Spaghetti .... 121 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Muzyki Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 3 godziny temu Lubie tą piosenkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 121 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Lubie tą piosenkę. Fajna, ale wiesz co. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Spaghetti .... napisał: Fajna, ale wiesz co. Wiem ale to smutna piosenka jest. Zobacz na tą: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 121 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Wiem ale to smutna piosenka jest. Zobacz na tą: Czasem smutek jest też potrzebny. Widzę i wiem: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti .... napisał: Czasem smutek jest też potrzebny. Widzę i wiem: Skoro jest potrzebny to ta będzie odpowiednia choć ciezko mi sie tego słucha: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 129 Napisano 2 godziny temu Nie da się nie tęsknić , ale trzeba być twardą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 121 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 11 minut temu, Onaaaa napisał: Skoro jest potrzebny to ta będzie odpowiednia choć ciezko mi sie tego słucha: Miałem wczoraj dość ciężki dzień, więc skoro noc pokazuje smutek niech tak będzie: Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 129 Napisano 2 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Spaghetti .... napisał: Miałem wczoraj dość ciężki dzień, więc skoro noc pokazuje smutek niech tak będzie: ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach