Minnie Moskowitz 23 Napisano 2 godziny temu Betta Lemme - Bambola i znów czuję się o dekadę młodsza hihihihhi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 2 godziny temu Ale teraz wjechał rock mój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 2 godziny temu Omega dzisiaj znowu muszę wcielić się w alter ego. Czysto humorystycznie, albo i nie… kto to wie? Nie wie nikt. Ale jeśli ktoś czuje się szczęśliwy choć przez moment, to jest człowiekiem spełnionym. Myślę tak i mądrość te podtrzymuje. Co tam…a nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu I cała flaszka wina wypita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: I cała flaszka wina wypita Zamknij mordę ogór 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Zamknij mordę ogór Na zdrowie widać zaszkodziło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Na zdrowie widać zaszkodziło? Wypad nie rozmawiam z tobą a to że chlasz codziennie to twój problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Wypad nie rozmawiam z tobą a to że chlasz codziennie to twój problem Chciałbym ale nie mogę , zaczyna jutro miał procenty dopiero w weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Chciałbym ale nie mogę , zaczyna jutro miał procenty dopiero w weekend Cofnęłam się do lat 70 a ty pokrako wypad stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Cofnęłam się do lat 70 a ty pokrako wypad stąd Dopi resztę cofniesz do spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Dopi resztę cofniesz do spania Śmieć ludzki będzie mi mówił…a stfu, przepraszam przenajświętsza. Haha. Weź idź już bo żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Fifofa napisał: Na zdrowie widać zaszkodziło? Na zdrowie i mózg szkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Na zdrowie i mózg szkodzi No, ogórowi bardzo szkodzi jak widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: No, ogórowi bardzo szkodzi jak widać. Ogórka złączyć z alkoholem i powstanie breja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ogórka złączyć z alkoholem i powstanie breja Taka kiszona. Albo nawet nie. Nie obrażajmy kiszeniaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach