Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Pizdoliz

Dlaczego kiedy kobieta i mężczyzna przebywają sam na sam w mieszkaniu, nocują w jednym mieszkaniu, to wszyscy sądzą, że będą uprawiać sex?

Polecane posty

Dlaczego ludziom nie mieści się w głowie, żeby mężczyzna i kobieta przebywali sam na sam razem, ale nie uprawiali seksu?

1 godzinę temu, Daniel86 napisał:

Jeśli oni nie są związkiem, to seksu nie będzie.

Do ma piernik do wiatraka? 😁

Nie trzeba być w związku, żeby uprawiać seks.. 😅

15 minut temu, 250GodzinTak napisał:

A w korespondencyjnym będzie dobrze? A jak kogoś źle czujesz to co robić?

10 godzin temu, ...oliz napisał:

Dlaczego ludziom nie mieści się w głowie, żeby mężczyzna i kobieta przebywali sam na sam razem, ale nie uprawiali seksu?

A po co obca kobieta by przebywała w moim domu jak nie w celach erotycznych? Nie prowadzę najmu krótkoterminowego 😆

• Haha 1

1 godzinę temu, Fekalio Gonzalez napisał:

A w korespondencyjnym będzie dobrze? A jak kogoś źle czujesz to co robić?

Ty jesteś w związku korespondencjnym z Moonem, bo kto inny może dogadać się z tobą? Raczej nikt normalny. Jeżeli nadal będzie robił, to co robi tzn. gnębił mnie, biegał za mną po forum na nowych nickach, wyzywał, pisał bzdury, to przekaż mu proszę, że mam dużo dowodów i cierpliwość moja się skończyła. Dosyć karmienia psycholi z Choroszczy. Dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych. Biorę po pracy komputer, telefon (mam 3)i zostawiam wszystko na policji i będą pozwy. To samo tyczy się innych wariatów. Dziś mówię dosyć i żarty się skończyły 😉👋

• Haha 1

11 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Ty jesteś w związku korespondencjnym z Moonem, bo kto inny może dogadać się z tobą? Raczej nikt normalny. Jeżeli nadal będzie robił, to co robi tzn. gnębił mnie, biegał za mną po forum na nowych nickach, wyzywał, pisał bzdury, to przekaż mu proszę, że mam dużo dowodów i cierpliwość moja się skończyła. Dosyć karmienia psycholi z Choroszczy. Dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych. Biorę po pracy komputer, telefon (mam 3)i zostawiam wszystko na policji i będą pozwy. To samo tyczy się innych wariatów. Dziś mówię dosyć i żarty się skończyły 😉👋

Ty chyba, jak nasz lider, od tej trzeciej w nocy, o której wstajesz, zapodajesz sobie coś na dziąsło. 

15 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Niby masz 50 lat i niby masz się za mądrą to powiedz mi jakim cudem wierzysz w to co piszesz? Mianowicie że policja zajmuje się tym że ktoś Ci odpowiada po chamsku w necie? Pozew za co? Za to że sama wrzucasz prywatne zdjęcia i ktoś odnajduje twoje dane w sekundę? Wam się całkiem odkleja i w dùpach przewraca jeśli to jest gnębienie i prześladowanie xD

37 minut temu, RC Plus napisał:

A po co obca kobieta by przebywała w moim domu jak nie w celach erotycznych? Nie prowadzę najmu krótkoterminowego 😆

Mogłaby Ci sprzątać na przykład 😊

Nie udawaj takiego świętego 😊

15 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Niby masz 50 lat i niby masz się za mądrą to powiedz mi jakim cudem wierzysz w to co piszesz? Mianowicie że policja zajmuje się tym że ktoś Ci odpowiada po chamsku w necie? Pozew za co? Za to że sama wrzucasz prywatne zdjęcia i ktoś odnajduje twoje dane w sekundę? Wam się całkiem odkleja i w dùpach przewraca jeśli to jest gnębienie i prześladowanie xD

Nie wierzy, pieprzy, byle pieprzyć. I żeby się pochwalić, że ma 3 telefony, w tym jeden pewnie służbowa nokia z dumnego stanowiska ochroniary w gufno-klubie drugiej ligi (beka). 

• Haha 1

Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał:

Nie wierzy, pieprzy, byle pieprzyć. I żeby się pochwalić, że ma 3 telefony, w tym jeden pewnie służbowa nokia z dumnego stanowiska ochroniary w gufno-klubie drugiej ligi (beka). 

To brzmi jak groźby chorej na paranoje osoby. Była już sylwia s. Kiełbasa i też straszyły policja. O nimfetka nie wspomnę z litości. Śmiech na sali ogólnie xD

Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał:

To brzmi jak groźby chorej na paranoje osoby. Była już sylwia s. Kiełbasa i też straszyły policja. O nimfetka nie wspomnę z litości. Śmiech na sali ogólnie xD

Kiełbasa i Sylwia były chore psychiczne, Madzia jest tylko niepełnosprytną atencjuszką. 

13 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Zgłoszone 😀

• Haha 1

2 godziny temu, 250GodzinTak napisał:

W związku jest więcej zaufania, a skoro oni są związkiem, to też muszą się podobać, a to zwiększa szansę na seks.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować