Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
moderacja_official

We Włoszech produkowanie deepfakeów grozi karą pozbawienia wolności do lat 5

Polecane posty

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Właśnie ostatnio neurolog mi to polecił, ale jeszcze sie nie zdecydowałem. 

na pewno nie zaszkodzi wiec nie wiem nad czym sie zastanawiasz im pozniej tym mniejsza szansa ze pomoze

jak ci chce wypisac na nfz bo te sa lepsze to niech napisze ze masz gluchote to cie wezma bez kolejki

Edytowano przez libed from kafeteria

1 minutę temu, Get Out napisał:

Nieźle dawaj jeszcze coś z prywaty przygłupie 😁

krzysztof wszystko notuje i wykorzysta te tajne dane o tym ze ktos nie lubi spacerow 😄

pokaz psychiatrze te notatki 😄

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Ja też nienawidzę chodzić gdziekolwiek bez celu, chyba jednak to prawda że mam więcej z faceta niż z kobiety. 😅

Dlatego ja lubię biegać. Lub jazdę na rowerze. Czas. Trasę. Satysfakcję. Ewa zawsze z kolei lubiła spacery, wędrówki, jakies szlaki. W tym się różnimy.

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

zeby wykpic tych ktorzy pisza do kogos inwektywe oparta na kolorze wlosow. 

zmieniam zdanie ty nawet jak zrobisz zeby i znajdziesz robote to nie bedzie calwoania bo jednak jestes typowym tepakiem z konfy sadzilem ze odrobine wiecej masz intelekty a tobie trzeba proste rzeczy tlumaczyc jakbys byl uposledzony

No nie , wtrąciles polityke do stereotypu, który nie ma nic wspólnego z polityką. 

Jeszcze jakbyś przywołał  Donalda, no ale rozumiem ze swojego guru nawet w myślach nie możesz obrazić 😏

2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Równie dobrze można chodzić nie ze swoim facetem i też jest fajnie. Ptaszki, kwiatki, tlen itepe. A się nie upocisz i zadyszysz jak przy bieganiu.

ale po co lazic bez celu mozna sie na lezaku polozyc i tez ptaszki kwiatki i tez sie nie upocisz ? spacery sa dobre dla dziadow po zwalach 

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

Ja też nienawidzę chodzić gdziekolwiek bez celu, chyba jednak to prawda że mam więcej z faceta niż z kobiety. 😅

Chodzi o pochwalenie się przed otoczeniem że się ma drugą połówkę . To typowa domena tych które swoją wartość oceniają na podstawie krasza u boku . 😁No i inne żeby zazdrościły , bo w ten sposób płaska podnosi swoją wartość.😁 Tutaj też trzeba pokazać przed otoczeniem co czyni chociaż on nie bardzo chce ale co ma zrobić . 😁

3 minuty temu, Get Out napisał:

Nieźle dawaj jeszcze coś z prywaty przygłupie 😁

To ku...ma byc jakąś wielka prywata? 

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

na pewno nie zaszkodzi wiec nie wiem nad czym sie zastanawiasz im pozniej tym mniejsza szansa ze pomoze

jak ci chce wypisac na nfz bo te sa lepsze to niech napisze ze masz gluchote to cie wezma bez kolejki

Ale poważnie. Co to ma do rzeczy gluchota? Moze spróbuję. Mialem isc prywatnie.

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

To ku...ma byc jakąś wielka prywata? 

No wiesz głupku jeżeli ona z ciebie robi jakiegoś nadczłowieka, a ty później piszesz że ogólnie zdrowie szwankuje , to produkt przereklamowany zawsze śmiesznie wygląda. 😁 Wiem że piszę do idiоty który ciężko trybi zwłaszcza po piętnastej. 😁

5 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Jestem. I jestem dumny, ze daje sie oskubać kobiecie. Ona mi daje to co ja chcę i mi sie to opłaca. De.bilu.

No wiesz, jeszcze ten praviczek pomyśli, że to seks 😴

Napisano (edytowany)
3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

to ze tam decyduje czas i masz bez kolejki rpzeczytaj zasady to zrozumiesz co ma jak ci napisze ze nie masz smaku od roku to bedziesz czekal kolejny rok na miejsce

tam ludzie po jakichs urazach kregoslupa po rok czekaja w kolejce bo skoro nie chodza i nie beda chodzic to moga czekac

no to idz prywatnie to nie jest drogie tylko nieco gorsze takie male jednoosobowe ty chyba jestes znad morza to w gdyni jest duza komora siedzisz wygodnie etc. te prywatne to takei wlasnie jak skrzynia

na to kolano tez ci przy okazji pomoze bo to wzmawacnia krazenie poboczne i szybciej sie wszystko goi

Edytowano przez libed from kafeteria

bab ze wsi ktore patrza na to co powiedza inne baby

Nie ma reguły bo w miasteczkach i miastach jest to samo . 😁

2 minuty temu, Get Out napisał:

No wiesz głupku jeżeli ona z ciebie robi jakiegoś nadczłowieka, a ty później piszesz że

idziesz na spacer 😄 

to widmok od razy mysli ze gosc jak on bo chodzi a nie nosza go w lektyce 😄

3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Podpowiedział ci jak obejść długoterminowy system przychlaście. 😁

30 minut temu, libed from kafeteria napisał:

split bardzo fajny film moon chce wam polecic ale nie moze linku wkleic

Kto nie może, ty? Ty masz żólte papiery jednak, trzeba wezwać psychiatrę 

to ze tam decyduje czas i masz bez kolejki rpzeczytaj zasady to zrozumiesz co ma jak ci napisze ze nie masz smaku od roku to bedziesz czekal kolejny rok na miejsce

tam ludzie po jakichs urazach kregoslupa po rok czekaja w kolejce bo skoro nie chodza i nie beda chodzic to moga czekac

no to idz prywatnie to nie jest drogie tylko nieco gorsze takie male jednoosobowe ty chyba jestes znad morza to w gdyni jest duza komora siedzisz wygodnie etc. te prywatne to takei wlasnie jak skrzynia

na to kolano tez ci przy okazji pomoze bo to wzmawacnia krazenie poboczne i szybciej sie wszystko goi

Tak. Ok, spróbuję. Ze mną taki problem, że nie lubię stosować żadnych leków i udziwnień. Trzeba mnie długo namawiać, zeby isc do lekarza itd. 

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

idziesz na spacer 😄 

to widmok od razy mysli ze gosc jak on bo chodzi a nie nosza go w lektyce 😄

Moja wina że frajer się sam sprzedaje jakie ma problemy ze zdrowiem i normalnie bym współczuł , ale nie w tej sytuacji . 😁

5 minut temu, Get Out napisał:

No wiesz głupku jeżeli ona z ciebie robi jakiegoś nadczłowieka, a ty później piszesz że ogólnie zdrowie szwankuje , to produkt przereklamowany zawsze śmiesznie wygląda. 😁 Wiem że piszę do idiоty który ciężko trybi zwłaszcza po piętnastej. 😁

Pojechałem na wakacje i tam sie zaraziłem. W czym szwankuje? Gdybyś gdzieś bywał tez bys mogl sie zarazić. A kolano to pochodna treningów. Przygotowywałem się z kuzynem do biegów. Nawet zawodowi sportowcy mają kontuzje. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się