Onaaaa 951 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Trochę daleko 300km Ja pkechalam 500 km do kogoś kiedyś wiec ty 300 tez możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja pkechalam 500 km do kogoś kiedyś wiec ty 300 tez możesz. Gdy są chęci z obu stron to co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 3 godziny temu Ja kiedyś 150 pojechałem taxi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Gdy są chęci z obu stron to co innego Jasne bez chęci z jednej strony to nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Ja kiedyś 150 pojechałem taxi Do dziewczyny z sympatii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 112 Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Trochę daleko 300km nieraz jechałem 300 km i tego samego dnia wracałem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 112 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja pkechalam 500 km do kogoś kiedyś wiec ty 300 tez możesz. ale on tylko na płatny seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: ale on tylko na płatny seks To w takim przypadku bym nie pojechała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: nieraz jechałem 300 km i tego samego dnia wracałem Uo Boże na jakieś wakacje to jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 44 Napisano 2 godziny temu A czemu. Jeśli dobry seks się zapowiada bo model odpowiedni to można se zrobić wycieczkę i pozwiedzać przy okazji. Ale taxi drogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 112 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Fekalio Gonzalez napisał: Uo Boże na jakieś wakacje to jeszcze no miałem coś do załatwienia w innym mieście albo z kumplem lub z koleżanką na zwiedzanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: no miałem coś do załatwienia w innym mieście albo z kumplem lub z koleżanką na zwiedzanie To samemu fajniej bo człowiek cię jeszcze wnerwial bd ale to tylko jo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 112 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fekalio Gonzalez napisał: To samemu fajniej bo człowiek cię jeszcze wnerwial bd ale to tylko jo sam też lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: To w takim przypadku bym nie pojechała Elka zdążyła się spakować zanim dokończyłas wypowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, mr_Kumpir napisał: nieraz jechałem 300 km i tego samego dnia wracałem Druga strona też musi chcieć zawód to przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 8 minut temu 1 godzinę temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Druga strona też musi chcieć zawód to przypadek Czy ja wiem. Nieważne...................... A co to znaczy chciec to bycie ćpunem emocjonalnym i trzaskanie drzwiami? Fak...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 3 minuty temu Walka o swój interes czemu moja doopa fjut najlepszy... A czemu za rękę nie można złapać przytulic a dojść jednak do wniosku że dobra nie chce mi się grubasie bo mnie w krzyżu kłuje śmierdzisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach