250GodzinTak 72 Napisano 14 minut temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: A z ostatnim kontem gwoli kronikarskiej dokładności pozegnalam sie dzieki uprzejmości zdesperowanego suchego milfa Ojej. Być suchą w takim momencie, to coś okropnego. Ale myślę, że nie warto brać do siebie i zbyt serio tego, co tu piszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 930 Napisano 14 minut temu 27 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pisałam o tym, że Boni łapie non stop bany, a Widmo spokojnie pływa na nicku łódką Boni sie rzuca do innych to łapie a widmo jest grzeczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 2 Napisano 14 minut temu Zawsze sie zastanawialam Czy sie mowi gwoli czy ku woli. Co na ten temat mowi ta szara mysz z polonistycznym kanałem sroon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 2 Napisano 13 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Boni sie rzuca do innych to łapie a widmo jest grzeczny Tak bardzo zwłaszcza gdy sama to uspokajałaś. Obudź sie bo to już sie robi zenujace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 2 Napisano 13 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ojej. Być suchą w takim momencie, to coś okropnego. Ale myślę, że nie warto brać do siebie i zbyt serio tego, co tu piszą Suchy milf nigdy nie zazna spełnienia, w rzeczy samej. To konflikt tragiczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 108 Napisano 6 minut temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Boni sie rzuca do innych to łapie a widmo jest grzeczny Za dużo pije alkocholu jak inna patola i taki język z rynsztoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 26 Napisano 3 minuty temu 8 minut temu, aphex_twin napisał: Zawsze sie zastanawialam Czy sie mowi gwoli czy ku woli. Co na ten temat mowi ta szara mysz z polonistycznym kanałem sroon? Paulina Mikuła będzie wiedziałą. A zauważyłaś, że ten wieśniak libed zawsze stawał na drodze naszej miłości? Ja mam z Drzewieckiego kolegę, który chętnie go uciszy. Szybowcowa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach