d48f5bb82c99 26 Napisano 3 godziny temu (edytowany) libed mi grodził prokuratorem, bo cycka z netu wkleiłem innym razem grozil mi Michałem Brańskim i wtedy zaczęły na niego bany spadać, chyba nie są kolegami jak twierdził psychol Edytowano 3 godziny temu przez d48f5bb82c99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 26 Napisano 3 godziny temu Poza tym totalny janusz wpędzający w kompleksy krejze, uważa że ona jest gruba xD https://files.catbox.moe/cxpxhg.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 26 Napisano 3 godziny temu na samym dole macie znak wodny i więcej zdjęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 21 Napisano 2 godziny temu Krejzi ma profil na zbiorniku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 104 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Wielki buu napisał: Krejzi ma profil na zbiorniku? tak jej nick crazy69 idz poogladaj i daj znac czy fajne i ty sie dziwisz ze maja cie za tepego wszystkie baby ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Wielki buu napisał: Krejzi ma profil na zbiorniku? Krejzi ma 2x większe cycki i 70% obojętności tych ud.:) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 2 Napisano 2 godziny temu I jest Piotrem polaciem. skonczcie te dziecinadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 104 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: I jest Piotrem polaciem. skonczcie te dziecinadę a kto to ten jakis piotr ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 21 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: tak jej nick crazy69 idz poogladaj i daj znac czy fajne i ty sie dziwisz ze maja cie za tepego wszystkie baby ? Pisze bo wkleił foto że zbiornika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 104 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: Pisze bo wkleił foto że zbiornika siedzi tam 16 lat to wkleja foto co cie dziwi mozesz isc i sprawdzic co tam wrzuca login moona na zbiorniku jest powszechnie znany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: a kto to ten jakis piotr ? Jakis brzydal braci figo fagot moon w zależności od cyklu swojej cyklofrenii twierdzi albo ze ‚wow taka krejzi’ albo ze gruby Piotr polać. Edytowano 2 godziny temu przez aphex_twin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 2 Napisano 2 godziny temu Jak już wrzucacie niby krejzi potrzeba autoryzacji żeby to chociaz w jakims stopniu odzwierciedlało a nie w żadnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 21 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: siedzi tam 16 lat to wkleja foto co cie dziwi mozesz isc i sprawdzic co tam wrzuca login moona na zbiorniku jest powszechnie znany Jak się powiększysz te foto to jest podpisane nora zbiornik. Ja nie mówię że to krejzi ale srunek się chyba napalil na krejzi odpuszczając Klaudiusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 104 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Wielki buu napisał: Jak się powiększysz te foto to jest podpisane nora zbiornik. Ja nie mówię że to krejzi ale srunek się chyba napalil na krejzi odpuszczając Klaudiusza nawet jak sie nie powiekszy to widac wiec prawdopodobnie od walenia konia stales sie krotkowidzem moon nigdy nie klamie skoro napisal ze to crazy ta nora to na pewno tak jest idz zobacz czy tam nie ma filmikow w parze jakichs to ten chlop to bedzie libed Edytowano 2 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 104 Napisano 2 godziny temu pamietam jak ksiadz straszyl dizeci na religii ze walenie konia konczy sie krotkowzrocznoscia jednak chlop mial racje a ja sie smialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 21 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: nawet jak sie nie powiekszy to widac wiec prawdopodobnie od walenia konia stales sie krotkowidzem Nie widziałeś to ci napisałem. W każdym razie munek będzie teraz latał z jezorem za krejzi aka Aphex twin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 21 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, aphex_twin napisał: Krejzi ma 2x większe cycki i 70% obojętności tych ud.:) To jeszcze lepiej:) możesz mi na priw wysłać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 72 Napisano 1 godzinę temu Pulsar i Wasp grasują po forum. Reszta moderacji odeszła na emeryturę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 72 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, aphex_twin napisał: Jak już wrzucacie niby krejzi potrzeba autoryzacji żeby to chociaz w jakims stopniu odzwierciedlało a nie w żadnym Krejzi? A gdzie Twój awatar i dlaczego siedzisz na tym temacie naga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 26 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pulsar i Wasp grasują po forum. Reszta moderacji odeszła na emeryturę Jaki Pulsar, ladacznico? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 2 Napisano 57 minut temu 35 minut temu, 250GodzinTak napisał: Krejzi? A gdzie Twój awatar i dlaczego siedzisz na tym temacie naga? Nie wiem, jakos nie jara mnie już to forum. Raz ze chuyem wieje, 2 nerwica ma 3 levele jakości jednak wyżej i w pewnym momencie nie chce mi sie już ‚inwestować atencję’ w miejscu gdzie bany lecą częściej niz pkp jest opóźniony a kazirodczy wstrętny psychol widmok stoi niewzruszony. W pewnym momencie już sie nie chce udzielać w szmaciarskim cyrku, mam nadzieje, ze jest to w miarę zrozumiałe;) są jakies granice przyzwoitości i rozumu i godności człowieka:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 21 Napisano 52 minuty temu 4 minuty temu, aphex_twin napisał: Nie wiem, jakos nie jara mnie już to forum. Raz ze chuyem wieje, 2 nerwica ma 3 levele jakości jednak wyżej i w pewnym momencie nie chce mi sie już ‚inwestować atencję’ w miejscu gdzie bany lecą częściej niz pkp jest opóźniony a kazirodczy wstrętny psychol widmok stoi niewzruszony. W pewnym momencie już sie nie chce udzielać w szmaciarskim cyrku, mam nadzieje, ze jest to w miarę zrozumiałe;) są jakies granice przyzwoitości i rozumu i godności człowieka:p Spoko lecz pamiętaj że zawsze mozesz wpaść na szybki numerek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 72 Napisano 50 minut temu 6 minut temu, aphex_twin napisał: Nie wiem, jakos nie jara mnie już to forum. Raz ze chuyem wieje, 2 nerwica ma 3 levele jakości jednak wyżej i w pewnym momencie nie chce mi sie już ‚inwestować atencję’ w miejscu gdzie bany lecą częściej niz pkp jest opóźniony a kazirodczy wstrętny psychol widmok stoi niewzruszony. W pewnym momencie już sie nie chce udzielać w szmaciarskim cyrku, mam nadzieje, ze jest to w miarę zrozumiałe;) są jakies granice przyzwoitości i rozumu i godności człowieka:p Pisałam o tym, że Boni łapie non stop bany, a Widmo spokojnie pływa na nicku łódką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 26 Napisano 44 minuty temu 11 minut temu, aphex_twin napisał: Nie wiem, jakos nie jara mnie już to forum. A więc kogoś poznałaś, libed nie będzie zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 21 Napisano 37 minut temu 5 minut temu, d48f5bb82c99 napisał: A więc kogoś poznałaś, libed nie będzie zadowolony. Nie tylko będzie zadowolony ale jeszcze kukoldzik zwali mikrusa do tego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 2 Napisano 35 minut temu 8 minut temu, d48f5bb82c99 napisał: A więc kogoś poznałaś, libed nie będzie zadowolony. Ty mi powiedz skoro wiesz ze poznałam to pewnie wiesz lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 188 Napisano 30 minut temu 4 minuty temu, aphex_twin napisał: Ty mi powiedz skoro wiesz ze poznałam to pewnie wiesz lepiej Poznałaś, forum nerwica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 26 Napisano 28 minut temu 7 minut temu, aphex_twin napisał: Ty mi powiedz skoro wiesz ze poznałam to pewnie wiesz lepiej Ostrzegał Cię przede mną, ;-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 2 Napisano 24 minuty temu 3 minuty temu, d48f5bb82c99 napisał: Ostrzegał Cię przede mną, ;-D I śpiewał o tobie piosenki znów ci sie wajcha przestawiła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 2 Napisano 23 minuty temu A z ostatnim kontem gwoli kronikarskiej dokładności pozegnalam sie dzieki uprzejmości zdesperowanego suchego milfa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach