Onaaaa 978 Napisano 3 godziny temu (edytowany) ... Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 7 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Get Out napisał: Ale to wszystkim wtedy trzeba zwrócić uwagę , a nie tylko mi Racja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 155 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: No i co ? Mam walczyć w internecie na rękawice ? Ugotuj im kisiel i może zadziała. Patologia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ugotuj im kisiel i może zadziała. Patologia. Przecież to nie Widmo się rzucał tylko podszyw Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 292 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Widmo spokój, bo będzie walka na kije i marchweki, a dziewczyny lubią brąz Łysą uspokój bo każdy temat niszczy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 7 Napisano 3 godziny temu No nie wstawię.... Przestańcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 7 Napisano 3 godziny temu .https://www.youtube.com/shorts/TDhjcJX59LI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Przecież to nie Widmo się rzucał tylko podszyw Mroczne widmo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Łysą uspokój bo każdy temat niszczy Jej sie nie da uspokoić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Łysą uspokój bo każdy temat niszczy W sumie mogę niech tak zatańczy to jej przejdzie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 3 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: No i co ? Mam walczyć w internecie na rękawice ? W błocie najlepiej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: W błocie najlepiej W kisielu też Wskocz z Magdaleną i pokaż jej klase Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 448 Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, Onaaaa napisał: Jakiego hejta? "Łysa kobylo z irytującym glosem". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: W kisielu też Wskocz z Magdaleną i pokaż jej klase Boję się jej bo jest wielka moge walczyć z karłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: "Łysa kobylo z irytującym glosem". Widziałam ale to pisało mroczne widmo. Nie wiem kto to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 448 Napisano 2 godziny temu 41 minut temu, Margherite napisał: Czy mroczne widmo to jest też konto Widma? Myślałam, że to podszywka. Zgłaszamy to kasują hejty. No, masz rację. Mój błąd. 34 minuty temu, Get Out napisał: Że masturbujesz ludzi bez ich zgody to nie hejt tylko przenośnia taka prostaku bez szkoły. Ale to już orgiinał. Rzygać się chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 292 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Widziałam ale to pisało mroczne widmo. Nie wiem kto to. Ciekawe po ilu latach zatrybi że tamto to podszyw pisało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 448 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Widziałam ale to pisało mroczne widmo. Nie wiem kto to. Tak, to moja pomyłka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 292 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No, masz rację. Mój błąd. Ale to już orgiinał. Rzygać się chce. To nie masturbuj kogoś bez czyjejś zgody 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Boję się jej bo jest wielka moge walczyć z karłem 175 cm, ale pamiętaj, że ''Dawid pokonał goliata'' więc masz szansę na skuces Moda to co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 448 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: To nie masturbuj kogoś bez czyjejś zgody No, taka riposta że śmiechom nie było końca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 292 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Boję się jej bo jest wielka moge walczyć z karłem Co z tego skoro ma grupe jeżeli pracuje na cieciuwie , a to oznacza spore niedyspozycję psychiczno fizyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: 175 cm, ale pamiętaj, że ''Dawid pokonał goliata'' więc masz szansę na skuces Moda to co innego 3 minuty temu, Get Out napisał: Co z tego skoro ma grupe jeżeli pracuje na cieciuwie , a to oznacza spore niedyspozycję psychiczno fizyczne. Z nikim sie nie będę bić i koniec kropka pl jestem grzeczna jak aniołek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 292 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: No, taka riposta że śmiechom nie było końca. Dotarło do ciebie że nie jestem zainteresowany ? Czy kolejne dziesięć lat ci zajmie coś tak oczywistego tępaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 292 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Z nikim sie nie będę bić i koniec kropka pl jestem grzeczna jak aniołek No tak ale bronić się trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 155 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, Get Out napisał: Łysą uspokój bo każdy temat niszczy Często golili ci głowę w więzieniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: No tak ale bronić się trzeba Bronić będę jesli ktoś zaatakuję ale jak narazie nikt tego nie robi. Ostatnio sie biłam w gimnazjum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 155 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: No tak ale bronić się trzeba To nie jest twój temat. Spamujesz go i zaraz temat poleci. Albo się zachowujesz albo wracaj do karetki w Kanadzie.. To się musi kiedyś skończyć, bo przeginasz pałę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Często golili ci głowę w więzieniu? Oni tam mają fryzjerów w więzieniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach