Spaghetti .... 108 Napisano 2 godziny temu (edytowany) ... Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 8 Napisano 2 godziny temu Wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 939 Napisano 2 godziny temu Kuzwa spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 939 Napisano 2 godziny temu Nowa... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 78 Napisano 2 godziny temu Jem białe winogrono i słyszę szelest liści za oknem. Idę usiąść na balkonie i wdychać jesienne powietrze Czasami jeże przychodzą na ogród i wyjadąją kocią karmę. Żegnaj lato. Kocham Cię 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, Onaaaa napisał: Kuzwa spokojnie. Jestem spokojny, ale do czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 31 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jem białe winogrono i słyszę szelest liści za oknem. Idę usiąść na balkonie i wdychać jesienne powietrze Czasami jeże przychodzą na ogród i wyjadąją kocią karmę. Żegnaj lato. Kocham Cię Też lubię jesień, ale Jeże fajne zwięrzątka, więc bez przesady Magda Cóż, coś się kończy i zaczyna ... życie Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 8 Napisano 2 godziny temu Makaron to ogór tylko z ciut lepsza pisownia. Reszta identyczna. Maszyny wysrÿwajace losowe slowa zrozumiałe tylko im. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Makaron to ogór tylko z ciut lepsza pisownia. Reszta identyczna. Maszyny wysrÿwajace losowe slowa zrozumiałe tylko im. Nie porównuj mnie z nim i lecz głowę na Pradze Wawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 189 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie porównuj mnie z nim i lecz głowę na Pradze Wawa Co jest na Pradze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 78 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Makaron to ogór tylko z ciut lepsza pisownia. Reszta identyczna. Maszyny wysrÿwajace losowe slowa zrozumiałe tylko im. Proszę Cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Co jest na Pradze? Zapytaj Boni, mieszkasz w Wawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemTuDzisiaj 6 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, xDxDxDxD napisał: Co jest na Pradze? Kapliczki maryjne w podwórkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Nowa... Fakt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 78 Napisano 1 godzinę temu 48 minut temu, Spaghetti .... napisał: Też lubię jesień, ale Jeże fajne zwięrzątka, więc bez przesady Magda Cóż, coś się kończy i zaczyna ... życie Ale co bez przesady? Że Jeż wyjada karmę dla kotów? Ja kocham zwierzęta i nie bardzo rozumiem o co tak naprawdę Ci chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 189 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, JestemTuDzisiaj napisał: Kapliczki maryjne w podwórkach Tyle to wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemTuDzisiaj 6 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Tyle to wiem. Daj znać, co ty o tych kapliczkach wiesz – może masz jakąś sekretną miejscówkę, o której nawet praskie babcie milczą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ale co bez przesady? Że Jeż wyjada karmę dla kotów? Ja kocham zwierzęta i nie bardzo rozumiem o co tak naprawdę Ci chodzi Też kużwa nie rozumiem o co chodzi Tobie, bo nie pownno tak być, więc opanuj się i odpędż złego ducha skoro serce szaleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 189 Napisano 59 minut temu 9 minut temu, JestemTuDzisiaj napisał: Daj znać, co ty o tych kapliczkach wiesz – może masz jakąś sekretną miejscówkę, o której nawet praskie babcie milczą? W sumie to nic nie wiem, wiem tylko że są bo widziałam, a na Pradze bywam rzadko bo nie mam po co, tylko na wileńskim czasami. Takie kapliczki też są w centrum i na woli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemTuDzisiaj 6 Napisano 51 minut temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: W sumie to nic nie wiem, wiem tylko że są bo widziałam, a na Pradze bywam rzadko bo nie mam po co, tylko na wileńskim czasami. Takie kapliczki też są w centrum i na woli. Plotka głosi, że na Markowskiej (róg Ząbkowskiej) stoi kapliczka, co spełnia życzenia – szepniesz „daj miłość” i zostawisz znicz, a miłość puka szybciej niż dostawca kebaba. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 939 Napisano 44 minuty temu 31 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ale co bez przesady? Że Jeż wyjada karmę dla kotów? Ja kocham zwierzęta i nie bardzo rozumiem o co tak naprawdę Ci chodzi Odejdz ode mnie zła kobieto ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 78 Napisano 42 minuty temu 16 minut temu, Spaghetti .... napisał: Też kużwa nie rozumiem o co chodzi Tobie, bo nie pownno tak być, więc opanuj się i odpędż złego ducha skoro serce szaleje Mam zacząć wierzyć w duchy? Naprawdę ciężko zrozumiecie o co Ci chodzi. Może taka pora i stąd to wszystko W każdym bądź razie jeże i makarony górą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 939 Napisano 41 minut temu 1 godzinę temu, Spaghetti .... napisał: Też lubię jesień, ale Jeże fajne zwięrzątka, więc bez przesady Magda Cóż, coś się kończy i zaczyna ... życie Jeże są fajne i ok a Magda niech idzie lepiej spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 78 Napisano 38 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Odejdz ode mnie zła kobieto ! Opanuj się. Bo to nie o tobie mowa Z bólem serca muszę dać Cię do ignora. A jeże lubię, bo przychodzą regularnie do mojego ogrodu, wyjadąjąc chrupki dla kotów I nawet fajnie tuptają. Odbij ode mnie i nie interesuj się cudzymi mężami. Zajmij się ojcem swojego syna i Promykiem od wpisów kazirodczych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 78 Napisano 37 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jeże są fajne i ok a Magda niech idzie lepiej spać. Czemu mam iść spać? Rozmawiam z Makaronem, a ty się wciskasz. Odczep się, bo ja przyjaciółek nie szukam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 35 minut temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mam zacząć wierzyć w duchy? Naprawdę ciężko zrozumiecie o co Ci chodzi. Może taka pora i stąd to wszystko W każdym bądź razie jeże i makarony górą Możesz werzyć nawet w dżina z lampy Może, ale nie będziemy o tym teraz rozmawiać W kazdym razie Magda narazie, dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 33 minuty temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Jeże są fajne i ok a Magda niech idzie lepiej spać. Są kochane Ty też i ja również uciekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 939 Napisano 32 minuty temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czemu mam iść spać? Rozmawiam z Makaronem, a ty się wciskasz. Odczep się, bo ja przyjaciółek nie szukam Dobra spokojnie przecież to wszystko to żarty są. Rozmawiaj sobie. Też nie szukam przyjaciółek. Już sie nie odzywam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 78 Napisano 31 minut temu Nie mogę zasnąć, okropnie wieje wiatr i nie mam zielonego pojęcia jak rano wstane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 939 Napisano 30 minut temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Opanuj się. Bo to nie o tobie mowa Z bólem serca muszę dać Cię do ignora. A jeże lubię, bo przychodzą regularnie do mojego ogrodu, wyjadąjąc chrupki dla kotów I nawet fajnie tuptają. Odbij ode mnie i nie interesuj się cudzymi mężami. Zajmij się ojcem swojego syna i Promykiem od wpisów kazirodczych Mam zająć sie ojcem mojego syna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach