250GodzinTak 155 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Boję się jej bo jest wielka moge walczyć z karłem I kiedyś trenowałam sztuki walki Więc spokojnie możemy iść w nocy na miasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Z nikim sie nie będę bić i koniec kropka pl jestem grzeczna jak aniołek Racja, czasami lepiej wyjść razem i zamknąć usta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 155 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Oni tam mają fryzjerów w więzieniach. Tak w postaci klawisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 6 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 33 minuty temu, Get Out napisał: Łysą uspokój bo każdy temat niszczy Jak walnie łepetyną to klękajcie narody Edytowano 2 godziny temu przez Lilpedziowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Racja, czasami lepiej wyjść razem i zamknąć usta Wyjść razem z tą osobą co mamy sie bić? Zamknąć usta całowaniem z nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 155 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: No, taka riposta że śmiechom nie było końca. Może nie wie, co to masturbacja i trzeba mu wytłumaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 6 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 17 minut temu, Get Out napisał: To nie masturbuj kogoś bez czyjejś zgody Jakiś kompletny zbok ten śliwek Edytowano 2 godziny temu przez Lilpedziowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 6 Napisano 2 godziny temu Kupa że smęcikału właśnie przegląda ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 155 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wyjść razem z tą osobą co mamy sie bić? Zamknąć usta całowaniem z nią Z Makaronem powinnaś iść i już Ci to kiedyś pisałam. Przy Widmo szczęścia nie zaznasz, bo to stary recydywista bez stałej pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I kiedyś trenowałam sztuki walki Więc spokojnie możemy iść w nocy na miasto Ja jednak podziękuję bo w nocy śpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wyjść razem z tą osobą co mamy sie bić? Zamknąć usta całowaniem z nią Razem nie wkurzaj mnie Nie kużwa ze smerfetką 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 155 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja jednak podziękuję bo w nocy śpię Na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Z Makaronem powinnaś iść i już Ci to kiedyś pisałam. Przy Widmo szczęścia nie zaznasz, bo to stary recydywista bez stałej pracy. Nie swataj mnie, to są tylko żarty a ja wchodzę tutaj się zrelaksować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Z Makaronem powinnaś iść i już Ci to kiedyś pisałam. Przy Widmo szczęścia nie zaznasz, bo to stary recydywista bez stałej pracy. Boję sie żeby go nie zjeść jak juz z nim pójdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie swataj mnie, to są tylko żarty a ja wchodzę tutaj się zrelaksować Spokojnie nie tłumacz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Razem nie wkurzaj mnie Nie kużwa ze smerfetką Źle z tobą jak ty juz smerfetki widzisz 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Na pewno Tak na pewno śpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Źle z tobą jak ty juz smerfetki widzisz Tak samo jak Ty osiłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Tak samo jak Ty osiłka Ze mną od dawna źle było a z tobą dopiero sie teraz stało 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ze mną od dawna źle było a z tobą dopiero sie teraz stało Super, więc mnie zaraziłaś i jeszcze się chwalisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach