Minnie Moskowitz 3 Napisano 22 godziny temu Jest Pani wczesna Jesień, jest Pani Jesień i Pani Listopadowa, późna Jesień. Każda ma swoje uroki, zamysł, nic nie jest bez powodu… w Pani Listopadowej urzeka mnie nostalgia, przemijanie, szarość, w której również potrafię odnaleźć piękno. Obrazuje coś, czego wielu się boi - lecz nie ja. Dostrzegam piękno w każdej z Pań. No i w końcu przychodzi Pani Zima, choć już tak rzadko u nas prawdziwa. Miałam wizję…wiele lat temu. Będąc na spacerze, nad taflą zamarzniętego morza (dziś to już rzadkość). Siedziałam na betonowym podeście, włosy me czochrał lodowaty wiatr, niebo - szarówka. Kry odrywały się od siebie, a wnet pomyślałam sobie - a gdybym była małą myszką, utkniętą na tej krze, która oddala się i oddala… co wtedy? Gdzie ratunek? Sama ta wizja wywołała we mnie tak wewnętrzny chłód, że o mało nie doprowadziła mnie do płaczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 22 godziny temu Zaczyna się bo jesień będzie sprawiać, że ludzie ludzi będą szukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 24 Napisano 21 godzin temu Wtedy byłby święty spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 96 Napisano 21 godzin temu Zima w sensie urodzona w zimie czy w motywie urody? Lubię jesień i zimę w obiektywie i codzienności. Zima jest fajna jak mroźna i można śmigać na nartach A jesień to zapach liści, czasami słońce i piękne kolory w lesie widziane z ambony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 3 Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Zima w sensie urodzona w zimie czy w motywie urody? Lubię jesień i zimę w obiektywie i codzienności. Zima jest fajna jak mroźna i można śmigać na nartach A jesień to zapach liści, czasami słońce i piękne kolory w lesie widziane z ambony Tak. Jestem zrodzona w Zimie… 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 24 Napisano 19 godzin temu Och ja również kochana niesamowite jak myszka na krze płynąca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 3 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Och ja również kochana niesamowite jak myszka na krze płynąca. It was hilarious… isn’t it? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 96 Napisano 19 godzin temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Tak. Jestem zrodzona w Zimie… Ja też i urodą zimowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 3 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja też i urodą zimowa Mnie akurat kategoryzuje jako lato. Acz dusza zimowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 96 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Mnie akurat kategoryzuje jako lato. Acz dusza zimowa Koziorożec, czy Wodnik? A może Ryby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 3 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Koziorożec, czy Wodnik? A może Ryby? Wodnik, and You? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 96 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Wodnik, and You? Wodnik Widziałam od razu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 24 Napisano 19 godzin temu Koziorożec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 3 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wodnik Widziałam od razu Masz nosa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 96 Napisano 19 godzin temu 8 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Masz nosa. Intucja. Przecież jestem zodiakalnym Wodnikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 96 Napisano 10 godzin temu Wodniki to najfajniejsze kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 1 Napisano 10 godzin temu Koziorożce są fajne ale to boty dla mnie i trochę demoniczne kozły illuminati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 96 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Fekalio Gonzalez napisał: Koziorożce są fajne ale to boty dla mnie i trochę demoniczne kozły illuminati Dumbo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 1 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dumbo? Tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 96 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Fekalio Gonzalez napisał: Tak A Ty jaki masz znak zodiaku, jeżeli to nie tajemnica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 1 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A Ty jaki masz znak zodiaku, jeżeli to nie tajemnica? Lew ale wodniki uważam za najlepsze znaki mam w ascendent i moja jedna psiapsi też wodnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 1 Napisano 9 godzin temu Podobno ascendent to pozory i wygląd zewnętrzny jak cię odbieraja ludzie a to najważniejsze jest nie ma nic innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jеrzy 0 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Fekalio Gonzalez napisał: Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 96 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Fekalio Gonzalez napisał: Lew ale wodniki uważam za najlepsze znaki mam w ascendent i moja jedna psiapsi też wodnik Nie znam się na ascendentach, wiem tylko tyle, że Bliźnięta to ludzie o dwóch twarzach, a najfajniejsze są Wodniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 1 Napisano 5 godzin temu Koza z nosa. Podejrzane osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 3 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie znam się na ascendentach, wiem tylko tyle, że Bliźnięta to ludzie o dwóch twarzach, a najfajniejsze są Wodniki Tak jak Zodiakarą nie jestem, tak uważam, że mam sporą zgodność z opisem Wodnika. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 96 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Tak jak Zodiakarą nie jestem, tak uważam, że mam sporą zgodność z opisem Wodnika. Hm. I podobno najpiękniejsze kobiety 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Jеrzy napisał: Czyli też jesteś łysa i puszczalska? Hmm, chyba trzeba będzie dezynsekcje przeprowadzić w tym temacie… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Hm. I podobno najpiękniejsze kobiety W tym też coś musi być. Na brak powodzenia nie narzekam, i to w różnych kategoriach wiekowych. Raz podbijają 50latkowie, a raz 20 latkowie..ci drudzy co prawda nie mają zbyt dużo do zaoferowania, ale potrafią też być szarmanccy i przystojni. Powiew świeżej krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 96 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Hmm, chyba trzeba będzie dezynsekcje przeprowadzić w tym temacie… To Moon mój osobisty stalker, który nie może znieść kosza i pogodzić się z porażką, więc non stop wymyśla nowe nicki, lata za mną i pisze bzdury. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach