Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Jesteście na tym samym poziomie intelektualnym Edytowano 5 godzin temu przez Be quiet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: Jesteście na tym samym poziomie intelektualnym Kto ma się z nią spiknąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 43 Napisano 5 godzin temu Za dużo wypite to won do obory wieśniaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa 13 Napisano 5 godzin temu Acha, walka żuli... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Salowa napisał: Kto ma się z nią spiknąć? Leżak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Za dużo wypite to won do obory wieśniaku Opowiesz mi bajkę, a ja ci będę ssał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 114 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Za dużo wypite to won do obory wieśniaku Piecze mnie lewe ucho, chyba przystojniak z autobusu myśli o mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 43 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Piecze mnie lewe ucho, chyba przystojniak z autobusu myśli o mnie No właśnie, opowiedz mi co dalej się działo…bo..blocker.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 15 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Salowa napisał: Acha, walka żuli... Aha. Pałulina mikula sie zesra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 114 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: No właśnie, opowiedz mi co dalej się działo…bo..blocker.. Domyśl się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Aha. Pałulina mikula sie zesra O ..., faktycznie. Może nie zauważy. Cytat Moim pierwszym odruchem, gdy chodzi o ustalenie poprawnej pisowni, nie jest zajrzenie do Internetu, lecz do słownika ortograficznego bądź jakiegokolwiek innego wiarygodnego słownika. Z kwerendy słownikowej wynika, że ach (pokrewne czasownikowi achać) pisze się przez ch, natomiast aha (używane zwykle dla potwierdzenia czegoś) jest pisane przez h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Salowa napisał: O ..., faktycznie. Może nie zauważy. No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu Proszę, o opuszczenie z mojego tematu osób niemile widzianych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 43 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Domyśl się Ej no…tak szybko?! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: Proszę, o opuszczenie z mojego tematu osób niemile widzianych. Przecinki w, niewłaściwych miejscach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Przecinki w, niewłaściwych miejscach Żeby tylko przecinki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Przecinki w, niewłaściwych miejscach Przecinek jest jeden i we właściwym miejscu. Edytowano 4 godziny temu przez Be quiet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 43 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: Przecinek jest jeden i we właściwym miejscu. Oj, chyba nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Oj, chyba nie. To popraw. Podyskutujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 24 Napisano 4 godziny temu (edytowany) no i czego szukasz, Iskre se gwauc, ona lubi na chama bo tylko wtedy ma mokro psychopatka Edytowano 4 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 43 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: To popraw. Podyskutujemy. Bo zaraz się popłaczesz. Jak cię zacznę poprawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 7 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Be quiet! napisał: Jesteście na tym samym poziomie intelektualnym To za mało za dużo razy była niechęć nie widzę już tego romantycznie to jest zaklamane i niechętne bez szacunku do żylasty kootas 17,2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 7 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: no i czego szukasz, Iskre se gwauc, ona lubi na chama bo tylko wtedy ma mokro psychopatka A gdzie ona jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nowe konto tutaj tak napisał: A gdzie ona jest zyje se nie udalo sie jej wytresowac bab zeby nie mialy emocyji i byly podreczne scierki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Bo zaraz się popłaczesz. Jak cię zacznę poprawiać. A ty zaczniesz wyzywać? Nie jesteś w stanie doprowadzić mnie do płaczu, a teraz słuchach. Gdzie źle postawiłem przecinek? Możesz wziąć sobie koleżankę do pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Nowe konto tutaj tak napisał: To za mało za dużo razy była niechęć nie widzę już tego romantycznie to jest zaklamane i niechętne bez szacunku do żylasty kootas 17,2 Dodałeś sobie 4.2 cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 114 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nowe konto tutaj tak napisał: A gdzie ona jest Chyba miała dosyć hejtu i odeszła.. Jak pisał kiedyś Mewa, tu tylko zostanie Pieprz, Ruda i pewnie Moon, żeby nadal blokować forum i prześladować kobiety, które go nie chcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 15 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Be quiet! napisał: Przecinek jest jeden i we właściwym miejscu. Widze ze kolejny spec na tym forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 43 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Be quiet! napisał: A ty zaczniesz wyzywać? Nie jesteś w stanie doprowadzić mnie do płaczu, a teraz słuchach. Gdzie źle postawiłem przecinek? Możesz wziąć sobie koleżankę do pomocy. Ależ proszę, cukiereczku. W twojej powyższej wypowiedzi z początku tematu po „proszę” przecinek jest zbędny. Nie dziękuj. Możesz wysłać mi różę słodziaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach