Spaghetti .... 104 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Muzy .... Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 31 Napisano 6 godzin temu To ode mnie dla autora tego tematu wiadomosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 104 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, P0123 napisał: To ode mnie dla autora tego tematu wiadomosc Mnie twoje chore zdanie serniczku tyle interesuje co Ciebie normalne życie bez namiotu Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 12 Napisano 6 godzin temu Ty i ty głupi zarówno śmierdziel jak i latający potwór spaghettti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 31 Napisano 6 godzin temu To ode mnie do kazdego kto pisze w tym temacie. Polecam glosno odpalic na caly regulator. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 104 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Gina_ napisał: Ty i ty głupi zarówno śmierdziel jak i latający potwór spaghettti Zdaję się, że się nie znamy, więc pij do kogoś innego dziewczyno Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 925 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Gina_ napisał: Ty i ty głupi zarówno śmierdziel jak i latający potwór spaghettti Latajacy potwór spagetti jest spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Latajacy potwór spagetti jest spoko. Nie w formie lizodupca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 925 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, P0123 napisał: To ode mnie do kazdego kto pisze w tym temacie. Polecam glosno odpalic na caly regulator. Nie lubimy tego więc nie puszczaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 925 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Gina_ napisał: Nie w formie lizodupca. Tobie liże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tobie liże? Nie miałam styczności i mieć nie chce ale wyczuwam śliskość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 31 Napisano 6 godzin temu (edytowany) ogolnie wszystkich was powinno sie wrzucic do gazu xD Edytowano 6 godzin temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 31 Napisano 6 godzin temu (edytowany) dobra, w sumie to zartowalem, nie mam jakos ochoty sie z nikim ujadac, a ta gina to jakas piijaczka, i mysli, ze jest kims, bo ma farfelune i jest najeebana kolejny wieczor xD spadam z tematu, milego wieczoru xD Edytowano 6 godzin temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 925 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Gina_ napisał: Nie miałam styczności i mieć nie chce ale wyczuwam śliskość. Śliski jest ślimak a spagetti bardziej ciągnący się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 925 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, P0123 napisał: dobra, w sumie to zartowalem, nie mam jakos ochoty sie z nikim ujadac, a ta gina to jakas piijaczka, i mysli, ze jest kims, bo ma farfelune i jest najeebana kolejny wieczor xD spadam z tematu, milego wieczoru xD No myślę ze żartowałeś bo jak wszyscy do gazu to ty też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 31 Napisano 6 godzin temu ja tym bardziej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 31 Napisano 6 godzin temu gina you fvcking drunk b1tch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 63 Napisano 6 godzin temu Po raz pierwszy na tym forum, bo to moje niedawne odkrycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 104 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Śliski jest ślimak a spagetti bardziej ciągnący się Po angielsku mniej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 12 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, P0123 napisał: gina you fvcking drunk b1tch Masz obsesje, koleś, i to nie małą. Ja bym się zaczęła martwić na twoim miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 925 Napisano 6 godzin temu Lubię ten stan. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 31 Napisano 6 godzin temu dobra, mam lekki burdel w kuchni, ide sprzatac, elo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 104 Napisano 5 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 925 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: ... W koncu cóś fajnego uf bo juz myślałam że źle z tobą całkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 104 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: W koncu cóś fajnego uf bo juz myślałam że źle z tobą całkiem Powtarzasz po mnie jak papuga, więc ... angielski znasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 925 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Spaghetti .... napisał: Powtarzasz po mnie jak papuga, więc ... angielski znasz Znam angielski ale nie lubię piosenek po angielski bo nie mają tego klimatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 104 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Znam angielski ale nie lubię piosenek po angielski bo nie mają tego klimatu. Spoko, ale filmy widzę lubisz i to jest najlepszy z kina dramat, którego Ci do końca nie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 925 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti .... napisał: Spoko, ale filmy widzę lubisz i to jest najlepszy z kina dramat, którego Ci do końca nie polecam. Oglądałam ale wole trochę inne jak: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 104 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Oglądałam ale wole trochę inne jak: Więc nie jest to nowość, że się rożnimy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach