrzy, tym mądrym wzrokiem, którzy przeszywa na wskroś…bo wracają wspomnienia ukochanej osoby. Za co zawsze ją szanuję i noszę w sercu. A w głowie motyw z musicalu z lat 60 który razem oglądałyśmy jak byłam w zerówce … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 3 godziny temu bo najwazniejsze sa wspomnienia prawda prawda trzymaj sie kolego juz niedlugo wyjdziesz z wiezienia i bedziesz z nami na wolnosci na wolnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 3 godziny temu Tak bardzo lubiłam opaski na głowie, nigdy nie lubiłam grzywki na czoło. Zawsze włosy odgarnięte. I z kokardą i bez. Lubiłam to. Babcia zawsze mnie ładnie ustroiła, tak jak i do komunii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 3 godziny temu RIP Babcia [*] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 106 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Gina_ napisał: „Dopij, to co masz, „…”,” Ale ja wtedy mówię, nie, Babciu, przecież ja za mloda…niczym 12 letnia Alicja w krainie czarów się czuje, to zakazane, a ona „nikt nie patrzy”.. ale nie, ona patrzy, tym mądrym wzrokiem, którzy przeszywa na wskroś…bo wracają wspomnienia ukochanej osoby. Za co zawsze ją szanuję i noszę w sercu. A w głowie motyw z musicalu z lat 60 który razem oglądałyśmy jak byłam w zerówce … Babcia to słuchała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach