Minnie Moskowitz 12 Napisano 19 minut temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Być może tobie doskwiera brak czytania ze zrozumieniem poza zarozumialstwem, bo ta wypowiedź odnosi się do Madźki, która doskonale wie skąd się bierze czyjaś obecność na forum nerwica. Jeśli jesteś stałą bywalczynią baru, to myślę że możesz się już szykować do wyjścia. Uderz w stół, a nożyce zabrzękną. Twoje zarozumialstwo akurat tutaj wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 134 Napisano 18 minut temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Uderz w stół, a nożyce zabrzękną. Twoje zarozumialstwo akurat tutaj wychodzi. Się odezwą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 12 Napisano 16 minut temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Się odezwą. To było celowe przekształcenie. Damulko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 134 Napisano 13 minut temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: To było celowe przekształcenie. Damulko. Na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 12 Napisano 12 minut temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Na pewno Przyszłaś i plujesz jadem. Po co to wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1057 Napisano 11 minut temu Czy ja dobrze zrozumiałam, że "Gina" na tych patologicznych kowbojkach "kręciła" z tym tłustym, obleśnym, brudnym patusem z tira, który obecnie nie daje mi spokoju, bo nie rozumie słów "wypier....j, oblechu"? Instna klasa w takim razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 12 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, selkie napisał: Czy ja dobrze zrozumiałam, że "Gina" na tych patologicznych kowbojkach "kręciła" z tym tłustym, obleśnym, brudnym patusem z tira, który obecnie nie daje mi spokoju, bo nie rozumie słów "wypier....j, oblechu"? Instna klasa w takim razie Z nikim nie kręciłam. To że ktoś się zakochał to już inna broszka. Nie mam na to wpływu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1057 Napisano 9 minut temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Z nikim nie kręciłam. To że ktoś się zakochał to już inna broszka. Nie mam na to wpływu. No to całe szczęście, bo to jakiś król oblechów, pijak w dodatku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 12 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, selkie napisał: No to całe szczęście, bo to jakiś król oblechów, pijak w dodatku. Każdy to wie, wystarczy spojrzeć na wypowiedzi. A legenda obrosła bo gawiedź lubi się pastwić nad niewinnymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 4 minuty temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Z nikim nie kręciłam. To że ktoś się zakochał to już inna broszka. Nie mam na to wpływu. a to skad pamietasz moje imie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 134 Napisano 4 minuty temu 7 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Przyszłaś i plujesz jadem. Po co to wszystko? Skończ pyskować i się rzucać do wszystkich. Po prostu zjedz snickersa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 12 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Skończ pyskować i się rzucać do wszystkich. Po prostu zjedz snickersa. Wypraszam sobie, do nikogo nigdy sie nie rzucam pierwsza. Jak jakieś totalne zera się do mnie sadzą pokroju tego bezdomnego to jak mam reagować. Ty też sympatią nie pałasz w wypowiedziach tak więc zbastuj lalka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach