Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
moderacja_official

We Włoszech produkowanie deepfakeów grozi karą pozbawienia wolności do lat 5

Polecane posty

Wątpię by prawdziwa Szrajberowa wyglądała tak dobrze nude 😉

9 minut temu, mr_Kumpir napisał:

tym niemniej jest niezła i tak

Po poprawkach u chirurga i dopóki nie otworzy ust. 😀

Prawa jest taka, że przed operacjami to była kompletnie inna twarz.

3 minuty temu, RC Plus napisał:

Prawa jest taka, że przed operacjami to była kompletnie inna twarz.

Masz powiadomienia o cytatach?

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

Masz powiadomienia o cytatach?

Mam, a co?

1 minutę temu, RC Plus napisał:

Mam, a co?

Dziękuję za uprawnienie mnie w przekonaniu, że nie warto wchodzić na to forum. 

2 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Dziękuję za uprawnienie mnie w przekonaniu, że nie warto wchodzić na to forum. 

Ludzie to stado baaranów idąca dziarsko na rzeź. Problem tego forum jest prozaiczny, mało ważny tak naprawdę, co przyznaję uczciwie, ale odzwierciedla współczesną mentalność perfekcyjne. Swoistą pasywność, poddanie się codzienności, brak woli, chęci, walki o swoje... Ja tu będę wchodził, ale już bez większego angażowania się, dla beki. 😉

Edytowano przez RC Plus
  • Haha 1

Przed chwilą, RC Plus napisał:

Ludzie to stado baaranów idąca dziarsko na rzeź. Problem tego forum jest prozaiczny, ale odzwierciedla współczesną mentalność perfekcyjne. Swoistą pasywność, poddanie się codzienności, brak woli, chęci, walki o swoje... Ja tu będę wchodził, ale już bez większego angażowania się, dla beki. 😉

Co to ma do rzeczy, co tu teraz piszesz i co mnie to wszystko obchodzi?

1 minutę temu, Pył na wietrze napisał:

Co to ma do rzeczy, co tu teraz piszesz i co mnie to wszystko obchodzi?

Ale o co chodzi z cytatami, bo nie zrozumieliśmy się kompletnie?... 😆 

Dziękujesz mi ironicznie, myślałem, że odnosi się do innego tematu, to wyjaśnij ocb. 

1 minutę temu, RC Plus napisał:

Ale o co chodzi z cytatami, bo nie zrozumieliśmy się kompletnie?... 😆 

Dziękujesz mi ironicznie, myślałem, że odnosi się do innego tematu, to wyjaśnij ocb. 

O Twoją postawę.

W poprzednim temacie, o blokowaniu, dostaje po pięć powiadomień na raz, a w między czasie robię sobie jeszcze żarcie na obiad 😆

Jeżeli chodzi o to, że pominąłem twój wpis, który teraz widzę, to serio sorry, ale na dosłownie trzy jak dotąd odpowiedziałem i nie przez złośliwość czy arogancję, ale mielone mi się przypalają xD

5 minut temu, RC Plus napisał:

W poprzednim temacie, o blokowaniu, dostaje po pięć powiadomień na raz, a w między czasie robię sobie jeszcze żarcie na obiad 😆

Jeżeli chodzi o to, że pominąłem twój wpis, który teraz widzę, to serio sorry, ale na dosłownie trzy jak dotąd odpowiedziałem i nie przez złośliwość czy arogancję, ale mielone mi się przypalają xD

Jakbyś mnie teraz zacytował, nie pogryzłabym Cię. Tak, mielone z dyskusją o operacjach u jakiejś Karyny jak najbardziej jedno z drugim w czasie się zmieściło. Nie fatuguj się już więcej. 

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

Jakbyś mnie teraz zacytował, nie pogryzłabym Cię. Tak, mielone z dyskusją o operacjach u jakiejś Karyny jak najbardziej jedno z drugim w czasie się zmieściło. Nie fatuguj się już więcej. 

No to jedna z tych sytuacji, gdzie facet nie ma bladego pojęcia gdzie zawinił 😉 😆 

2 minuty temu, RC Plus napisał:

No to jedna z tych sytuacji, gdzie facet nie ma bladego pojęcia gdzie zawinił 😉 😆 

Uważasz że nigdzie, zwyczajnie wybierasz co bawi. Czym tu się przejmować, c'nie?

Chyba nawet obserwuję na X Mariannę. Konserwatywna, prawicowa, katolicka. Były tam chyba juz wszystkie grzechy świata od trzech małżeństw byłego męża Marianny po jej kolejnych partnerów, operacje itd. Dobre 😉

4 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Uważasz że nigdzie, zwyczajnie wybierasz co bawi. Czym tu się przejmować, c'nie?

Uważam, że jakoś ten kryzys przetrwamy... 😆 Ja się nie zamierzam gniewać w każdym razie. 😉

9 minut temu, RC Plus napisał:

Chłopie masz przèjebåne. 😄

• Haha 1

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Chyba nawet obserwuję na X Mariannę. Konserwatywna, prawicowa, katolicka. Były tam chyba juz wszystkie grzechy świata od trzech małżeństw byłego męża Marianny po jej kolejnych partnerów, operacje itd. Dobre 😉

Tak jak w USA jest typ konserwatystów nazywany RINO (Republicans in Name Only), tak i w Polsce są tzw. "konserwatyści od pasa w górę". A Maryśka została przez męża w ten świat konserw wciągnięta, chyba nigdy nie pasowała do końca do niego, nigdy nie potrafiła się w nim odnaleźć, co widać po dziś dzień. 😉

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Chłopie masz przèjebåne. 😄

Oj bida, bida... 😆

5 minut temu, RC Plus napisał:

Uważam, że jakoś ten kryzys przetrwamy... 😆 Ja się nie zamierzam gniewać w każdym razie. 😉

Nooo.. Ty nie masz powodu się gniewać, wyłącznie starać żartobliwym tonem wybrnąć z sytuacji niezręcznej. O jakim przetrwaniu mówisz i jacy "my"? - pytanie retoryczne. Zwyczajnie wpisałeś się idealnie w content tego miejsca i upewniłeś mnie co do bezsensu brania udziału w życiu kafeteryjnym, za co już podziękowałam i temat zamknięty.

7 minut temu, RC Plus napisał:

Oj bida, bida... 😆

Ale tak btw, jeśli surówka się nie przypala, mam jedno tylko pytanie.. Ktoś wspominał że Filipa jakiś facet pobił, konkubent matki, czy coś.. Kiedy i kto, wiesz coś o tym?

58 minut temu, mr_Kumpir napisał:

tym niemniej jest niezła i tak

gebe otworzy i czar pryska z drugiej strony ty jestes team nawrocki to moze u ciebie po otwarciu ust zyskuje 😄

4 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Ale tak btw, jeśli surówka się nie przypala, mam jedno tylko pytanie.. Ktoś wspominał że Filipa jakiś facet pobił, konkubent matki, czy coś.. Kiedy i kto, wiesz coś o tym?

jedz pomoz mu 😄

ja wpsominalem pisal o tym moon chyba a sernik nigdy nie negowal poza tym agresja w stosunku do matki to czeste u schizoli cpunow i meneli

Edytowano przez libed from kafeteria

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

gebe otworzy i czar pryska z drugiej strony ty jestes team nawrocki to moze u ciebie po otwarciu ust zyskuje 😄

A ty czyj team jesteś? ;pp

4 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

team zdrowy rozsadek i team antypatologia 

Niemożliwe bo to tak samo jak ja. 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się