Spaghetti .... 146 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Fifofa napisał: Chyba ty jesteś zazdrosny i piszesz o sobie . Jeszcze raz powtarzam że mam i to 27 lat nie jesteś mężczyzna to nie moja wina. Pojechałeś do Szynszyli palcem po mapie i to Cię boli ''prawdziwy mężczyzno'' Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 127 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale o co wy sie kłócicie? O kogo ta zazdrość? Chyba sami nie wiecie Wiem zazdrość bierze każdy ham.tak samo to robi , tyle lat być z sobą niby mężczyzna nawet nie ma. Ale O czym gadać. Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 146 Napisano 6 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1020 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Spaghetti .... napisał: Pojechałeś do Szynszyli palcem po mapie i to Cię boli ''prawdziwy mężczyzno'' Może nic go nie boli i dobrze sie czuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 127 Napisano 6 godzin temu Ogólnie założę temat dla Margo nie dla przegrywòw i osobistych wędruwek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1020 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Fifofa napisał: Wiem zazdrość bierze każdy ham.tak samo to robi , tyle lat być z sobą niby mężczyzna nawet nie ma. Ale O czym gadać. Ile lat i kto być z kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1020 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ogólnie założę temat dla Margo nie dla przegrywòw i osobistych wędruwek. Margo chyba już śpi bo nic nie wrzuca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 127 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ile lat i kto być z kim? Nieistote większość .może pomarzyć a siedzi szuka na kaferii i szuka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 127 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Margo chyba już śpi bo nic nie wrzuca. Dobranoc jej. jak innym co mają coś w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 146 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Fifofa napisał: Nieistote większość .może pomarzyć a siedzi szuka na kaferii i szuka. Ty na pewno możesz pomarzyć skoro sam się przyznałeś kiedyś, że nie pojechaleś do niej przychalście Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1020 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Dobranoc jej. jak innym co mają coś w głowie. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 146 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, Onaaaa napisał: Może nic go nie boli i dobrze sie czuje? Weż mnie kużwa dziewczyno nie rozśmieszaj na jego temat Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1020 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Weż mnie kużwa dziewczyno nie rozśmieszaj na jego temat Rosmieszam cie? No i dobrze trochę ci humoru nie zaszkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 127 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Ty na pewno możesz pomarzyć skoro sam się przyznałeś kiedyś, że nie pojechaleś do niej przychalście Skoncz wedròwki osobiste rozumieniu na poruuchawke pojechc na koniec Polski Z tym.się różnimy ty jesteś sam nawet z kandydatką i jaką nie wybierzesz. nie będzie głupia tak samo będzie. Ta nie dla.przegrywòw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 146 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Fifofa napisał: Skoncz wedròwki osobiste rozumieniu na poruuchawke pojechc na koniec Polski Z tym.się różnimy ty jesteś sam nawet z kandydatką i jaką nie wybierzesz. nie będzie głupia tak samo będzie. Ta nie dla.przegrywòw. Szynszyli do pięt nie dorastasz ...o, a poruchwawkę masz w swoim zazdrosnym mózgu pajacu, więc lecz łeb i wypjerdalaj Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 146 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Rosmieszam cie? No i dobrze trochę ci humoru nie zaszkodzi Fakt, Ty jedyna dziś dałaś mi radę dzięki Magda i spokojnej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 127 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Szynszyli do pięt nie dorastasz ...o, a poruchwawkę masz w swoim zazdrosnym mózgu pajacu, więc lecz łeb i wypjerdalaj Ja nie jechałem pòl Polski bo innej nie miałem raczej ty także nie kompromituj to tylko forum. Czy są osoby co mnie znają osobiście tu pojęcia niemasz. Żyjesz tylko wirtualnie i jedziesz na koniec Polski i tak kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 146 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Fifofa napisał: Ja nie jechałem pòl Polski bo innej nie miałem raczej ty także nie kompromituj to tylko forum. Czy są osoby co mnie znają osobiście tu pojęcia niemasz. Żyjesz tylko wirtualnie i jedziesz na koniec Polski i tak kocha No kur.wa jadę i mam yaya a Ty jedyne co masz to wyzywanie kobiet tutaj od emerytek sam będąc nikim z zazdrości, że ktoś ma lepiej od ciebie pajacu. Kumasz przekaz, czy będziesz mi pisał swoje farmazony do rana i jeszcze dłużej ? Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 127 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: No kur.wa jadę i mam yaya a Ty jedyne co masz to wyzywanie kobiet tutaj od emerytek sam będąc nikim z zazdrości, że ktoś ma lepiiej od ciebie pajaciu. Kumasz przekaz, czy będziesz mi pisał swojefarmazony do rana ejszcze dłużej ? Jakbyś miał jedną porządną nie szukał.inmej co w tym dziwnego i czego nie ponumujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 146 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Jakbyś miał jedną porządną nie szukał.inmej co w tym dziwnego i czego nie ponumujesz? A jakim prawemTy kur.wa wyzywasz kobiety i mówisz innym jak żyć sam będąc śmieciem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 127 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: A jakim prawemTy kur.wa wyzywasz kobiety i mówisz innym jak żyć sam będąc śmieciem ? 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: A jakim prawemTy kur.wa wyzywasz kobiety i mówisz innym jak żyć sam będąc śmieciem ? Ja nie liže każdej danie doopy mam swoją Dame czego nie ponumujesz? Rozumiem każdej zadek wylizesz. Ktòra da. Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 146 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Fifofa napisał: Ja nie liczę każdej danie doopy mam swoją Same czego nie ponumujesz? Rozumiem każdej zadek wylizesz Nie pojmuje jakim cudem taki i.d.i.o.t.a jak ty nie kuma prostego przekazu ... Nara produkuj się do rana. Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 127 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie pojmuje jakim cudem taki i.d.i.o.t.a jak ty nie kuma prostego przekazu ... Nara produkuj się do rana. Nie znam motywu twojego musiał iść do psychiatry aby to wyjaśni i zrozumiał. Ile jesteś lat na kafetetiiI ? co ile doopy se wyrwałeś wirtualnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 127 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Napiszę jedną tytke i Muslim..ale wyczyn z kafeterii. Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach