caryca rzeczywistości tak 195 Napisano 19 Wrzesień Pozamodowo też słucham propozycji. Może jakieś wynalazki do zastosowań cielesnych* i domowych? *bez podstekstów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 205 Napisano 19 Wrzesień To chińszczyzna czy co? Teraz pierwszy raz zajrzałam na stronę. Torebki fajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 195 Napisano 19 Wrzesień 8 minut temu, Baba napisał: To chińszczyzna czy co? Teraz pierwszy raz zajrzałam na stronę. Torebki fajne. Chińszczyzna najprawdziwsza czyli "złote" pierścionki za 7 zł Ogólnie ciuchy fajnie się prezentują tyle że to zwykle poliester. Ja sobie kupiłam ostatnio jakieś pierdołki typu gumki i spinki do włosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 205 Napisano 19 Wrzesień (edytowany) 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Chińszczyzna najprawdziwsza czyli "złote" pierścionki za 7 zł Ogólnie ciuchy fajnie się prezentują tyle że to zwykle poliester. Ja sobie kupiłam ostatnio jakieś pierdołki typu gumki i spinki do włosów. Teraz widzę, że to stronka jak temu i aliexpres. Zapomniałam dopytać. Te gumki to zapachowe/ udziwnione, czy zwykłe Edytowano 19 Wrzesień przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 19 Wrzesień Tylko znowu żeby nie było foty potężnych nóg zatłuszczonych w rajtuzach , bo trauma po czymś takim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 205 Napisano 19 Wrzesień 1 minutę temu, Get Out napisał: Tylko znowu żeby nie było foty potężnych nóg zatłuszczonych w rajtuzach , bo trauma po czymś takim. Śpij spokojnie. Przed publikacją nogi pomniejszymy, cycki powiększymy. Zakochasz się od pierwszego wejrzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 195 Napisano 19 Wrzesień 4 minuty temu, Baba napisał: Teraz widzę, że to stronka jak temu i aliexpres. Zapomniałam dopytać. Te gumki to zapachowe/ udziwnione, czy zwykłe Gumki też są do włosów wąchasz kogoś po głowie? 3 minuty temu, Get Out napisał: Tylko znowu żeby nie było foty potężnych nóg zatłuszczonych w rajtuzach , bo trauma po czymś takim. Jeśli masz traumę, to ja chętnie powtórzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 19 Wrzesień https://zapodaj.net/plik-mjnU5RRKJO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 205 Napisano 19 Wrzesień Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Gumki też są do włosów Na to bym nie wpadła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 19 Wrzesień https://zapodaj.net/plik-cDyeGoEgAW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 19 Wrzesień https://zapodaj.net/plik-U8NGsdxM0R Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 19 Wrzesień https://zapodaj.net/plik-DgGLJO3WfY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 19 Wrzesień Z shein. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 205 Napisano 19 Wrzesień 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Ela, mam tego samego fryndzla w torebce Gucci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 195 Napisano 19 Wrzesień 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Poznaję! Miesiąc temu też wybierałam breloczek. Kupiłam ananasa i serducho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 19 Wrzesień Tak, te akurat są personalizowane czyli mogłam wpisać jaki napis chce. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 19 Wrzesień Nie będzie powtórki , bo wiadomo z góry żeby nie klikać i po problemie niech kto inny ogląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 19 Wrzesień 27 minut temu, Baba napisał: Ela, mam tego samego fryndzla w torebce Gucci... Pamiętaj, torby tylko lv. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 123 Napisano 19 Wrzesień 1 godzinę temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Fajne ciuszki dla samic widzę Gdzie to widzisz? Przy śmietniku u stypiary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 205 Napisano 19 Wrzesień 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Pamiętaj, torby tylko lv. Na "ujamitą" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 813 Napisano 19 Wrzesień 2 godziny temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Pozamodowo też słucham propozycji. Może jakieś wynalazki do zastosowań cielesnych* i domowych? *bez podstekstów etui naramienne na telefon do biegania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 205 Napisano 19 Wrzesień 6 minut temu, Qwerty88 napisał: etui naramienne na telefon do biegania Jak kupię takie etui, będę musiała biegać? Na ui mi taki gupi gadżet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 19 Wrzesień 1 godzinę temu, Baba napisał: Śpij spokojnie. Przed publikacją nogi pomniejszymy, cycki powiększymy. Zakochasz się od pierwszego wejrzenia. Wątpię i jej mąż niech toto ogląda . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 813 Napisano 19 Wrzesień 18 minut temu, Baba napisał: Jak kupię takie etui, będę musiała biegać? Na ui mi taki gupi gadżet nie biegasz? myślałam że wszyscy biegają, a w wieku emeryckim chodzą z kijkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 205 Napisano 19 Wrzesień 12 minut temu, Get Out napisał: Wątpię i jej mąż niech toto ogląda . Można mieć pod górkę z niektórymi ludźmi, ale porównywanie ich do rzeczy (toto) jest chamstwem w najgorszym wydaniu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 205 Napisano 19 Wrzesień 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: nie biegasz? A niby za kim i po co? Z tych kijków od zawsze miałam bekę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 19 Wrzesień 2 minuty temu, Baba napisał: Można mieć pod górkę z niektórymi ludźmi, ale porównywanie ich do rzeczy (toto) jest chamstwem w najgorszym wydaniu! Ja ogólnie mało kogo szanuje , a co do tematu próżne to wszystko i cóż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 813 Napisano 19 Wrzesień 8 minut temu, Baba napisał: A niby za kim i po co? Z tych kijków od zawsze miałam bekę. masz racje, bieganie nie ma sensu Wrzuciłam fifi do ignora i forum sie stało piękniejsze jakieś takie czystsze i przejrzyste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 205 Napisano 19 Wrzesień 5 minut temu, Qwerty88 napisał: masz racje, bieganie nie ma sensu Wrzuciłam fifi do ignora i forum sie stało piękniejsze jakieś takie czystsze i przejrzyste Nikogo tam nie wrzuciłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 813 Napisano 19 Wrzesień 1 minutę temu, Baba napisał: Nikogo tam nie wrzuciłam. polecam, w natłoku jego wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach