ZłyKróliczek 539 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Katastrofa, żeby chłop wydzielał kasę na podpaski Bunia ci wydzielał, jak jeszcze był grany (poza tym, że cię lał)? Dobrze, że sobie znalazłaś kolegą w pravolu (przynajmniej do czasu, gdy znowu nazwie cię łysą) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 539 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: W kupie siła i widzę, że dwie naczelne hejterki tego forum wróciły z nerwicy po diagnozie, ale leków nie zdążyły zażyć. Czemu zawsze takie mądre we dwójkę jesteście? Czemu nie idziecie przy niedzieli na spacer z mężem i dziećmi? Tylko interesujecie się cudzym życiem, kiedy wasze jest nieszczęśliwe i nudne, dlatego boli doopa Wasz hejt i bzdury to miód na moje piękne oczy I kupa śmiechu, bo uja wiecie Masz kolejny atak alkoholowy i od wczoraj zapomniałaś, co wyprawiałaś w nocy, gdy poczułaś wiatr w żagle ze strony tej Giny? Hejterko naczelna. Interesująca się wyłącznie cudzym życiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 539 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: W kupie siła i widzę, że dwie naczelne hejterki tego forum wróciły z nerwicy po diagnozie, ale leków nie zdążyły zażyć. Czemu zawsze takie mądre we dwójkę jesteście? Czemu nie idziecie przy niedzieli na spacer z mężem i dziećmi? Tylko interesujecie się cudzym życiem, kiedy wasze jest nieszczęśliwe i nudne, dlatego boli doopa Wasz hejt i bzdury to miód na moje piękne oczy I kupa śmiechu, bo uja wiecie Na twój temat jest na forum wiadomo dokładnie wszystko, łącznie z twoimi danymi, wizerunkiem i miejscem pracy, a nawet dumnym stanowiskiem, jakie obejmujesz (nie ma innego stanowiska poza ochroną w takich placówkach, która był tłumaczyła twoje godziny pracy i ciągłe zaleganie na kafe). Więc rozejrzyj się, na jakim miejscu stoisz, agresorko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 14 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, ZłyKróliczek napisał: Masz kolejny atak alkoholowy i od wczoraj zapomniałaś, co wyprawiałaś w nocy, gdy poczułaś wiatr w żagle ze strony tej Giny? Hejterko naczelna. Interesująca się wyłącznie cudzym życiem. Co złego to nie ja, więc jaki wiatr w żagle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 152 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Co złego to nie ja, więc jaki wiatr w żagle? Jak randka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jak randka? Ej, pisałam że to nie randka, ot zwykłe koleżeńskie spotkanie. Ale było jak zwykle mnóstwo ciekawych tematów i miło spędzony czas. A co to w nocy się działo? Czy coś mnie ominęło śmiesznego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 152 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ej, pisałam że to nie randka, ot zwykłe koleżeńskie spotkanie. Ale było jak zwykle mnóstwo ciekawych tematów i miło spędzony czas. A co to w nocy się działo? Czy coś mnie ominęło śmiesznego? Nie wiem, bo tirowiec szalał z wyzwiskami, ja w nocy pojechałam po męża, zgarnąć go z imprezy i poszliśmy spać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie wiem, bo tirowiec szalał z wyzwiskami, ja w nocy pojechałam po męża, zgarnąć go z imprezy i poszliśmy spać Ach, ten to ma te swoje narkotyczne jazdy. Wyzwiska a po 5 minutach „kocham cię”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 152 Napisano 1 godzinę temu Nie wierzę w koleżeńskie spotkania. I chyba zawsze jest coś na rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie wierzę w koleżeńskie spotkania. I chyba zawsze jest coś na rzeczy Hm…może w tym przypadku tylko w jedną stronę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 152 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ach, ten to ma te swoje narkotyczne jazdy. Wyzwiska a po 5 minutach „kocham cię”. Jechał po byczym, aż uszy puchły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 152 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Hm…może w tym przypadku tylko w jedną stronę. Bo jest mało przystojny i nie ma chemii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jechał po byczym, aż uszy puchły A to byczy i tirowiec to nie jest ta sama osoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 152 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: A to byczy i tirowiec to nie jest ta sama osoba? To dwa oddzielne byty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach