xDxDxDxD 249 Napisano 19 Wrzesień 21 minut temu, mr_Kumpir napisał: a tako identyczno literę niebieskie E do torebki ma koleżanka z pracy Ela Ładne imię ma koleżanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 249 Napisano 19 Wrzesień 23 minuty temu, P0123 napisał: moj kumpel anglik ma na imie szejn xD A jak się je pisze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 19 Wrzesień 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ładne imię ma koleżanka. i ma 50 lat a mi takie literki pasujo do dziewczynki to jakaś moda ? a i okulary led Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 205 Napisano 19 Wrzesień 20 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Tak. Ja widzę ceny: 6/10 zł? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 249 Napisano 19 Wrzesień 53 minuty temu, P0123 napisał: Shane A to jeszcze inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 249 Napisano 19 Wrzesień 52 minuty temu, mr_Kumpir napisał: i ma 50 lat a mi takie literki pasujo do dziewczynki to jakaś moda ? a i okulary led Nie wiem czy moda, ja mam mentalnie 16 lat więc na moim poziomie. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach