Minnie Moskowitz 62 Napisano 26 Wrzesień Szepczą cicho o rozstaniu Jesienne róże mówią nam o pożegnaniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 26 Wrzesień Była tak piosenkarka Gina. T 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 26 Wrzesień 23 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Szepczą cicho o rozstaniu Jesienne róże mówią nam o pożegnaniu Mieczysław Fogg Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 26 Wrzesień 3 minuty temu, Margherite napisał: Mieczysław Fogg Dobranoc Powiem, że 1 raz słyszę tą piosenkę, ale trzeba przyznać, że miała ładne nogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 26 Wrzesień 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Powiem, że 1 raz słyszę tą piosenkę, ale trzeba przyznać, że miała ładne nogi. Cała ładna. Trochę włosy za pierzaste. Taka moda też była. Na afro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 26 Wrzesień 1 minutę temu, Margherite napisał: Cała ładna. Trochę włosy za pierzaste. Taka moda też była. Na afro Lubię tą estetykę, jednak bardziej do mnie przemawiają stylizacje z lat 60/70. Włosy proste, mocny akcent oczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 26 Wrzesień Pamiętam. Smutne, że popełniła sam0bojstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 26 Wrzesień Przed chwilą, die_toten_hosen napisał: ojej, nie wiedzialem To już wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 26 Wrzesień 4 minuty temu, die_toten_hosen napisał: jak zapamietalas moje imie ? Normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 26 Wrzesień Cindy Lauper - Time after time … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 26 Wrzesień 36 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Cindy Lauper - Time after time … kocham to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 27 Wrzesień 11 godzin temu, mr_Kumpir napisał: kocham to Niezwykle poruszająca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 27 Wrzesień 14 godzin temu, die_toten_hosen napisał: Kochasz mnie jeszcze? Kocha bardzo 48 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: XD Jak pisałaś kochała byczego to i pokocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 27 Wrzesień 19 minut temu, zielowania napisał: Lepszy jest chyba blackstone bo metalowy, no i jeszcze jedno... na apsc zamiast 15 mm będzie 22,5 mm a to już robi różnicę ale na pełnej klatce będzie tyle ile jest... więc jak kiedyś będziesz miał to obiektyw moim zdaniem ok. Kiedyś pokazywałem ten kanał ale starsze obiektywy z adapterem też można kupić taniej jak się trafi i taki obiektyw za 2 tysie nowy jest nic Ogòlnie polecam przejrzeć ten kanał jest tam o obiektywach podaje zdjecia i przykłady. Nie jestem fotografem ale sposòb tłumaczenia co do czego tego kanału godna uwagi Fotograf nie jeden aparat naprawił wie co z czym, po szkole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 27 Wrzesień 34 minuty temu, zielowania napisał: Możesz zerknąć na ten obiektyw wg mnie spoko... już kiedyś zwróciłam na niego uwagę jak patrzyłam na obiektywy do astrofotografii. Jest z mocowaniem takim jak i Ciebie Nikon F co jakiś czas zerkam na obiektywy u tego sprzedającego... dziękuję za polecajkę jednak nie lubię manualnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 266 Napisano 27 Wrzesień A co tutaj takie pustki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 27 Wrzesień Zielona ja polecam ten kanał nawet tam dyskusje makrofotografia Kupisz nowszy a fotograf powie to szais Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 8 Napisano 2 Październik Dnia 26.09.2025 o 23:24, Minnie Moskowitz napisał: Szepczą cicho o rozstaniu Jesienne róże mówią nam o pożegnaniu W tygodniu chyba też lubisz wypić piękną polszczyzną posługiwałaś się w nocy 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buuuu 4 Napisano 2 Październik 14 minut temu, Be quiet! napisał: W tygodniu chyba też lubisz wypić piękną polszczyzną posługiwałaś się w nocy 🫢 A Ty na wuj znów babę udajesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 8 Napisano 2 Październik Bo teraz identyfikuję się jako kobieta. Poza tym łapy w majty mi nie wkladales. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach